🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 8 (24.10 - 30.10) 🐄

• 38 863
  • 863
  •   1
Отговори
# 555
Нина ми е много неприятна и аз не знам защо. Много ми е изкуствена

# 556
А на мен ми е никаква. Често забравям съществуването и и като я споменете или я мерна, първо си казвам: тази пък коя беше... Та толкова за Нина.

# 557
Аз пак със сравнението нови-стари, ама се замислих...В новите защо няма никаква забава и радост, ей така от сърце, никакво чувство за отбор и сплотеност, доброта дори, ако искаш. Старите сякаш си се обичат, подкрепят и забавляват...новите са само със спортната си злоба, щастливи са, само ако победят в нещо старите герои. Тормоз на аутсайдерите непрекъснато...Старите бих ги гледала с удоволствие пак в някакъв нов сезон, с малки изключения, новите, с малки изключения, ми се иска по-бързо да ги забравя...

# 558
  • Другата България
Ох, Лили. Аман.
Какво е това мрънкало, какво е това нещо, направо....
А Камелия и Мажена ще си докютат до финала, и заради това съм....

Последна редакция: пт, 28 окт 2022, 16:37 от Merri_An

# 559
Мен ще ме е срам да гледам дуел Валерия - Мажена. Разбирам я напълно Валерия - здраво спортно 25г. момиче да извика баба си на Арената. Ако им се падне битката с менците и гредата? Като се сетя Альона и Елена как падаха, ставаха, гърчеха се...Мажена линейка ще я чака на терена. Колкото ѝ да се изхвърля каква е спортистка-хоби тенисистка. Продукцията няма да допусне такъв неравностоен дуел, а когато ѝ дойде реда на Мамчето ще ѝ подберат по-леки битки, примерно срещу Лили. Wink
Имаше натиск и обработване в името на отбора от Аксения, Чочо и Лили, но момичето ще си викне Елена като удовлетворяващ противник, ще си я прати вкъщи да подквасва мляко и да бърка кексове. Всички ще са доволни.

Не показват взаимоотношенията в отборите и ние гадаем или както се случва Надето ни информира. Smiley Аз колко се изненадах като ревна Лили за Альона изобщо не разбрах, че са се сближили. Сега се сещам, че Иван и Камелия покрай задачата със стригането на овцете също повече време прекараха заедно, говорили са си, опознали са се. Ето, че Евгени и Аксения се разбрали да не си подливат вода при оценяването на задачите и е имало разговор, но само един кадър вместиха, а би било интересно.
Малко грозно ги изгониха с пиенето на верандата, а ма и на Новите взе да им е навик да се привлачват с чашките в къщатата на Старите. Можеха да поканят жените вътре и да си направят Женско парти. Тогава пък Аксения както се е възцарила и въздигнала щеше да се съобразява с Камелия.
Не трябваше да ги делят на отбори. Динамиката в отношенията в по-голяма група е по-интересна. Шанс да откриеш своите хора сред 25 е по-голям отколкото сред 12. Според мен се прецака много социалната игра на участниците този сезон.

Само да вметна че Иван каза "епопей" - нещо средно между епопея и апогей. Smiley

# 560
  • Разпиляна във въображението
Интересното е, че Аксения започна да благодари на всички, мъжете й правеха комплименти в този момент. В това време на благодарности тя специално спомена Лили и няколко секунди след това последната започна с мрънкането за кошниците.

# 561

Aз смятам, че много от старите участници не са приели предложението.
👍

А пък това с жертването ми е много странно. Лили мислила, че са готови да жертват нея, миналата седмица била жертвана Мирела... абсурдно е! Всеки, който отива да се бие на арената като 1-ви или 2-ри дуелист, бива "жертван" (или рискуван) под една или друга форма. Самата преценка за слаб и силен е ужасно субективна, игрите са много важни, кондицията, че и късметът също.
Та, аз пък не съм съгласна определени участници да се ползват с някакви привилегии, понеже, видиш ли, ще се обидят, ако някой ги "жертва". В този случай Валерия да се тръшне да реве, че са я жертвали ли? Колкото и да е силна, шанс да отпадне има - на арената има късмет, настройка, ситуация.

# 562
Ама то по тази логика Мажена направо на финал да я пращат! Това е игра, състезание. Щом тя самата е преценила и се е записала за участие, значи се мисли за равностоен противник. Ако Валерия стигне на финал с нея какво ще стане? Ще й подари играта ли, пак ли няма да излезе срещу нея? Или тогава ще има оправдание, че няма друг избор?

# 563
Аз не искам Мажена да стои още в предаването, но съм съгласна, че дуел между нея и Валерия ще е много труден за гледане. По-добре да е срещу Нина или Лили. Не, че и срещу тях има големи шансове, но поне някоя битка може да им отмъкне. Я Нинчето пак няма да види нещо, я Лилито ще пропусне ръкавиците... 😅 Между другото физически и аз смятам, че Лили е по-силна от Нина, но за втората се каза, че била много добра на Алманах. Колко е вярно не знам, но ако все пак е така, предвид колко зле са останалите със знания, то поне една сигурно битка ще има, като отиде на дуел.

# 564
Те изначално подхождат грешно, смятайки, че не избирането им за дуел им гарантира стигането до наградата и затова се пазят от дуела като дявол от тамян. Изобщо не взимат предвид какво впечатление оставят у зрителите.

# 565
И забравят как на финал не се ходи без участие в дуел ...

# 566
Аз вече искам да видя Иван и Генчу на дуел. Скатават се и те като Лила и Нина... Само че те не мрънкат като жертвени агнета, а са в постоянно нападение към другите (постоянно обвиняват Ваня, че не искала на дуел, например).

# 567
  • Другата България
Ама то по тази логика Мажена направо на финал да я пращат! Това е игра, състезание. Щом тя самата е преценила и се е записала за участие, значи се мисли за равностоен противник. Ако Валерия стигне на финал с нея какво ще стане? Ще й подари играта ли, пак ли няма да излезе срещу нея? Или тогава ще има оправдание, че няма друг избор?
Точно така.
Обаче, много смешно ми стана, отново Лили.
Това горното го каза и тя. Само след като преди ..20 минути показа поведение точно като описаното от нея самата.
За Мажена го казва, а все едно описва себе си.Joy
Страх, такъв страх я тресе Лили, грозна работа.

Едит.
Пак Лили. Към Валерия.
“Аз ако знаех, че така ще бъде, да бях отишла АЗ, по-добре АЗ да бях, ако ти излезеш, аз ще изляза след теб....“

Последна редакция: пт, 28 окт 2022, 15:01 от Merri_An

# 568
Не е само страх от дуел, явно играта ги увлича и им се стои. Това си е направо детски лагер за възрастни. Влизат в някакво ежедневие на безвремие и безгрижие. Оставили са проблемите, децата, работата за месец-два. Някои са наясно, че нямат шанс за финал, но им се стои и няма мърдане, стигайки до унизителни ситуации.

Последна редакция: пт, 28 окт 2022, 15:07 от Cafelate

# 569
Cafelate, може и епопей да е казал. Аз го чух апопей. Но и в двата случая е комично.   Използваш   някаква  дума  / която той си "създаде"/, без да знаеш какво всъщност казваш. Ама самочувствие до небесата.

Общи условия

Активация на акаунт