🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 8 (24.10 - 30.10) 🐄

• 38 636
  • 863
  •   1
Отговори
# 735
Напълно очаквано от Ванчо, само дето не е познал. Няма нищо лошо обаче, разбрал е че няма шанс на финала, та се опитва някак да се спаси да не види "1%", няма лошо. Аз пък си купих специално айфон, че да го хейтя на макс, пък той да си мисли каквото иска Joy (очаквам скоро включване и от Мис Америка 24/7 - "стратегЪТ" на Фйермата осйем).

# 736
Иван не е наясно, че отдавна бг мамма не е лелски форум и в него пишат жени, които няма да го погледнат дори да е последния мъж на земята. Тая смехорийка може да си я окачи някъде на видно място, щото даже и такава жена няма да му влезе у тях. Мечти, мечти, Иване. Да ти бяха спазарили една от твоите, та да има поне шанс да свъртиш гадже.
Иван с поздрав за форума Joy

Ама баш,баш  Sweat Smile По-скоро това е той ама в мъжки вариант от това което гледаме в момента.Smiley

# 737
Добре, че сте вие да видя задника на Иван, и добре, че беше Камелия да разбера, че Аксения ходела без сутиен. Направо егати слепеца съм.
Не се косИ, нищо не си изпуснала, като не си видяла на Ванката черното дупЕ. Scream

# 738
  • София
Айде, Вал! Simple Smile

# 739
  • София
На арената има локви. Просто прекрасно! 
И продължава да вали.

Успех, Валерия!

# 740
  • София
Пак кал и вода, отврат

Страхотна първа битка. Темпото на Вал срещу майсторството с чука на Елена.
20:19 дъски!

# 741
Браво и на двете. Оспорвана битка си беше. 😁 Такива обичам.

# 742
Силно се надявам Валерия да спечели! На косъм беше първата битка.

# 743
  • София
Много се замота Вал с това въже, ужас

# 744
Не вярвах,че разликата ще е е една дъска.Или Валерия беше зле или Елена много добре 🤔

# 745
  • Вестерос
Валерия е с изморени ръце според мен.

# 746
Аз чак сега пускам, забравих че в събота започват от 20ч. Моля за кратко резюме

# 747
Първа битка за 1 т. - коване на мост - спечели Вал с 1 дъска преднина.
Втора битка - разплитане на въжета и стрелба с голяма прашка. Вал се забави и на двата елемента. Завърши с време около 25 минути. Предстои Елена да я играе. Има големи шансове да е по-бърза, предвид представянето на Вал.

# 748
  • София
Вал не стреляше лошо, имаше си стойка, тактика, мерник.
То в тези игри със стрелба без директно мятане с ръка се иска и шанс.
Но за ключа се оплете, да. Елена предполагам ще и вземе поне 2 минути там.

# 749
Нищо му няма на Радо, типичното мамино момче. Още от визитката става ясно, че е гледан от майка и сестра. Калин мисля в предния епизод каза, че просто няма навици на самостоятелен...мъж. Ако живее още с майка си, а аз подозирам, че е така, ей ви 30 годишен двуметров убавец на мама спортиста.
За него и Ваня имам също подозрение, че нещо не се е получило. Тя е склонна да се хвърля на да го кажем по-млади и атрактивни момци, ако е и романтична все още вярва, че един чудесно изглеждащ заможен младеж ще я хареса такава каквато е. Сега си я представям как среща високия мускулест, спортно облечен Радо с куче на каишка в градинката. Той я заговаря с една чаровна усмивка и ехеее юхууу Ваня е полетяла.
Мъчно ми става за нея, не биваше да влиза, дори си мисля, че може би е говорила с психолога на предаването, ако не излезе доброволно, то на един дуел съм сигурна, че няма да даде всичко от себе си и ще си ходи. Срина се.
Е Радо заможен мъж е далеч от истината. А по-скро Радо е търсил контакт с нея с оглед бъдещо влизане във фермата.

Общи условия

Активация на акаунт