🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 8 (24.10 - 30.10) 🐄

• 38 845
  • 863
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Аз се надявам на Елена. За Мажена сто процента няма да се навие, нея могат да я отстранят Лили или Нина, те и без това няма да хванат ръка при друг опонент. Камелия не знам колко е силна, но се хвърля с хъс и беше много бърза в рязането на отборната битка, така че нищо чудно да е добра. Елена е ок - хем Валерия няма да се чувства мизерно, че е избрала най-слабата, хем ще запише точка за отбора. Като стане фермер, да избере Лили или Веселка за ратай,  те да си дръпнат Мажена и ще спечелят петата точка. Това им е играта.
Дразня се, че допуснаха прекалено много грешки и изгубиха ценни и силни играчи. Не знам дали си дават реална сметка какво ще стане след обединението, ако те са падналия отбор и три седмици нямат право да излъчват фермер от своите. Разделението е толкова голямо и тежко, жените едва се понасят, не вярвам да успеят да го построят този мост. Привидно да, но не и истински. И безнадеждните ще изчистят старите много бързо. На Калин и Радо няма кой от мъжете да им се опре, за Иван и Евгени не мога да преценя.

# 586
  • София
Валерия може да успокои съвестта си с това, че отборът й е настоявал да не се хвърля на много силен играч.
И да остави добро впечатление у зрителите по същата причина.
Simple Smile

# 587
Аз се чудя тя щом толкова плака, да не е защото ще вика Мажена против волята си? Иначе защо ще плаче, ако вика Елена?

# 588
  • София
Иван се възторгна от парфюмите на Аксения и Евгени, нарече ги "модните икони в двата отбора", и каза, че по едно стечение на обстоятелствата - хайлайфът завзел властта.
Направо ми стана мъчно за Камелия в този момент. Simple Smile
Отговорът й - прозрачна бяла рокля на дупки и черни прашки под нея. Толкова си може.

Гечо все едно бил излязъл от Шаолин в момента. Пак "по Камелия"..... Много пък знае тя как изглеждат шаолинските монаси.Simple Smile

# 589
Днес си викам... ще гледам пак сисите на Аксения, макар и под блуза, но без сутиен, а то - гъзът на Камелия под бяло перденце, ама с черна прашка...

Както казва Ваня Дъртото Хепи Пил - Господ решава.

# 590
  • София
fermata72021,

Няма друг такъв подкаст. Само на Ивайло.
Бях писан на Джаро и Дечо да говорят и за Фермата, но вече не го следят предаването и няма как, не знаят какво се случва...

Ето ни ''любимия'' гъбичен Алманах 😎😀

# 591
Аз да питам маниаците на тема спортове - Радо, който не можел да губи като спортист с 20 години стаж зад гърба си, какво е печелил? С какво е известен, какви са върховете в кариерата му? В Гугъл излиза, че се е мятал от селски на селски отбор, докато не стига до софийски такъв... ама пак нищо WOW. Почти няма и инфо, де.

Моля някой да разкаже, ако има наблюдения над таз' кариера. Интересно ми е - не с лошо питам.

Последна редакция: пт, 28 окт 2022, 19:26 от Анонимен

# 592
  • София
Гуспата е пуснал отново видеото с Иван и Ванко
Явно са имали някакви технически гафове, няма значение.

# 593
Гьенчу Меерету не е свикнал жена да има думата и да му каже какво къде е разрешено и къде - не. Ама Камелия и Елена не ги поканиха вътре, при жените... на дамска вечер. И Аксения отвътре казва... ТЕ ЕДНИ ЖЕНИ...

# 594
Гьенчо ли, дето подскочи като ужилен какво ще кажела жена му, че Камелия седнала до него по бански...Joy

# 595
Много ми е мерак да я видя Генчовица.

# 596
Много ми е мерак да я видя Генчовица.

Симпатично момиче е определено

# 597
Благодаря. Ще се въздържа от коментар...

# 598
Гьенчу с тоя гардероб, за зрителите... някоя продавачка в квартален магазин за китайски стоки се е изгаврила с него.

# 599
Гьенчу с тоя гардероб, за зрителите... някоя продавачка в квартален магазин за китайски стоки се е изгаврила с него.
това е подиграване на много ниско ниво ...
не всеки има пари за скъпи вещи

Последна редакция: пт, 28 окт 2022, 21:16 от elle.n

Общи условия

Активация на акаунт