🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 8 (24.10 - 30.10) 🐄

• 38 759
  • 863
  •   1
Отговори
# 660
Въпрос към Иван, ако чете. Защо постоянно дават изкуствените неща на Аксения и Камелия, а чак сега дадохте месо от натуралната Валерия. Не че е някаква неземна красавица, но има повече красота в нея, и то естествена.

Камелия дано сега осъзнава колко жалки маневри е направила. Вътре на синхрон не се лъже. Иначе можеше да изкара позитиви. По този начин се опитваш да правиш на шушумиги зрителите, от което няма как да извлечеш полза.

# 661
Мен пък почна да ме кефи Ванчето. Особено след висенето на коловете. Нека да им дудне, нищо им няма. Предполагам, че имат психолог.

# 662
  • Другата България
Не става въпрос за дудненето.
Тя изпадна в истерия. С откровени обиди, физиономията ѝ се промени.
И това е само при спорове с Радо. Личи си, че нещата са лични.

# 663
Явно Евгени си ползва главата само за да носи шапки.
Безумна постъпка е наказанието към човек, от когото очакваш точка в отборната битка.

# 664
Не бъдете така неблагодарни - той за нас го прави туй фешън шоу. Не може хем красив, хем умен. Ще се избият бг мамите за него. Аз вече водя записки кое-как-с какво се съчетава. На края на сезона ще ви изпитвам.

# 665
  • Sunshine state
ХепитУ няма как да ми стане симпатична, при нея е патологично положението. Камелия падна много ниско - ходи и проси милостиня от довчерашната си омразна Аксения. Смятайте колко е безскрупулна. Жалките й опити да чисти имидж обаче удариха на камък. 😁
За Валерия съм на дуела.

# 666
  • earth
'ми, КамелияТА видя, че Аксения само сиси показва, пък тя има задн*к
В криво огледало ще се е гледала, ако си мисли че има задник.

# 667
Ванчето е чисто луда, видяхте вече нали.
Това квазимодо Камелия няма ли да го махат.

# 668
Аксения все повече изпъква, определено има лидерски качества, получава й се естествено, щом дори "женомразеца" Гечо и направи комплимент веднъж. Много жалка сцена с Камелия..., колко прозрачно... Колко трябва да си тъп, да мислиш, че ще ти вържат и номерът ще мине...Аксения определно е по-интелигентната от двете и я превъзхожда във всичко. Камелия е рядко отблъскващ образ..., а в този епизод се оказа, че не е и много умна...Ванчето с цялата й непоносимост  е много по-симпатична...Така ми се иска Финци да спечели, идеалният фермер, весел, забавен, добронамерен и над нещата.

# 669
Сега, някои от вас, които живеят зад Океана, ще кажат, че не е така, ама е точно така - Камелия се държи типично по американски! Те са такива лицемерни и се извъртат както им е изгодно. Няма чувства там, не е почнала да харесва Аксения, просто търси собствената си изгода и да се намести както ѝ е удобно, но въобще не ѝ дреме, че я лъже най безочливо, стига да стане така, както тя иска. Американка до мозъка на костите си! И сега като не ѝ се получи, ще пробва да ѝ подложи динена кора на Аксения.
АВО1, стига сте ги пробутвали тия вносни българи в "най-българския формат", че е срамота.

Последна редакция: сб, 29 окт 2022, 08:11 от Анонимен

# 670
Да се запишеш да участваш в такова предаване и да си толкова слаб(а), че другите да ги е срам да се състезават срещу теб. Но теб да не те е срам от това. Мажена.
Догодина да направят Фермата само с лекари и да видим тогава как ще я играят играта. Мажена можела да ѝ изражда децата на Валерия и защо да не ѝ се била обадела...
Думи нямам... Толкова не я търпя тая Мажена, че и най-големият специалист да е в областта си, пак няма да избера да ѝ се поверя в ръцете!

# 671
Още в началните епизоди, когато пусках Фермата, а ММ се възмущаваше, искаше да гледа другия формат, ми каза к'во да ѝ гледам на тая Ферма, то е ясно, че ще направят финалист тази поамериканчената търновка.
И като гледам как пробива с лакти, нищо чудно.
Само дано не стъкмят зрителския вот...

# 672
Естествено, че Валерия ще даде някакво такова оправдание защо не избра Мажена. Няма как да каже, че е възрастна и дебела. А и е твърде вероятно от продукцията да са и казали, че не трябва да я избира. На мен много ми харесаха аргументите, с които избра Елена и смятам, че направи най-добрия избор. Ваня колкото и да се прави на вятърничава шушумига на арената никак не е за подценяване и го показа с висенето на кола. Успех на Валерия довечера!

# 673
Естествено, че Валерия ще даде някакво такова оправдание защо не избра Мажена. Няма как да каже, че е възрастна и дебела. А и е твърде вероятно от продукцията да са и казали, че не трябва да я избира. На мен много ми харесаха аргументите, с които избра Елена и смятам, че направи най-добрия избор. Ваня колкото и да се прави на вятърничава шушумига на арената никак не е за подценяване и го показа с висенето на кола. Успех на Валерия довечера!
Тя Ваня освен че вися на кола 50 минути,в нейния сезон вися около четири часа на една греда ,в едни минусови температури, заедно с другите финалисти.Но явно ,, претендентите ,,за тазгодишната титла не са гледали предишните сезони.

# 674
  • София
Пуснах новата анкета! 😊

Очакван и от мен избор на Валерия. Не ми хареса този рев обаче, а това за израждането на децата от Мажена ще се направя, че не съм го чул... Не ми хареса как се изказа. И аман от тези емоции и сълзи, аман. Да се чуди човек, истински ли са тези хора, за зрителите ли играят, не знам и аз вече. Няма значение, специално това са бели кахъри, аз съм си твърдо за Валерия, която ми е личен фаворит номер 2 след Гуспата изобщо от целия каст този сезон. Но няма как да не съжалявам ако евентуално отпадне Елена. Точно на такива като Елена мястото им е напред във формата, а не на такива като Мажена. Заради безполезната с нищо вътре и напълно безинтересна на зрителя Мажена, отпадна слънцето Мирела, а сега има много голяма вероятност да отпадне и Елена, което ме нервира много. А недай си Боже отпадне Валерия, ами тогава направо да слагат кепенците и закриват сезона.

Очаквано Радо стана пехливанин номер 1 на Фермата 8 и съвсем правилно взе на пикника именно достойния си опонент, Яни. Браво!

Камелия таман леко и плахо да ми хареса и да скова една дъска от моста ми към нея и тя изплиска легенда на два пъти. Първо със злобното и нелепо нападение над Хепито защо е висяла 1 час (?!). Ами ходи виси ти бе!
И защо не искаш да ставаш ратай и да чистиш ''врага''? Така най-добре ще защитиш отбора си и приятелките си, Ели и Мирела, а не да пращаш друг да ти върши работата. Нагло същество, нагло!!!
И втория път, когато отиде да се мазни на Аксения след цялата жлъч, която изговори срещу нея. До онзи ден бълваше змии и гущери и как Акси настройвала останалите жени срещу нея и да я дърпа Вал за втори дуелист, докато Аксения всъщност искаше Мажена и дори не я спомена нито веднъж в разговорите си с Вал. Писа злобно писмо за гърдите на Акси и как срам няма, деца има. И хоп всичко това да се забрави ей така, да плеснат с ръце и да станат приятелки?! Ками, тези неща не стават така. По делата ще се познаят хората. По-малко приказки, повече дела. Ако наистина искаш промяна и чувстваш вина за думите си, то начина е да го покажеш с действия, а не с думи. Така че бъдещето ще покаже дали е била искрена или не. Дано да е била искрена, но аз лично към този момент след всичко видяно и чуто се съмнявам.

Хепито и Радо не ми се коментират. Тези инфантилни детски истории ме напрягат излишно. Забавното отдавна приключи при тях.

Акси дръзна да номинира Гечо за най-малко полезен фермер и 'О, чудо', Гечо не се разфуча?! 😮
Е, това вече ако не е покрит 10 от 10 тест на Акси за фермер и лидер на отбора през седмицата, то не знам какво друго, хаха. Очаквах панаир от него, ама така бе поставен въпроса, че Гечо излезе съобразителен и не се хвана в капана, а и според мен той харесва Акси и това си личеше през цялата седмица.

Евгени как така реши да накаже Елена точно преди дуела и?!?! Тези хора не мислят, буквално не мислят.
Първо Мажена с Радо, сега и Генчо с Ели. Без коментар. 🤐

Общи условия

Активация на акаунт