🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 8 (24.10 - 30.10) 🐄

• 38 757
  • 863
  •   1
Отговори
# 675
  • earth
Сега, някои от вас, които живеят зад Океана, ще кажат, че не е така, ама е точно така - Камелия се държи типично по американски!
Аз, един от тези зад океана, няма да кажа, че не е така Simple Smile Има си американско поведение Камелия.

Обаче се чудя, ние вносни или износни българи сме? Или и двете?

# 676
За Валерия съм довечера на 100% и мисля, че ще бие. Елена е с много паднал гард и съвсем мисля, че няма шанс.

На Вал доводите да не избере Мажена бяха...   наистина прекали с израждането Sweat Smile

Отлична оценка слагам и за двамата фермери.

Камелия не заслужава да я коментирам. Дъно!

# 677
Зависи от посоката.

# 678
  • Асеновград
Твърдо зад Валерия ще съм , въпреки че, Елена  е един от малкото свястни участници от новите. Според мен Вал ще спечели.
Ванчето си е чисто луда , как може само нейното мрънкане , реване и викане да слушаме. Големи обиди към Радо , чак на Генчо му дойде в повече.
Камелия все повече се излага , след всичко което изрече и направи , сега си мисли че може да си изчисти името.
Аз ако бях на мястото на Аксения , изобщо нямаше да е изслушам дори.

# 679
  • София
Ваня към Радо:
''Изрод долен. Смотаняк! Скапано, двулично същество''
-
Радо: ''Два отбора не те понасят''

Цирк

# 680
Ванчето верно си мрънка повече, ама все пак само тя е била две седмици поред в обора.
Вчера Камелия, седнала удобно на сухо на верандата,  много нагло й обясняваше, че била длъжна да им мие всяка чаша, докато Ванчето миеше под дъжда разни тави. Не знаем Камито в аналогична ситуация колко ще е кротка и мила, или пък Радо.

# 681
  • София
Ванчето бе права, защото не е длъжна да и мие чашата. Точно този момент ме вбеси най-много. Все едно Хепито е личен роб на американската принцеса.

# 682
Любопитно ми е Хепито ще направи ли хеттрик в обора.

# 683
Любопитно ми е Хепито ще направи ли хеттрик в обора.
И ще изперка напълно...

# 684
Ванчето е чисто луда, видяхте вече нали.
Или от Осана до разпни го.
Тя Ванчето и преди 2г си е била същата.Пореден ярък пример как продукцията може да манипулира зрителя и така да извърти нещата,я чрез сценарии,я чрез гласа зад кадър,я с безкрайна промяна на собствените си правил,я с изрязване на кадри,я с друго, и един път бялото да е бяло,а друг път ,черно

# 685
Тоя образ “хепи” на Ванчето е нещото, което много и пречи. Няма нищо лошо в това, човек да не е хепи по 24/7. Дори е нормално. Здравословно е човек да изпитва цяла палитра от емоции. Обаче тя много иска да е “хепи”. А е страшно тъжен и самотен човек, според мен, дано да греша. И това я притиска и пренавива. Нейна си работа, тя поне не е откровено злобен или лош човек. Има си нейни си, вътрешни борби. Агитката от новите обаче са кой от кой по злобни, егоисти, интересчии. Много са ми смешни, като почнат да се извиняват защо тоооочно сега не могат да са ратаи или на битка. Ама те са готови и много искат, ама точно сега са неразположени.  Joy

Последна редакция: сб, 29 окт 2022, 10:17 от Iseis

# 686
Хареса ми изборът на Валерия.Доводите за Маджена бяха леко измукани,но тя няма да си позволи да каже ,че докторката е зле в битките. Аз пък й се чудя на нея на акъла, жена с положение , с управленски функции , и още бля-бля-, как търпи самата себе си в това положение.Ясно е , че мадежите я съжаляват и за това не я викат. Това отношение  е обидно .Самата себе си обижда , поставяйки се в такава ситуация.
   Камелия , не знам гледала ли е предни сезони, попорочела ли е това онова като реакция на зрителите, но съвсем явно и целенасочено се самозакопава.Браво на Аксения, че не падна в капана.
   Ванчето съвсем изтрещя, не знам как ще я търпят още .Тя с един човек не може да води нормален неангажиращ разговор. Надявам се , даже много искам да я накажат заради овцете и заради обидите към Радо. Щото в друга ситуация , обратната например, щяхме да разкостим обиждащия. С това висене по яхтите, май влагата е изсмукала доста сиво вещество.
    Евгени,Евгени,смешко - как ще накажеш човек , извикан н дуел, който трябва да ви донесе точка?!Те изобщо мислят ли какво ги чака след обединението  ?
   Гечката ми се струва,че ще избухне.Определено не му стана кеф от наказанието, но стисна зъби.
Не мога да не похваля Радо за избора за пикника! И се наяде човекът, ще има малко спокойствие.

# 687
Камелия толкова патетична и жалка.
Акси си взе реванш за всички обиди, които отнесе от тая оФца.

# 688
Камелия, изглежда не следи играта добре. Ако искаше да сондира в другия отбор, трябваше да започне на друго място- Нина или Лили, например. Няма как да и се получат нещата при Аксения, само става за смях.
Аксения, пък решила, че драмата между двете била най- интересната линия на сезона! Мен, ако питат са ми толкова досадни и двете с превземките си, че с удоволствие ще се лиша от присъствието им веднага, ако си вземат и Маженка, ще е близо да перфектно.

Добър избор на Вал. Спести си Мажена, но и не се хвърли в дълбокото с Ванчето. Вярвам, че ще вземе дуела.
Малко е тъпо едни да се подготвят за втори дуел, а други все още кретат по тъч линията, но след като играта го позволява... Елена не може да се сърди, че е подценявана, нейните предели са ясни на всички от предишната и Арена и я избират отново, защото не ги е впечатлила достатъчно. Това не е подценяване, а реална преценка.

Когато четоха писмата на близките на Яни и Ванчето си помислих, че ако съм на мястото на родителите на Хепито ще ми е ужасно трудно да гледам.

# 689
  • earth
Зависи от посоката.
Значи и двете.

Общи условия

Активация на акаунт