🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 8 (24.10 - 30.10) 🐄

• 38 661
  • 863
  •   1
Отговори
# 375
И пак Ванчето ги измъкна, иначе голямо плюене голямо нещо... Оня крокодил Камелия защо не се предложи, нали е войн.
Е и морковът държеше докрай, не само Ваня

# 376
И пак Ванчето ги измъкна, иначе голямо плюене голямо нещо... Оня крокодил Камелия защо не се предложи, нали е войн.
Е и морковът държеше докрай, не само Ваня
Споменах нея, понеже много я хокаха, Влад също се справи блестящо и според мен много подценяват това момче в отбора....

# 377
  • Вестерос
Че с Ваня и Влад ще спечелят.
Веселка е ниска, не става за такава игра. Чавдар е тежък. Трябваше да са Яни и Аксения.

# 378
А защо никой не вика Мажена? Да не е с някакви протекции, защото не я виждам много да си дава зор - май е доста между капките и ще откара до финала.

# 379
  • Вестерос
Защото ги е срам. Затова. Да се бият с баба си

# 380
  • Варна
Че с Ваня и Влад ще спечелят.
Веселка е ниска, не става за такава игра. Чавдар е тежък. Трябваше да са Яни и Аксения.
Съгласна.
Аз ако бях на Ванчето щях да саботирам. Нищо не заслужават. И аз няма да пия студено вино, ама.....

# 381
  • Вестерос
И аз щях да ги саботирам 😁

# 382
  • Велико Търново
Дали Ваня не отиде на тази битка с надеждата, че Евгени няма да я посочи за първи дуелист, в случай че спечелят седмицата?
Тия за пореден път доказват колко страшни лицемери са. Преди да разберат каква е отборната битка какво им беше отношението към Хепи, след това какво стана... диаметрално противоположно. А и като се справи, вече... много я уважават. 'Айде, мерси!

Holly21, Нина не че не запомни командите, а не видя най-близкото флагче и трябваше да връща Аксения почти в началото на трасето.

# 383
И аз мисля, че Яни и Аксения или Нина щяха да са по-добър избор.
И се чудя, Камелия защо не предложи да играе тя?

# 384
  • Варна
И аз мисля, че Яни и Аксения или Нина щяха да са по-добър избор.
И се чудя, Камелия защо не предложи да играе тя?

Защото ако изгуби ще се спука балона, който си създаде с това, че тая учителка, дето я победи и баба ми щеше да я бие 🤣🤣

# 385
Ех, Генчо, Генчо. Хубаво е да ставаш от масата от време на време, да можеш да се освестиш, че да вържеш някое правилно изречение.

# 386
  • Вестерос
Точно, Камелия я е страх да се покаже на този етап.

# 387
  • Варна
Точно, Камелия я е страх да се покаже на този етап.

Не само на този етап, бъзла си е по принцип 🤣🤣
Тази и аз ще я бия, дето съм на 45. Просто имаше късмет да й се падне слабачка.

# 388
Отвори и се един простор на Лилето да мрънка, да мрънка, да мрънка... Ми ти па като си тооолкова досетлива, Лили, що тури пердетата до тая, дето няма досетливост и пие червено вино, м?

# 389
  • Варна
Отвори и се един простор на Лилето да мрънка, да мрънка, да мрънка... Ми ти па като си тооолкова досетлива, Лили, що тури пердетата до тая, дето няма досетливост и пие червено вино, м?

Стара мома ще си остане Лили 😉

Последна редакция: ср, 26 окт 2022, 22:54 от esstela

Общи условия

Активация на акаунт