🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 8 (24.10 - 30.10) 🐄

• 38 806
  • 863
  •   1
Отговори
# 600
Лелелелее голяма драма, голямо чудо! И ще пътуваш до София, специално Мажена да те изражда?
Ленчето не е очарована, кво шикалкави сега. Много им е мерак да е Хепито, ама греда.

# 601
  • earth
Аз няма да се въздържа Simple Smile
Много дребна ~ 150см

# 602
Валерия току-що яко ми падна в очите. Такива драми такива глупости и накрая такова оправдание.
Иване, следващия път като спускате калинки гледайте да не са толкова противоречиви и явни.
Излагате се и обиждате зрителя.
ПП Точно Мажена никога не бих искала да ме изражда или следи.
Едит Мажена е калинката.

Последна редакция: пт, 28 окт 2022, 23:28 от Iðunn

# 603
Лелелелее голяма драма, голямо чудо! И ще пътуваш до София, специално Мажена да те изражда?

В интерес на истината, доста пътуват до София за да ги изражда Мажена. Дори и от чужбина се прибират за това.

elle.n, тук не говорим за скъпи вещи, а за липса на стил в 30 годишен човек. Облича се като циганче 6 клас. Сори. Коментарът ми беше с цел да се посмеем, че китайката му е направила стайлинга, не нещо друго.

Плюс, за него се разбра, че пари има - нали точно той лъже приятелите си, че са били хванати в нарушение и им прибира пари УЖ да плати с отстъпка глобите им???

# 604
Колкото и да реве Елена , не мисля че има шанс срещу Вал. Дано Вал бие с 10:0 😆

# 605
В интерес на истината, доста пътуват до София за да ги изражда Мажена. Дори и от чужбина се прибират за това.
Добре че няма да раждам повече Satisfied
Честно, за тази жена като лекар, за пръв път чух в този формат.

Майко, каква кучка е тая Камелия.... Отвратителна женица!

# 606
  • Вестерос
Аз я разбирам Валерия, също не бих избрала Мажена по същите причини.

Камелия е супер смешна. 🤣🤣

# 607
Аз искам да видя Камелия, Евгени, Иван ратаи!

Аз искам Камелия да я видя и да я пратят и на дуел, че не се тре тоя крокозъбъл...

# 608
Камелия е най-най-противното същество във Фермата. Повръща ми се от нея...

# 609
Тая Камелия е толкова отвратителна... толкова долна...
Ония ден след отборната битка в ресторанта беше "Ванче, ние сме зад теб"... Да, когато ви е изгодно!!! Направо не я понасям... Да изчезва по-скоро дано! 🤮🤮🤮🤮🤮

# 610
И аз не я понасям Камелия, това каканижене нейното ме побърква.

# 611
Валерия ми е топ фаворит, но изплиска легена с този рев. Ще кажеш, че е на живот и смърт. Ще кажеш, че ще праща Мажена на заколение...

# 612
Ох, много се радвам, че някой й каза истината в очите на Камелия. Ванчето, колкото и да е дразнеща беше права за всичко. Новите като те нарочат и край.
Като видя Камелия и веднага се сещам за Надя от 6-ти сезон. Еднакво неприятни жени. В реала бягам с 300-та от такива.

# 613
  • на село
Камелия, ако знае колко е не харусвана отвън, коренно друго държание щеше да има.

А тя продължава да дълбае.
Стигне ли финал, зрителите ще я сринат, напълно заслужено.

# 614
Камелия откачи нали ще си ходи приятелчето ѝ. Толкова би било хубаво да е ратай другата седмица да покаже как се прави, явно ги разбира тия неща. Само едно не разбрах. Като плюска на острова, накипрена, като на годѐн циганин брат му, беше добре, че Ваня вися. Пък сега взе да се чуди как намерила сили. Да си беше мълчала, че след одеялото на Аксения, това е второто забиване в дъното. От толкова злоба очите и са изскочили.

Вал голям рев, голямо чудо. Свършиха гинеколозите, разбираш ли, ако не е Мажена.
Направо да я слагат да ги чака на финала и тва е.

Общи условия

Активация на акаунт