🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 8 (24.10 - 30.10) 🐄

• 38 650
  • 863
  •   1
Отговори
# 720
  • Вестерос
Да, определено не е злобар.

# 721
И мен не ме дразни вече, личи си, че не злобар.

# 722
Аз съм си за Елена, довечера. С такъв коефициент, ако вземе победата ще е забавно( поне за подкрепилите я в анкетата 🙃)

# 723
В разговора си с Аксения, Камелия използваше пълен член където трябва и където не трябва. Чувала съм баби в село да говорат така, всяко съществително от мъжки род е с пълен член. По-авторитетно сигурно им звучи.

# 724
С риск да звуча като wanna be психоложка според мен Радо има някакви дефицити, които са били игнорирани още като малък най-вероятно, та ми е много трудно да го "мразя", защото съм виждала как подобни дечица с малко повече внимание и индивидуална грижа успяват да си станат съвсем пълноценни хора, докато Радо вероятно не е получил този специален фокус. Мои догадки.

Другата ми догадка е, че Камелия иска да опъне Аксения като прани гащи на простора. Харесвам гърдите ти Grin

# 725
Иван с поздрав за форума Joy

# 726
Нищо му няма на Радо, типичното мамино момче. Още от визитката става ясно, че е гледан от майка и сестра. Калин мисля в предния епизод каза, че просто няма навици на самостоятелен...мъж. Ако живее още с майка си, а аз подозирам, че е така, ей ви 30 годишен двуметров убавец на мама спортиста.
За него и Ваня имам също подозрение, че нещо не се е получило. Тя е склонна да се хвърля на да го кажем по-млади и атрактивни момци, ако е и романтична все още вярва, че един чудесно изглеждащ заможен младеж ще я хареса такава каквато е. Сега си я представям как среща високия мускулест, спортно облечен Радо с куче на каишка в градинката. Той я заговаря с една чаровна усмивка и ехеее юхууу Ваня е полетяла.
Мъчно ми става за нея, не биваше да влиза, дори си мисля, че може би е говорила с психолога на предаването, ако не излезе доброволно, то на един дуел съм сигурна, че няма да даде всичко от себе си и ще си ходи. Срина се.

# 727
  • Sunshine state
Иван не е наясно, че отдавна бг мамма не е лелски форум и в него пишат жени, които няма да го погледнат дори да е последния мъж на земята. Тая смехорийка може да си я окачи някъде на видно място, щото даже и такава жена няма да му влезе у тях. Мечти, мечти, Иване. Да ти бяха спазарили една от твоите, та да има поне шанс да свъртиш гадже.

# 728
  • Вестерос
Що да е за форума? Иван ако е на финал, вече е наясно, че няма как да победи.

# 729
Иван не е наясно, че отдавна бг мамма не е лелски форум и в него пишат жени, които няма да го погледнат дори да е последния мъж на земята. Тая смехорийка може да си я окачи някъде на видно място, щото даже и такава жена няма да му влезе у тях. Мечти, мечти, Иване. Да ти бяха спазарили една от твоите, та да има поне шанс да свъртиш гадже.

А? Че що не! Вече два пъти му показаха дупЕто по тиливизора!Може и той да си мисли ,че е харесван....

# 730
Ахахаха, Иван ако знае той колко е злобен и ако това за негова "радост" беше вярно, трябваше това на картинката да е самият той! Смешник жалък!

# 731
  • Sunshine state
Той е най-злобният редом с Камелия там. Да се взимат и да ходят да си тровят взаимно живота. Имам нещо за него:
Иван мислейки си, че има шанс за победа 🤣 🤡

# 732
Това някаква обида ли трябва да е? 😁 много ясно, че коментирам предимно като седя на тоалетната чиния, или в друг момент, когато мога да си погледна телефона на спокойствие. Пухльото какво очаква, че може да бъде коментиран само от тези, които ще си отворят лаптопа, или телефона по време на бизнес среща на Тесла ли Joy

# 733
  • Sunshine state
Аз пък от Теслата си съм коментирала злобно. Айде сега да го видя. 🤣

# 734
Добре, че сте вие да видя задника на Иван, и добре, че беше Камелия да разбера, че Аксения ходела без сутиен. Направо егати слепеца съм.
А във вчерашната битка, мажоретка номер 1 облякла рибарксата мрежа, а Аксения забравила, че трябва да дефилира. Smiley
Направо ме ядоса Камито, като ще си гаднярка бъди докрай, къде тръгна да се унижава, да си мерят имплантите и на коя по хубаво и стоят.
Пфуу само във Иван Лоший ми е надеждата да държи линията на Злото!

Общи условия

Активация на акаунт