🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 8 (24.10 - 30.10) 🐄

• 38 602
  • 863
  •   1
Отговори
# 480
Аз за Лилито отдавна искам да питам, ама вече ме е страх да не ме изгонят пак от темата, като миналата година...

Тази жена какво пее по сватби, тези нейните песни са по-скоро за погребения. Не знам защо я канят и дали въобще някой я кани или се води част от оркестър някакъв. Една такава... депресираща е, самата тя. И тя на 28 нямала мъж и все с черно ходи, все намусена... възприела се е за нещастна и това ѝ се отразява много.

# 481
  • София
Иван е гост на Гуспата в неговия Подкаст.
Явно тук ще е официално изявление относно гафа в дуела с Калин.
Не съм гледал, ще гледам по-късно или утре.

Освен Иван, гост на Гуспата е и Ванко от последния Сървайвър

# 482
Иван е гост на Гуспата в неговия Подкаст.
Явно тук ще е официално изявление относно гафа в дуела с Калин.
Не съм гледал, ще гледам по-късно или утре.

Освен Иван, гост на Гуспата е и Ванко от последния Сървайвър

Нищо не каза общо взето .. отбиване на номера ..

# 483
Пише, че видеоклипът е частен и не е на лице.

# 484
  • У Диспансера ...♥♥♥
Тия всички голям страх да не идат на дуел и нови и стари 🤦🏻♀
Ама как си мислите, че ще минете между капките ми е интересно 🤔

# 485
Тия всички голям страх да не идат на дуел и нови и стари 🤦🏻♀
Ама как си мислите, че ще минете между капките ми е интересно 🤔

Специално за Лили - с песен на уста. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 486
Ох, депресираща е Лили. Ето, пердетата са си ок, ама омрънка орталъка. Сега па как не я били хвалили нея като фермер, като  " пак бяхме с четири кошници ". Тююю, голямо мрънкало.

Последна редакция: чт, 27 окт 2022, 22:23 от cardhu

# 487
Минавам само да се оплача- как можах да си помисля, че Чавдар ще се сети за златните момичета. Явно за пореден път в главато му е надделяло това, че са жени и техните отборни успехи не са равни на футболистите ни.

# 488
Еленка все по-неприятна ми става.
Гьенчу - лицето на полицията... Г-н Министър на МВР, 'земи мерки, че голям резил!
Голяма чест, голямо чудо! Дано Валерия не си махне сама главата.

Последна редакция: пт, 28 окт 2022, 06:35 от Анонимен

# 489
Ооооох, Sadness пак почна да хленчи, кхъ-кхъ...
Скрит текст:
😀Има прилика наистина!😀

# 490
Не знам за Генчу годините, обаче Лили ми изглежда с 10 години по - голяма от възрастта й, заради вечно унилата й физиономия и поведението й. Да не говорим, че обичайно музикантите са доста весели и забавни хора. Иначе не е лоша, но се конкурира с Ваня по досадност.

# 491
Eй, лоши хора бе! Калин как блъсна Гечо, дано е добре.

# 492
Мажоретка моралистка....голяма ,,работа,, е! Всички с грейки и якета,тя с черните прашки и бяла дантела.......

# 493
Тази година мъжката част е дъно, ама дъно дъно. В предишните сезони по мои спомени основно жените нареждаме, а сред мъжете все се намираше някой, на който да се симпатизира. Обаче този път, при положение, че жените са без коментар и все пак мъжете са по-зле, означава много. Говоря за новите лица. Старите няма смисъл да ги коментирам.

# 494
Хахаха. Иван, коментиращ битката Яни - Генчо : Битката е в своя апопей. Ох, корем ме заболя от смях.

Общи условия

Активация на акаунт