🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 8 (24.10 - 30.10) 🐄

• 38 750
  • 863
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Генчо категорично не отглежда мозък в тази глава. Не врещя ли и той като заклан срещу Мажена като избра за най-безполезен Радо точно преди дуела му? Много мразя такива хора, които осъждат дадена постъпка, а после правят същото.
Ванчето изтърва козите и преносно, и буквално, но и другите пък страшно прекалиха с натиска. Дожаля ми, защото си дава сметка как стоят нещата и че няма никого на своя страна. Въпреки че вината за това си е изцяло нейна, поведението й е нетърпимо. Действително е изтощаващо да си покрай нея.
Камелия в последната минута с изключително смешен и отчаян ход. Набързо си даде сметка, че ако Елена си тръгне, в своя отбор няма жена, с която да се коалира и се преориентира със скоростта на светлината. Забрави, че Аксения е "предател" на бърза ръка.
Ванчето, която също си тръгна от старите с доста озлобление, сега също търси тях, за да се оплаква от новите.

# 706
  • при късмета
Камелия какво си мислеше до сега? Че ѝ е достатъчен един съюзник и чак при възможността да излезе да си промени рязко тактиката? Ми няма да стане. Въпреки, че има и Иван на нейна страна, без съюзник от твоя пол, трудно се отива напред. Лошото е, че някак я виждам финалист и това изобщо не ми харесва. Само зрителския вот ще ми хареса.
Аксения вече определено не ме дразни, правилно действа, има и моменти на леки издънки де, но като цяло се справя, но нещо ми пречи да я харесам напълно.
Фермерство при старите няма нужда да се оценява. Играят отборно, всеки гледа да свърши максимално количество и качествено работа и без фермер, та затова. Изобщо няма значение кой е фермер, щом в седмицата на Лили взеха 4 кошници. Както не си оставят ратая, така и фермера. Адмирации за това, те са вътре точно това да покажат, ама новите дето трябва да го вземат за пример изобщо не го виждат, камо ли да го оценят.
Кукото за мен няма разлика от предишния сезон. Нейната групичка се държеше по абсолютно същия начин. Червеноско, псевдопилота и Тъпото я прикоткваха само като им трябва да отстрани някоя жена, без да пипа Невестулката, защото тя четкаше Червеноско целия сезон, а после пълно пренебрежение, даже унижения и особено от псевдопилота. Обаче сама си е виновна, и сега и преди, другите само се възползват от това, че нейните приоритети и преценки на ситуацията и хората са погрешни.
Гьенчу тотално изби рибата с наказанието на дуелиста, даже Шопски надмина, а това не е лесно.
За Валерия съм довечера, въпреки, че Елена е от малкото които горе долу ми харесват при новите. Няма да е честно безнадеждните да спечелят отборната битка, направо ще е противоестествено

# 707
  • София
Аксения няма никаква нужда от Камелия. Тя има своите приятелки вътре - явно много се е сближила с Валерия, Веселка и Нина (както става ясно и от общите им татуировки Simple Smile ). Но нищо не й пречи да поддържа дипломатически отношения с Камелия. Достатъчно умна е, за да приеме предложението за мир, но няма да скъси дистанцията прекалено.

# 708
След мелодрамите на Елена съвсем ми прекипя и вече нямам търпение да се разчисти всичкият пълнеж и плява и да се стига до финала.

Моите уважения, но това е игра за биткаджии и стратези, не за "душата на компанията", гайдата, облачето, млекарката, докторицата и т.н. Правилото е много просто - биеш на арената и се връщаш. Колкото и да се криеш и скатаваш, толкова по-унизителна ще ти е загубата, защото си бил мишка.

Последна редакция: сб, 29 окт 2022, 13:11 от IriS`

# 709
Моите уважения, но това е игра за биткаджии и стратези, не за "душата на компанията", гайдата, облачето, млекарката и т.н. Правилото е много просто - биеш на арената и се връщаш. Колкото и да се криеш и скатаваш, толкова по-унизителна ще ти е загубата, защото си бил мишка.
+++Пропуснала си докторицата, най-кухата бройка в тазгодишният пълнеж.

# 710
Допълних, извинявам се за пропуска. 😂

# 711
  • при късмета
Всъщност стойността на предаването е далеч от "биеш на арената и се връщаш" и е съвсем другаде. Да, арената е цедката за продължилите, но ако си изиграеш социалната игра правилно, собствените ти съфермери ще направят така, че да излезеш с/у противник, с/у който имаш по-големи шансове да се върнеш. Ако ти куца социалната игра ще ходиш на арената с/у когото и да е, да не кажа, че ще има случаи, когато ще са те пратили там с единствената цел да излезеш и колкото и да си силен физически, все някой дуел ще те спъне.
Ето Кукото ту нейните я пращаха, ту от другите, добра се до финал и спечели заради компромат с/у друг участник. А самия компромат целеше Червеноско да набере активи, а не тя самата. Обаче той пръв поддаде на физическата игра и вота не стигна, та стана да прецакат Боби, направиха победител Кукото. И друго имаше нейсно покрай вота, ако си спомняте тогава отделно от публиката имаше вот на всички фермери от предишни сезони, само дето не ги дадоха прецизно, а общо. Та, ако ти куца социалната игра може да стигнеш до финал или да победиш, само по чиста случайност и стечение на обстоятелствата

# 712
Ванчето беше ужасна и в сезон 6, но там просто освен нагаждачеството й с друго не се открояваше. Там имаше друга луда, която привличане внимание. Май Мария се казваше. Е тази си беше чисто луда. Пред нея другите направо си изглеждаха като котенца.

# 713
Излизаме извън темата ,но изобщо не съм съгласна  че Мария беше луда. Цапната в устата и прекалено импулсивна със сигурност беше,но не и луда

# 714
Моите уважения, но това е игра за биткаджии и стратези, не за "душата на компанията", гайдата, облачето, млекарката и т.н. Правилото е много просто - биеш на арената и се връщаш. Колкото и да се криеш и скатаваш, толкова по-унизителна ще ти е загубата, защото си бил мишка.
Бе те доста от там присъстващите имат нужда от лекар, но не с тази специалност точно... 😁

# 715
Скрит текст:
Бе те доста от там присъстващите имат нужда от лекар, но не с тази специалност точно... 😁
Някои са си директно за логопед, за да може следващият специалист да разбере какъв им е проблемът. 😂

Разбирам елемента на социалната игра, но тук такава няма и не заради нея Мажена се измъква от дуели.

# 716
  • Вестерос
Aз искам да напиша нещо положително за Радо, все ще го отбелязвам и забравям- Харесва ми, че си е накупил от тениските с български филми, реплики от филми и стихове. Много ги харесвам, имам и аз от тях. Така ги и рекламира Simple Smile

# 717
  • при късмета
А аз забравих да го похваля, че взе Яни на пикника.

# 718
  • Вестерос
Да и това, беше супер жест, както и че си замълча след като Ваня го обиждаше.

# 719
  • Sunshine state
Странна работа. ама мен напоследък Радо не ме дразни. Да, пали бързо, но не е злобен като да течем Иван, Генчо, Камелия и Калин дори, Първосигнален е по-скоро, но не ме дразни толкова.

Общи условия

Активация на акаунт