🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 8 (24.10 - 30.10) 🐄

• 38 791
  • 863
  •   1
Отговори
# 630
Не познах, признавам. Но Валерия, просто ме ококори. Ми тя милата искала Мажена да я изражда. Ти да видиш ! 😬

# 631
Боже, Боже какво прави отчаянието. Камелия вече изпрати Елена. Joy

# 632
Пробва се Камито да е актриса, ама не ѝ се получава и-зоб-що. И е толкова фалшива, че трябва да си пълен идиот, за да ѝ се вържеш.
Още ли смятате, че Аксения е глупава? Мнооого е прозорлива дори и това не го установявам сега, но сега просто не може да не го видят и тези, които до сега не са успели.

# 633
  • Вестерос
Камелия някакви глупости дрънка 🤣🤣🤣 от страх

# 634
На мен ми падна в очите, защото можеше просто да каже, че иска да е срещу по- равностоен противник и до там. Обяснението й беше тъпо. Очаквах повече от нея, може би защото ми е сред фаворитите.

Прекалено строго съдим хора, които в 90% се държат адекватно и уравновесено с мисъл и такт, а в минимален брой ситуации просто имат момент на някаква елементарна човешка слабост. Не е честно това. Пък Аксения, която реално имаше много изцепки в началото, сега е бяла и добра, понеже се държи нормално.

# 635
ОМГ, "харесвам те като жена", "секси, силна жена" и какво още беше. Камито верно все едно си пада по нея.😂😂😂

# 636
Все си мисля,че Камелия няма на къде да падне,но тя копае ли копае. Сега пък приятелка ще става с Аксения, сигурно от добри чувства й взе одеялото
Просто изведнъж се сети ,че ако устиска до финал ,ще има зрителски вот,който няма да е в нейна полза.Пък и Елена може да отпадне.Ау! Лисица страшна!

# 637
Ками, дрън  дрън та плюс, Аксения ми харесва... брр от такова признание...

# 638
Аксения току що ми се качи с поне 2 стъпала в личната класация.  Ако  беше отрязала напълно тази злоба пък направо щеше да ми стане фаворит

# 639
Браво на Аксения!

Ваня и Радо са имали заигравка и Радо я е разкарал. Никой не може да ме убеди, че не е така. Тая жена е лу-да.

# 640
  • Вестерос
Според мен Ваня е разкарала Радо 😁

# 641
Между Ваня и Радо, не мога да избера кой е по-шантав.

# 642
На мен ми падна в очите, защото можеше просто да каже, че иска да е срещу по- равностоен противник и до там. Обяснението й беше тъпо. Очаквах повече от нея, може би защото ми е сред фаворитите.

Прекалено строго съдим хора, които в 90% се държат адекватно и уравновесено с мисъл и такт, а в минимален брой ситуации просто имат момент на някаква елементарна човешка слабост. Не е честно това. Пък Аксения, която реално имаше много изцепки в началото, сега е бяла и добра, понеже се държи нормално.

Имам право на мнение и то е такова. Може да съвпадне или не с това на другите. Не я съдя, но не ми хареса как се обоснова за това, че не избра Мажена. За мен тя спечели от това, че избра Елена.
Не виждам за какво повече да се обяснявам.

# 643
Хипотетично Радо и Ваня:
- Ваньо, ади ма, не сготви ли вече...кво се моташ там?
- Радо, любов, любов ама твоя корем бездънен бе...

# 644
Дам, след този "разговор" се убедих, че Мис Америка 24/7 играе за зрителите, обаче ТОТАЛНО е объркала посоката и нагласата ни. Искаше да се получи нещо от типа "разговорът на беседката" както миналата година "разговорът в градината", но тотално не й се получи. Горкичката, само ако знаеше какво ще мислим ние навън, тотално щеше да промени всичко - от това какво говори, до това какво прави и с кого се сближава. Нищо не е преценила! Joy

Общи условия

Активация на акаунт