🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 8 (24.10 - 30.10) 🐄

• 38 800
  • 863
  •   1
Отговори
# 540
Абе, освен тоя Ивайло - някой друг прави ли подкасти като Туджаров и Неделчо?

едит: Един Алманах на високи точки и игра на късмет и Гечо, Финци и Чавдар биха имали доста сериозни шансове срещу батките от другия отбор. Какво остав за Валерия. За мен играе индивидуално за финалния вот. Другото би било доста наивно от нейна страна, но що пък не...

Гласът зад кадър дразни с това, че дава оценки и преценки, като формира мнение по някакъв начин. Самата продукция с подбора си за излъчването може да изкривява действителността, затова смятам, че е хубаво женицата да е по-обрана в това отношение.

Последна редакция: пт, 28 окт 2022, 11:56 от fermata72021

# 541
Поканили са я да пее Лили. Най-малкото затова са я избрали да участва. Тя затова сигурно се обижда от възможността да отиде ратай. В преден сезон имаше подобен случай с друга певица - Поли май беше. Тя смяташе, че е достатъчно това, че пее на съфермерите си и се обиди,когато я изпратиха ратай.

# 542
Поканили са я да пее Лили. Най-малкото затова са я избрали да участва. Тя затова сигурно се обижда от възможността да отиде ратай. В преден сезон имаше подобен случай с друга певица - Поли май беше. Тя смяташе, че е достатъчно това, че пее на съфермерите си и се обиди,когато я изпратиха ратай.

Aз смятам, че много от старите участници не са приели предложението. Лили е певицата, Нина са я викнали, защото е прилично симпатична. Друга логика няма.

Kaмелия най-после призна, че си я пазят заедно с хората и. Още една тлъста черна точка.

# 543
Това наистина беше грозно от страна на Лили- не я бил похвали нея, пък похвали Аксения. Мрънкането и е почти като Ваня.

Аз това го възприех като шега. Лили се пошегува, сега дали го е мислила действително е друг въпрос.

Лили и шега? Тъкмо върнах назад, за да й видя погледа... беше искрено обидена.

Нали знаеш лафа- "добре, че е майтапа, за да си кажем истината" За мен ситуацията беше такава. На лицето и имаше усмивка, но тя определено не споделя всеобщото възхищение от Аксения и й личи.

# 544
Чакалов - Чакалкаст, Иван - Outcast BG, Гуспата и най-добрия подкаст е този на Карин - Kari's calling.

# 545

едит: Един Алманах на високи точки и игра на късмет и Гечо, Финци и Чавдар биха имали доста сериозни шансове срещу батките от другия отбор. Какво остав за Валерия. За мен играе индивидуално за финалния вот. Другото би било доста наивно от нейна страна, но що пък не...

Гласът зад кадър дразни с това, че дава оценки и преценки, като формира мнение по някакъв начин. Самата продукция с подбора си за излъчването може да изкривява действителността, затова смятам, че е хубаво женицата да е по-обрана в това отношение.
Много вярно това за гласът зад кадър.Манипулативен,насочващ тънко,тънко в посока начертана от продукцията.И без това ни показват кадри такива които са удобни за определени участници и уронващи,за други които са скучни или недолюбвани.Все пак повечето, особено списващите в тази тема сме интелигентни хора и нямаме нужда някой да ни дава тон какво и как да мислим

# 546
Kaмелия най-после призна, че си я пазят заедно с хората и. Още една тлъста черна точка.
Пазят си я те, ама ако Ванчето си замине, кого по-напред да пазят - нея ли, Мажена ли...Елена и после е тя, обикновено мъжете отпращат набързо жените.

# 547
Не малко години работих с бесарабски българи, украинци и молдовци. Намирам много сходни черти в Лили. То им е някак си като манталитет да мрънкат, да са кахърни, все някой да им е длъжен, все да се обиждат. Въобще не търпят градивна критика. Сега някакви генерални обобщения за цели народи не мога да правя, но в Лили виждам много от колежките ми от онзи край, значи не си въобразявам... дето се казва, тя си го носи..

# 548
Аз смятам, че Камелия социално е доста добра. Иван и Калин няма да и посегнат. Генчо по Иван. Та в тоя смисъл логиката им ще е да бутат Радо на дуел заедно с останалите жени и Моркова.

@Bengun, питах за подкасти, свързани с Фермата. Мерси.

# 549
Колкото и да харесвам гласа на Надя и идеята за разказвач, не мога да не призная, че в последните сезони, и особено дразнещо в този, се “изроди” този елемент. Вече няма обективно представяне, а тенденциозни внушения за определени играчи или ситуации. Веднага се сещам за миналия сезон и “джакузи гейт”. Тази година - внушенията колко е безскрупулна Альона, а пък разкайваща се Веселка (за случката с цигарите), най-обичаната Пепеляшка, ака Акситу, и най-мразената съфермерка Ванчиту… най-работливите и най-мързеливите, най-ранобудните и най-поспаливите, зубърите и преписвачите…и т.н. Мерси, аз и сама мога да стигна до тия изводи, ако желая. А мога и да не желая. Нали сега е модерно всеки сам да си “преценя”.

Последна редакция: пт, 28 окт 2022, 12:35 от Butterfly_🦋

# 550
Пазят си я те, ама ако Ванчето си замине, кого по-напред да пазят - нея ли, Мажена ли...Елена и после е тя, обикновено мъжете отпращат набързо жените.

Мисля, че само Иван я пази. Евгени се ръководи по него, Калин директно си гласува за нея, а Влад пази само Елена. Не мисля, че Камелия му е приоритет. Ако Иван беше гласувал за Влад, както беше решил, Камелия щеше да е ратай. Явно, за това промени избора си в последния момент.
Чудя се, обаче, ако Иван е на пангара, дали подкрепата на Камито за него ще е толкова гарантирана. Още помня, как се извъртя и гласува за Мажена, когато се обсъждаше съвсем друго преди това. Не мисля, че Камелия е надежден съюзник.

# 551
Аз смятам, че Иванчо е доста злопаметен и още помни в началото как големите се надушиха с идеята, че на 100 % ще влязат за сметка на Георги геймъра или Иванчо. Та не бих се изненадал в някакъв по-късен етап да ги закопае с някакъв прикрит ход.

# 552
  • Вестерос
Аз мисля, че Нина е по-слаба от Лили и тя им е най-слабото звено.

# 553
Аз смятам, че Иванчо е доста злопаметен и още помни в началото как големите се надушиха с идеята, че на 100 % ще влязат за сметка на Георги геймъра или Иванчо. Та не бих се изненадал в някакъв по-късен етап да ги закопае с някакъв прикрит ход.

Това не го помня. Големите, имаш предвид Калин и Радо ли? Ако е така, мисля че между четворката имаше респект и уважение и нищо, което да оставя лош вкус, който да се помни.
Иначе, на някакъв етап играта ще е солова, така или иначе, въпреки че имам усещането, че деленето ще продължи до края.

# 554
В първите епизоди нали имаше игра. Победителите влизат директно, докато загубилите отиваха на дуел. Там господата водещи приканиха играчите да се групират по свое усмотрение. Радо и Калин се взеха веднага, а на Иван не му се хареса. И в този смисъл първите дуели водят ли се за редовни + този на Ангел и Финци или тези състезатели се водят без дуел ?

Общи условия

Активация на акаунт