🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 8 (24.10 - 30.10) 🐄

• 38 625
  • 863
  •   1
Отговори
# 525
На мен ми се струва, че графити артистката Ваня ще откара и трета седмица ратай, тъкмо да се затвърди впечатлението за инквизиция, което създават безнадеждните.

Спортист или не, Валерия трябва да избере Мажена без да ѝ мигва окото. Това е игра, не е дуел за чест. Предполагам обаче, че ще избере Елена, победа над която пак би била добра, защото тя им е творческата сила, а и както жените отбелязаха, така ще разбият малко рахата на боата Камелия.

След епизода вчера гледах този от сряда - впечатлена съм от Чавдар, не очаквах да е толкова издръжлив.

В ресторанта Камелия, Елена и Мажена ги бяха сложили в центъра като селски даскалици на абитуриентски бал.

Говорейки за селски, Гьенчу с всеки епизод се доказва като все по-голям селяндур - или оревава орталъка, че му няма чехличи, или заплашва, че "ного таквиз кат чеби риваха". 🤦♀

В момента Мирела е в Преди обед.

# 526
Аз докато ги слушах как този и онзи от Старите не седнал на масата с тях, все си мислех - ама къде да седнат? То място нямаше. 😂
В крайна сметка не са им длъжни. Особено пък Аксения, с която имаха кавги.
Вал я разбирам защо е по-емоционална. В момента се чувства притисната от съотборниците си. И хем не иска да ги разочарова, хем не желае да дърпа Мажена. Докторката така ще си додрапа до финалните седмици. Ха-ха. Само като се сетя, че Гуспата и Дидо си заминаха, а пък тя остана... За мен първата голяма грешка на Старите беше още в третата седмица. Имаха право да избират 1ви дуелист и още тогава трябваше да пратят Нина и тя можеше да се справи с Мажена. Вместо това пратиха Радо и всичко им тръгна на зле на дуелите, докато не дойде Аксения и нейната победа.😀 Нищо чудно, че така и благодарят.😁

# 527
  • Вестерос
Очаквам да са наказани заради Ваня и пръскането на животните.

# 528
Браво и на двата отбора за максималните оценки. Вижда се, че когато Новите се стараят, могат да се конкурират със Старите. Жалко, че не са постоянни.

Това, че Ванчето или Лили мрънкат и напрягат не значи, че понякога нямат право. Вчера напълно разбрах позицията на Лили относно избора на първи дуелист. Вал беше изпратена за ратай с идеята, че ще дърпа съперник и ще мачка. После, когато тя отказа да се насочи към най- лесния вариант (нещо, което тя е заявявала винаги), Аксения бе готова да жертва всеки друг от отбора и това при положение, че Вал иска да отиде на Арената. Нормално е Лили да се почувства застрашена или обречена от Аксения, защото всички подозират, че точно тя ще е изборът на Ванчето.

Много се смях на мазната мъжка борба. Трябва по- често да им измислят игри в свободното време.

Относно вечерната сбирка. Аксения имаше право да не ги приеме в къщата си и да си почива, както и Новите имаха право да не толерират капризите и в началото. Мост между тях няма да има.

# 529
Готин епизод снощи, посмях се.
   Лили да ходи др седмица ратай и първи дуелист и да взема Мадженка за втори. Аз разбирам Валерия и смятам, че това че си поплака не е страх, безсилие или лигня. Просто да изпусне напрежението момичето.
  Абсолютно подкрепям и разбирам това,че не отидоха навън някои от фермерите.И много правилно Акси им каза да се събират навън. Всичко има граници. А Генчо как си нахълтва ,че и коментира после. Леле майко, ама тоя е на възрастта на дъщеря ми!!!  Мен ме човърка един въпрос - тоз милиционер, с тези бели ,снежно бели чорапи , см ли си ги пере? Или си е взел нов чифт за всеки ден? 
    Радо как си хапваше посред нощите.Ако Новите не спечелят надпреварата, а той е все още вътре, предусещам епични скандали за храна.   
   Настоявам за наказание за надписването на животинките. Хепито съвсем изплисква легена.Това не са мамби, това е простотия нейното.

# 530
Аз докато ги слушах как този и онзи от Старите не седнал на масата с тях, все си мислех - ама къде да седнат? То място нямаше. 😂
В крайна сметка не са им длъжни. Особено пък Аксения, с която имаха кавги.
Вал я разбирам защо е по-емоционална. В момента се чувства притисната от съотборниците си. И хем не иска да ги разочарова, хем не желае да дърпа Мажена. Докторката така ще си додрапа до финалните седмици. Ха-ха. Само като се сетя, че Гуспата и Дидо си заминаха, а пък тя остана... За мен първата голяма грешка на Старите беше още в третата седмица. Имаха право да избират 1ви дуелист и още тогава трябваше да пратят Нина и тя можеше да се справи с Мажена. Вместо това пратиха Радо и всичко им тръгна на зле на дуелите, докато не дойде Аксения и нейната победа.😀 Нищо чудно, че така и благодарят.😁

Тя Нина при старите е същата като Мажена, ще си добута до финал така както си кротува- когато беше ратай умря от страх да не отиде на дуел.
Валерия няма какво да се тюхка ами да дърпа тази Елена, че и от нея нещо ми омръзна вече. Тя пък само с едно готвене и шиене се занимава, да отиде да издои тя кравата.

# 531
Тези пък какъв е този страх от дуелите... Като се знаят, че са слабаци, за какво са там? Явно не само Мажена е на курорт... Всеки преди финала ще мине през арената. Разни там Лилита, Нинита, Меженки са чао. Поне отиди по-рано на дуел, тръгни си с чест, че явно честта им е болна тема. Защото, ако додрапат до края със скатавки и мрънкане, зрителите няма да ги запомнят с добро...

На средата на епизода съм все още. Браво на Аксения и на Генчу, че не са заяждаха при оценката на Ники.

А Лилито още колко ще мрънка??? Спечелили кошниците, спечелили състезанието и мрън, че Гечо не я похвалил както Аксения... да им убие радостта за 2.5 секунди..

# 532
Знам, че "Хепи Ванче" е прякорът й, който се наложи още в нейния сезон. Ама за мен не е нормално нон стоп да се назоваваш така и да не казваш истинското си име никога. Твърде ми е инфантилно. И ревеш, и се тръшкаш, но говориш за себе си като "Хепи Ванче". Хайде малко по-сериозно, Ваня си и това е.... Да го ползва с някакви весели моменти, ама не нон стоп, защото е една голяма гротеска вече.

Съгласна съм и аз, че Чавдар се представя доста добре за възрастта си. В този сезон се е овладял повече и има големи шансове да дръпне напред.

И мен в началото Лили ме подразни с мрънкането си, ама сте прави, че нейната гледна точка е права, стана й неприятно, че нея биха я рискували...

Това с пръскането на овцете е гнусно и ненужно, беше и грозно да изцапа тоалетната отвън с надписи, все едно цапа на метенето....

# 533
Тези пък какъв е този страх от дуелите... Като се знаят, че са слабаци, за какво са там? Явно не само Мажена е на курорт... Всеки преди финала ще мине през арената. Разни там Лилита, Нинита, Меженки са чао. Поне отиди по-рано на дуел, тръгни си с чест, че явно честта им е болна тема. Защото, ако додрапат до края със скатавки и мрънкане, зрителите няна да ги запомнят с добро...

На средата на епизода съм все още. Браво на Аксения и на Генчу, че не са заяждаха при оценката на Ники.

А Лилито още колко ще мрънка??? Спечелили кошниците, спечелили състезанието и мрън, че Гечо не я похвалил както Аксения... да им убие радостта за 2.5 секунди..

Това наистина беше грозно от страна на Лили- не я бил похвали нея, пък похвали Аксения. Мрънкането и е почти като Ваня.

# 534
Това наистина беше грозно от страна на Лили- не я бил похвали нея, пък похвали Аксения. Мрънкането и е почти като Ваня.

Аз това го възприех като шега. Лили се пошегува, сега дали го е мислила действително е друг въпрос.

# 535
  • Варна
Ама какво и са виновни овцете на тая че ги омаза така. Като иска да се прави на интересна що не се пробва да омаже Иван и Генчо.
Напоследък следя фермата повече тук, отколкото на ТВ. Този сезон ме дразни повече и от предния. Какви мостове, като за да има шоу само ги поставят в ситуации за конфликти?

# 536
  • при късмета
Епизода вчера беше сравнително забавен. Ето такъв го харесвам Гечо. Много се смях и като накара Финци да държи люлката, а той се правеше, че е забравил за какво е тръгнал. Чисто физически не е мръднал този човек за 5 години и предвид и възрастта му, няма да е толкова лесен противник, колкото си мислят новите.
Кукото явно съвсем е изтрещяла, щом даже Яни подпали и взе да прави коментари за нещо странично.
Разбирам Валерия, не е нещо, което не е коментирано, тя е със същото мнение по въпроса. Не го е сменила, не го е извъртяла, ама се надявам да ги послуша. Все пак изпусна реплика, че ако се гледа само играта, то Мажена трябва да си ходи. С Кукото рискува излишно. За мен лично тя не е толкова силна. Има издръжливост повече от останалите, другото е на кантар, според зависи от кой играе. И в нейния сезон с изключение на 1 дуел редеше точките тя. Точно по тази причина е риск, а не, че Вал няма да я отвее
Освен Мажена и Радо не знам защо е вътре. Това е непоносимо същество и срам за професионалния спорт, просто срам.
Мрънкането и на Лили ми идва в повече. Усмихни се бе жена, млада си. А и сега ли се светна, че си слабото звено? Вместо да мрънка да е благодарна, че я пазят, че старите гледат отборно, никого не са пренебрегнали и да е благодарна за това. При индивидуална игра, отдавна да е вън.
Кукото предполагам, ще отнесе наказание за овцете. Този спрей не случайно е точно за маркиране на овце, не се изтрива, затова хората си маркират животните с него. Съответно следващата вълна от тази животни е съсипана преди да е остригана

# 537

Аз това го възприех като шега. Лили се пошегува, сега дали го е мислила действително е друг въпрос.

Лили и шега? Тъкмо върнах назад, за да й видя погледа... беше искрено обидена.

# 538
Според мен  излъчват умишлено повече конфликтните ситуации. Вероятно това предизвиква по-голям зрителски интерес. Направи ми впечатление, че Мирела съфермерите й я определиха като душата на отбора, а в предаването не дадоха почти нищо от нея преди серията с двубоя и отпадането й. Акцентира се върху конфликтите.

# 539
Аз пък се чудя Лили що са я поканили изобщо! Такава скука е това същество... Май не познавам такъв човек - вечно готов да ревне, с плачевна физиономия и плачевна интонация, и все недоволен, малеее, ужас! Като го пиша и ме втриса. Ми как да ти потръгне в живота, като всичкия негативизъм си събрала в себе си?! А и физическите ѝ възможности са като на пита кашкавал доколкото виждам. Не е дребничка и немощна, а душата ѝ излезе при сеченето на единствената игра, в която участва до сега.

Последна редакция: пт, 28 окт 2022, 14:11 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт