🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 8 (24.10 - 30.10) 🐄

• 38 796
  • 863
  •   1
Отговори
# 615
Камелия сигурно е сестра на Христина от мисля пети сезон беше.Не обичам да давам такива определения за хората,но тя наистина е долно същество .Като яде рибата и раците в ресторанта,: Ванче с теб сме ! Сега забрави всичко.,, Две седмици ратай,болят те ръцете,а пък вися на гредата 50 минути! Значи лъжеш ! ,, Е,няма по неблагодарен човек.

# 616
  • У Диспансера ...♥♥♥
Олееее тая Валерия голяма драма, направо смених канала 🤦🏻♀🤦🏻♀🤦🏻♀🤦🏻♀

# 617
Добре, че Елена си заминава (едва ли ще бие) , че с мъцащия си глас и липсата на живец ме дразни ужасно.

# 618
  • Вестерос
Ако Елена отпадне обаче, ще гледаме Камелия фермер 🤣🤣🤣 и Ваня трети път ратай или Радко Пиратко

# 619
Ако Елена отпадне обаче, ще гледаме Камелия фермер 🤣🤣🤣 и Ваня трети път ратай или Радко Пиратко
Въъъйй, верно. Ужасон!

# 620
Камелия ли е в мрежестата рокля (припадам)? Нали точно тя даваше уклон на Аксения за това какъв пример дава?
Елена и тя е скрита лимонка, ако остане може да се разгърне в тъмните краски и сеира да стане пълен.
Наказание за боядисаните овце имаше ли, защото пропуснах съвсем малко от началото?

# 621
Не разбирам защо Валерия толкова "ви пада в очите"?
Емоциите са й обтегнати:
1 - след супер тежка седмица като ратай - тя се държи мъжки, но това ратайство с готвене, спане почти на открито и толкова доене в този брутален дъжд е кошмар.
2 - след ужасна преса от съотборниците й, които хем я пращат като боец, защото индивидуално е силен играч, хем искат конкретни "отборни" стъпки от нея, които не резонират с разбиранията й.
3 - разбира, че малко или много арената винаги е риск и за единия, и за другия. А допълнително я натоварват с много отговорност.
4 - просто защото е чувствителен и мислещ човек едновременно.
Аз до последно пък ще я защитавам!
Валерия е страхотен играч и дава цвят на каста тази година, ама хубав цвят. Че масово другите колоритни са просто ужас.

# 622
  • Вестерос
И аз съм за Вал!!

За тези без фб малко снимки

# 623
Вай бе, Ками ще си глътне скобите заедно със зъбите след хвалбите за Ванче

# 624
И малко злоба от мен 😄
Камелия много ме напряга, като започне да се превъзнася на умна и слага пълен член на всяка дума, даже и на женски и среден род. 🤣

"Ваня е енергийният вампир от другиЯТ отбор, който в оборЪТ доеше кравата и бикЪТ. На дворЪТ Ваня палеше огънЯТ и т.н."
🤕🤢

# 625
  • Вестерос
Камелия ще се мазни на Аксения, сама не си вярва 🤣🤣

Интересно, че няма наказание за Ваня за овцете

# 626
Усети Камчето на къде духа вятърЪТ (чакай да членувам правилно като нея), ноооо Аксения ще се окаже доста по-умна отколкото я мислят повечето тук!

# 627
Камелията е егати лицемерката.

Вал идеално я разбирам. Според мен направи най-правилния възможен избор. Не рискува с Камелия или Ваня, остави Мажена за Лили/Нина 😂 и си дръпна Елена, която е средна работа на арената.

# 628
На мен ми падна в очите, защото можеше просто да каже, че иска да е срещу по- равностоен противник и до там. Обяснението й беше тъпо. Очаквах повече от нея, може би защото ми е сред фаворитите.

# 629
Все си мисля,че Камелия няма на къде да падне,но тя копае ли копае. Сега пък приятелка ще става с Аксения, сигурно от добри чувства й взе одеялото

Общи условия

Активация на акаунт