🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 8 (24.10 - 30.10) 🐄

• 38 753
  • 863
  •   1
Отговори
# 690
Благодаря за линкът, Мари Мар!

Ако ще и на кравата на гъза да напиши Еугени - ни мъ бърка изобщу. Фешън боя е много над нещата.

# 691
И аз преди малко чух тази велика мисъл от черната Еуглена.

# 692
Колкото и да е дразнещо поведението на Ванчето, при наличието на Камелия първата винаги ще е за предпочитане. Разглезени са градските хора по отношение на селската работа. ХепитУ не може да се примири, че загуби позиции в новия си отбор, но то не е непременно защото го е заслужила. Тези индивиди наречени
"Нови надежди", което хич не им приляга, са толкова лишени от човещина, че ако това наистина са новите хора, ми тежко ни и горко. Грозно се възползваха от победата на Ванчето и съотборника й / забравих му името/, плюскаха доволно и на поразия, а после оголиха пак зъби и заръмжаха срещу й. Еми, противно е. От този отбор не искам никой да стигне до финал, освен другото момче, което вися с Ванчето.  Дали е толкова добродушен или си играе играта за зрителски вот, не знам, но определено е уцелил правилния подход.
Аксения  се издигна в очите на много зрители. За мен тя не беше глупава и преди, когато се държеше разглезено и детински. Може и отборът да е подтикнал към подобно поведение, но си мисля, че не само те бяха виновни. Тя също ги предизвика. Според мен се коригира със старите и се нагоди, точно защото е умна. Още при другия отбор ми направи впечатление, че добре борави с думите, сече и пипето, но толкова беше ядосана на отбора си, че тотално изтрещя и тя като Ванчето.
А оборската работа на  никой не му се върши, но някой по-умело го прикриват.

# 693
Камелия много съмнителни комплименти “харесвам ти гърдите” 🤣🤣🤣
Жените верно, че си правят комплименти една на друга по приятелски ама чак пък толкова 🤷♀😅

# 694
Колкото и да е изтрещяла Ваня от ратайството, обидите й към Радо бяха отвратителни. Хареса ми, че той все пак се овладя в този момент. От друга страна, тези обиди доказват, че са били доста близки навън.

Беше хубаво, че Радо покани Яни на пикника, обаче много бедна ми се видя трапезата. Хляб, салата и разни чушки само видяхме, а и ракийка Grinning

# 695
Камелия много съмнителни комплименти “харесвам ти гърдите” 🤣🤣🤣
Жените верно, че си правят комплименти една на друга по приятелски ама чак пък толкова 🤷♀😅

Тя, КамелияТА, от 5-6 епизода е фиксирана в гърдите на Аксения. Друго не вижда, не следи, не я интересува.

# 696
  • Варна
Щото е комплексарка 😂😂

# 697
Тоя образ “хепи” на Ванчето е нещото, което много и пречи. Няма нищо лошо в това, човек да не е хепи по 24/7. Дори е нормално. Здравословно е човек да изпитва цяла палитра от емоции. Обаче тя много иска да е “хепи”. А е страшно тъжен и самотен човек, според мен, дано да греша. И това я притиска и пренавива. Нейна си работа, тя поне не е откровено злобен или лош човек. Има си нейни си, вътрешни борби. Агитката от новите обаче са кой от кой по злобни, егоисти, интересчии. Много са ми смешни, като почнат да се извиняват защо тоооочно сега не могат да са ратаи или на битка. Ама те са готови и много искат, ама точно сега са неразположени.  Joy

Tя си е сложила прякора, защото не е хепи същество, а точно обратното. Аксения не я приемам за лидер. Твърде изкуствено създаден персонаж е. Съвсем отделно, че не става за пред камери. Камелия спомена, че гони образа на Живка. Нищо подобно. А Камелия нещо май ще го раздава като Мартина от миналия сезон. Няма да искат да я дръпнат, нито нея ще я сложат в позиция за дърпане.

# 698
Камелия разби на пух и прах всякаква идея, че е големият стратег и играч с жалкото си влачене по корем пред Аксения. Намеренията ѝ бяха повече от прозрачни.

Никоя държава не може да предявява претенции към родното производство зло, което е Камелия. Да допълнят новия алманах и да сложат нейна снимка след бялата мухоморка или която там е най-отровната гъба.

# 699
Елена на колко сложи Аламанаха ? Идеята на Камелия е била след евентуална загуба на Елена и при сливане да играе с жените от старите чрез Аксения, която явно ги обединява от нейна гледна точка. От друга страна, тя играе и с част от мъжете от новите.

Изпълнението бе комично. Продукцията позасили това чувство при монтажа Grinning

# 700
Елена на колко сложи Аламанаха ?
Колебаеха се между 4 и 5 точки. Мисля, че заложи на 4

# 701
Ама защо Валерия трябва да каже, че избира Мажена, защото е дебела и стара.
Да каже - "моето мнение е, че от хората, от които трябва да направя избор, смятам, че Мажена има най-малък принос за Фермата. Дошла е, видяла е, ако може да победи- да победи. Ако не може, значи е време участието ѝ да приключи." Кратко, точно и ясно.

# 702
Мажена прилича на Коцето от миналия сезон, но там той беше доста активен в поведението си, че да го пазят. Тук МаДжена не се и напъва. Някак си по естествен начин се случват нещата, а и си я пазят за глас.

едит: В този случай самата Елеа си признава, че се чувства по-слабият играч в дуела. Всичко това във връзка с писмото и преди дуела.

# 703
Наблюдавам Чавдар и Нина, че наблягат на Алманаха. Това е правилната стратегия, ако усещаш, че няма да имаш физическо превъзходство спрямо част от съперниците. Мажена чете ли го изобщо? Не помня да съм я виждала. Срамота е да разчиташ единствено на благосклонността на останалите. Поне с Алманаха може да се постарае и без това не е най- натоварената откъм работа.

# 704
Мисля ,че когато преди 2 седмици "старите" обсъждаха двете лесни точки в лицето на Мажена и Мирела ,една от жените които беше съгласна с това мнение беше Веси. Дано другата седмица  я изберат за ратай и да разчисти Мажена от пейзажа,щом останалите имат морални спирачки да я дръпнат на дуел.Достатъчно си почина мамчето месец и половина ,вече е обида за предаването,зрителите и останалите участници да продължава да стои.

Общи условия

Активация на акаунт