Дългото чакане след трансфер-тема 101

• 52 959
  • 784
  •   1
Отговори
# 270
Ами аз съм без вагинални и орални, само на две инжекции пролутекс 25 мг сутрин и вечер. Надявам се този път да стигна до деня за теста без зацапванки и ще пусна и прогестерона да видя колко е.

# 271
Имам останали от турските Прогестан, ако някой има нужда. 2 кутии.

# 272
Здравейте, момичета.

Правим първо инвитро по дълъг протокол: декапептил от 21-ви ден на предишния цикъл и мериоферт.

Преди това имам хистероскопия с премахване на сраствания, както и физиотерапия, назначена от доктор Калчев.

Днес ми е 11-ти ден от цикъла и още имам кървене (леко). Случвало ли ви се е такова нещо? Дали ще ми се прекрати инвитрото?
Възможно ли е от хистероскопията нещо да е останало (макар че след нея не кървях)? Или пък да е от физиотерапията? Или от декапептила?

Не знам, какво да мисля, много съм объркана и разтревожена…

# 273
Според мен е от хормоните това. По спомен и аз имах по продължително зацапване. Ако всичко изглежда нормално на УЗ и изследванията са добри, кървенето скоро трябва да спре.

# 274
Напълно нормално е кървенето да продължава след блокаж. От ниския естрадиол се получава. Успех пожелавам! ☺️

# 275
Благодаря ви, момичета! Успех и на всички вас!

# 276
То кървене е силно казано, при мен беше тъмно кафяво зацапване продължение на цикъла и вече като почнах същинската стимулация на 2-3 ден изчезна (вдигнал се е естрадиола)
Благодаря ви, момичета! Успех и на всички вас!

# 277
Аз вече четири дни си бия мериоферт, но явно естрадиолът ми е много нисък все още. Кървенето продължава (основно при ходене до тоалетна - тогава прикапва червена кръв, с извинение за подробностите).

А има ли вероятност естрадиолът изобщо да не се вдигне и всичко да пропадне?

Извинете ме за паниката, но времето ни притиска…

# 278
Здравейте, досега не съм писала в темата, но ви чета и тихичко се радвам за всеки положителен тест. На 28.10 правихме първи трансферът ми на две 5-дневни снежинки, като реално само едното беше достигнало до бластоцист. Днес е 10 ден и не издържах и си пуснах кръвен тест. Струва ми се доста нисък ЧХГ, какво ще кажете вие? Дали да пусна отново утре или няма смисъл?

# 279
За съжаление при мен нещата приключиха.Кръвният тест показа 1.7 на 9ти ден.Още веднъж се потвърждава тезата,че уринарните тестове особено в комбинация с Прегнил 100 не са надеждни.Пожелавам ви успех от все сърце. Надявам се следващият път да дойде и моят щастлив финал

# 280
Здравейте, досега не съм писала в темата, но ви чета и тихичко се радвам за всеки положителен тест. На 28.10 правихме първи трансферът ми на две 5-дневни снежинки, като реално само едното беше достигнало до бластоцист. Днес е 10 ден и не издържах и си пуснах кръвен тест. Струва ми се доста нисък ЧХГ, какво ще кажете вие? Дали да пусна отново утре или няма смисъл?
След два дни пусни пак тест

# 281
Съжалявам, Fabienne. Sad
LeMinion, пусни пак тест 48 часа след първия. Може и да има шанс. Не, че много съм запозната при инвитро как стоят нещата.

# 282
Fabienne, много съжалявам за резултата. Пожелавам от сърце следващия път да имате успех! Иначе наистина уринарните тестове не са вариант при използване на ЧХГ препарати. Само кръвните са достоверни. При мен с Прегнил през ден, предишния ми трансфер, юни месец, завърши с 0.23. Няма да се предаваме! Смело и с вяра напред! ❤️❤️❤️

Последна редакция: ср, 09 ное 2022, 02:04 от Kactus

# 283
Ох, приятелки по съдба, от сутринта съм с главоболие, следобед вече ми се взриви главата, слагам мокра кърпа на челото, дишам мента  с лавандула от дифузер, кръвно не е някво много високо, не отпуска. Дайте съвет за спасение, не се издържа вече, болка тип мигрена е.

# 284
Един парацетамол мисля че беше позволено, ама да кажат и другите да не съм се объркала нещо.
Защо не звъннеш да питаш. Дали има някой на линия толкова късно.

Общи условия

Активация на акаунт