🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 8 (24.10 - 30.10) 🐄

• 38 832
  • 863
  •   1
Отговори
# 570
Голяма грешка е това разделение, и то най-вече заради продължителността му. Два месеца ефирно време, и още няма обединение. Кога ще излъчат случването на тоя измислен “мост”? На Коледа? Много недомислено. Много.

# 571
И градината не ни показват. Вярно, че с този дъжд не им се налага да я поливат, а зеленчуците ще ги ядат финалистите. Smiley

# 572
Аз пак със сравнението нови-стари, ама се замислих...В новите защо няма никаква забава и радост, ей така от сърце, никакво чувство за отбор и сплотеност, доброта дори, ако искаш. Старите сякаш си се обичат, подкрепят и забавляват...новите са само със спортната си злоба, щастливи са, само ако победят в нещо старите герои. Тормоз на аутсайдерите непрекъснато...Старите бих ги гледала с удоволствие пак в някакъв нов сезон, с малки изключения, новите, с малки изключения, ми се иска по-бързо да ги забравя...
Като хиени са малко ,,новите,,.Само някой леко да се издъни и се насочват към него .С цялата си злоба( не спортна) и съскат ли съскат....

# 573
  • Асеновград
Чак са изгледах епизода. Мажена , ще си изкара до финала , ей така от срам и неудобство да е викнат на дуел.
Мисля си , че само Вал малко преигра , то рев то чудо.
Ако беше Аксения ,  на тази не и дреме и Маженка щеше да е вън.
Сега дано Ленчето да изхвърчи , та да видим на новите ,кой ще им прави кулинарните задачи.
Финци ме забавлява , харесвам го все повече.
 Онова хампи Ваня , няма да коментирам , всичко сте писали.

# 574
Те изначално подхождат грешно, смятайки, че не избирането им за дуел им гарантира стигането до наградата и затова се пазят от дуела като дявол от тамян. Изобщо не взимат предвид какво впечатление оставят у зрителите.

В предишните сезони ако не е бил някой на дуел нямаше право да стига до финал и съответно излизаха на дуел тези , които не са били, така че тя пак не може да иде на финал без дуел. Ще е трудна гледка изобщо Мажена на арената, но пък щом от продукцията са я пуснали няма какво да я пазят.

# 575
  • Вестерос
Аз искам да видя Камелия, Евгени, Иван ратаи!

# 576
В първите епизоди нали имаше игра. Победителите влизат директно, докато загубилите отиваха на дуел. Там господата водещи приканиха играчите да се групират по свое усмотрение. Радо и Калин се взеха веднага, а на Иван не му се хареса. И в този смисъл първите дуели водят ли се за редовни + този на Ангел и Финци или тези състезатели се водят без дуел ?
Абсолютно съгласна. Точно от тогава е и омразата на Камелия към Акси, защото Акси беше, която избра джукестта, а Камелия остана с учителката, с която загубиха дуела. Още тогава ми направи впечатления лошия поглед, с който Камелия изгледа Аксения след избора й.Почувства се подценена и пренебрегната от Акси. Още от ден едно я намрази и това лошо чувство вместо да отмине ескалира с всеки ден. Много са злопаметн и Камелия, и Иван. Смятам, че са в съюз, в който Камелия е доминираща и дава Уклон на Иван какво да прави.
Спомням си, когато Иван и Акси бяха вързан с верига Камелия как притеснено с ехиден тон му каза, ще перифразирам "сега сигурно те обработва(Акси) колко се радва да е вързана с теб, да се разберете...", а той я успокои, че няма как да се върже на Аксения каквото й да му каже.
Иванчо й е марионетка, оня ден при номинациите за ратай, рязко му смени мнението за кой да гласува. Дори кротката и блага Елена, с коята уж са дружки си отстоява мнението и гласува самосиндикално. Иванчо е на къса каишка при Камелия, каквото му каже козирува и изпълнява.

Последна редакция: пт, 28 окт 2022, 17:00 от sineva 1

# 577
Хмм, интересно само 4 човека сме гласували, че Валерия ще дръпне Ванчето. Според мен не само, че ще я дръпне, ами и хепито ще я бие. Да видим дали ще позная  Grinning

# 578
Ами да я бие пък! Като няма глава на раменете да да пази собсвения си г...з така и се пада.

# 579
Аз не мисля, че ще дръпне Ванчето .Мисля с, че ще е Елена - хем да угоди на отбора, хем да не става смешна с Маджена. Но дори и с Ванчето да се "сбият" мисля, че Валерия има една идея повече шанс.Хепи не е стабилна психически, изморена е от две ратайства, и няма опора в отбора.Докато Валерия има психика на спортист, има пълната подкрепа на хората си- ще я мотивират, ще помагат, и е по-млада и силна.

# 580
  • при късмета
А аз се надявам да я убедят да прати Мажена вкъщи

# 581
  • София
Валерия няма смисъл да дърпа МаДжена, Елена също ще я бие лесно, а Лили и Нина може и да паднат от нея. По-добре да мислят в перспектива. Иначе и аз предпочитам МаДжена да излиза вече.

# 582
А дали от пуста гордост няма да посочи Камелия? Много и порасна перушината на нея, ама никой не я знае верно ли е силна.
Я някой, който чете спойлерите да ми шушне на ЛС с кого ще се трепе Валката, че поне това да знам. Не чета в темата, че тя си е основно за ИВ и да е писано, трябва бая да ровя, за да го намеря.

# 583
А дали от пуста гордост няма да посочи Камелия? Много и порасна перушината на нея, ама никой не я знае верно ли е силна.
Ха! И аз това се питам отскоро.Наистина ли е толкова силна ,силната ВВС Камелия.То едната злоба само не стига.

# 584
Сто процента няма да избере Камелия. Страх я е.

Общи условия

Активация на акаунт