🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 8 (24.10 - 30.10) 🐄

• 38 762
  • 863
  •   1
Отговори
# 645
Камелия е изключително нарцистична личност, вярва си, че тя е най - умната от всички и може да ги манипулира както си иска. Готова да получи това, което иска на всяка цена, без оглед на средствата. Безскрупулна и безсрамна.  Злобна към всеки, който не й играе по свирката. Ванчето много ме изкефи като й каза директно в очите, че е страхлива и лицемерна. Аксения й даде да разбере, че не приема безрезервно извиненията й. В момента е в много жалка позиция Камелия. Опитите й в синхрона да се преструва на разкаяла се, на "преродена" бяха очевидно неискрени и фалшиви, тя буквално се напъва да имитира разкаяние, каквото не изпитва.
И най - типичното за  нарциса е, че тя хареса само и единствено себе си. Приятели са й само тези, които са й полезни. Няма емпатия в нея, няма никакви чувства на привързаност към другите от отбора.

# 646
  • София

Фермата - сезон 8, епизод 48 (28.10.2022)

# 647
Здравейте! Четях ви през цялото време../не гледам и си чакам директния линк за чужденците/...Няма да се повтарям за старите съм и Валерия си ми е на сърце та няма да коментирам,защо не е избрала полякинята и за доводите и...но някой беше писал,че няма да е удобно да се състезава с баба си /по памет пиша/..та надали щеше да ви олекне,ако наистина беше изтъкнала причината.....ми не....за Камелия чета,че търсила мост към Аксения....=цирк ли е било божееееее,как ще ходиш да се молиш на Аксения бе Камелио как.Първо ти я ненавиждаш и всекидневно от устата ти змии бълваха против Аксения и търсиш приятелство,абе я едно бисерче СТОИЧКОВО на бързо от мен....вместо да се стегнеш и потърсиш път към Ваня все пак сте в един отбор и двете сте силни,а на Ваня не и трябва много бля бля ,за да сте единни,но къдети акъл в теб .....паднала си толкоз ниско Камелио,че сега и в другия отбор,ще те отдумват,ако Аксения сподели вашия разговор....Валерия пожелавам ти успех момиче и се раздай на таз арена ти можеш малката.... ти си цялата ферма в този сезон......дано Лили те изпрати с подобаваща песен и да не ти прави фасони...-Успех!

# 648
  • Велико Търново
Очакван избор на Валерия. За нея ще "викам" утре вечер.
А иначе - точно защото тя още от предишната седмица си каза, че няма да викне Мажена, Старите да си бяха гласували за друга жена-ратай, която нямаше да има нищо против да го направи. Лили нямаше как да я изберат, защото ръцете ѝ бяха зле, но не е да са нямали варианти - и Веселка, че даже и Нина бяха такъв.

затова смятам, че е хубаво женицата да е по-обрана в това отношение.
Че тя "женицата" е просто диктор. Чете това, което са ѝ написали, за каква нейна обраност става дума?

Cafelate, за Иван и Камелия - не чак стригането на овцете ги сближи, те са си партия още от седмицата, когато той беше фермер, а Аксения - ратай. Нали те двамата ѝ скриха завивката и възглавницата.

А Иван наистина каза "епопей". И на мен ми се стори, че грешно съм чула, но тук се убедих, че не съм само аз Grinning

Голяма лисица е Камелийка, голяма...

# 649
"пътъклъмъ" - патаклама на камелийски

# 650
Ванчето много ме радва. Шантавичка си е , малко глезана ,говори си сама, но изобщо не ме напряга. Продукцията определено настройва зрителите в посока на липса на честност , като например , че не е признала за мамбите ( ооо какъв грях и критерерий ) и негативни коментари .Циничните просгашка коментари в миналия епизод  на перфектните Яни и Чавдар още повече ме карат да и симпатизирам. В словесвия дуел с Камелия определено спечели. Ще си вземе хонорара за повторното влизане и ще си обикаля света.  
Калин ми е фаворит за финал, а ако Камелия , Евгени и Иван излязат , предаването ще е по-приятно и по- чисто като правилна реч .
"Ни мъ кефи ,готвиши .... " -потомствения полицай е голяма карикатура.

Последна редакция: пт, 28 окт 2022, 23:47 от gerido

# 651
  • София
Евгени е много, много зле….
Елена ще ходи на дуел, който е много важен за отбора, и той - вместо да направи за нея нещо, което да й повдигне духа, я сочи за най-безполезна, та да й натресе наказание!!!
Тая глава за какво я разнася, като изобщо не я използва?!?

Стана ми мъчно за Елена - с тази залепена уста, да не може да каже нищо та да разтовари напрежението.

# 652
Все си мисля,че Камелия няма на къде да падне,но тя копае ли копае. Сега пък приятелка ще става с Аксения, сигурно от добри чувства й взе одеялото

'ми, КамелияТА видя, че Аксения само сиси показва, пък тя има задн*к и реши че като си показва него, играят в различна категория двете... и сега ще са дружки - всеки гледа къде му душа иска, те не са си конкуренция. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 653
  • София
Безумноо глупаво решение на Евгени, как ще накажеш човек, който отива на битка. Мажена така беше наказала Радо. Хайде, тогава беше рано, но сега знаят от какъв род са наказанията. Елена може да иска съвети за битката, да ѝ покажат нещо.

Ванчето не ме напряга и мен, но ако бях вътре, трудно щях да издържам понякога. Нормално е в такова риалити да са по-чувствителни хората и да реват повечко, но тя прекалява.

# 654
Все още асимилирам нелепия разговор, който проведе Камелия с Аксения. 😁 Сигурно не и се е отворил парашута, защото като и отварям от време на време сторитата в Инстаграм си поплюва пак Аксения. И тотално се обърквам - последно харесва ли я или не я харесва 🤔😄

# 655
По повод чуденето на Ками защо така Акси си "показала" добрата страна при старите, а не при младите... ама няма нищо чудно изобщо. Грешка е да се мисли, че всичко това изцяло зависи само от Акси и само тя определя какво ще "покаже". Не вярвам, че това е съвсем така. То зависи много и от средата. Попада в по-добра среда и има възможност да се развие. От друга страна - Хепи Ванче идва при младите и виждаме най-лошото от нея, далеч по-зле от периода ѝ при старите. Също така, тези единици от младите, които ходят на раздумки и лакърдии при старите, за часовете, прекарани там, се преобразяват и облагородяват неузнаваемо в положителна  посока. За мен изводът е ясен - средата на младите влияе на хората по-скоро негативно, а при старите - по-скоро позитивно. Затова предлагам като оптимално решение един по един всички млади да бъдат приобщавани при старите. Но не наведнъж и рязко, а постепенно и плавно, един по един като Аксения. Така Мостът ще бъде изграден. Разбира се, това няма да се случи, защото е далеч от правилата, но може би е добра идея за малко по-различен формат на предаване.

# 656
Не "младите", а "новите". И другите не са престарели!

# 657
  • Другата България
Камелия мога да я оприлича само и единствено с Надка от по-миналия сезон по неприязън, която публиката изпитва към нея. Дори се затруднявам в момента да намеря думи за нея. Ще се зарадвам много, ама много, когато срещне “любовта“ на хората, излизайки навън. Щото все някога ще излезе.

# 658
За мен лично дори Надка не беше толкова противна. Тя поне тихичко и съскайки стигна до финал докато тазгодишното зло гази всичко по пътя си и като питбул не пуска като захапе

# 659
  • Другата България
Стигнах до беседката.
Сигурна съм вече - Камелия наистина си пада по Аксения.
Това от една страна.
От друга - евала на Аксито, няма шанс да клъвне на кукичката.

Аууу, Ванчето има немедлена нужда от психоаналитик!
Немедлена!

Последна редакция: сб, 29 окт 2022, 00:59 от Merri_An

Общи условия

Активация на акаунт