Дългото чакане след трансфер-тема 101

• 52 037
  • 784
  •   1
Отговори
# 360
Момичета, да ви попитам: 10 фоликула добре ли е като количество?

Не е зле, аз последния път имах 10  но до петия ден издържаха 3. При всеки е различно. Имах и 17 извадени преди това,  от които накрая останаха 3. То и едно да е, но да е правилното, това е важно. Blush

# 361
Благодаря ви! Те, фоликулите, са 10, но не се знае колко ще са яйцеклетките. Може и една да е само.
Времето ще покаже, още чакам дата за пункция.

# 362
Има случаи и с  един фоликул, една яйцеклетка и едно здраво бебе на финал.
Знам, ще не е много успокояващо сега, но всичко ще се нареди Simple Smile Можем само да чакаме и да се надяваме на най-доброто.

# 363
Момичета, здравейте, имам един въпрос -тези от вас с ИР, казаха ли ви да спрете хапчетата /глюкофаж например/ след трансфер или да продължавате да ги пиете?

# 364
На мен ендокринолога и репрото ми казаха да ги спра след положителен резултат, въпреки че се водят че са окей по време на бременност. Просто съм на по-строг хранителен режим сега 🫣

Момичета, здравейте, имам един въпрос -тези от вас с ИР, казаха ли ви да спрете хапчетата /глюкофаж например/ след трансфер или да продължавате да ги пиете?

# 365
Guler, Midi, roscheto - желая ви хубави, големи  ЧХГ-та днес Flowers Hibiscus
Нека Свети Мина, покровител на семейството,  подари на всички прекрасни новини!

# 366
Благодаря, бътърфлай 😊

# 367
Момичета , някоя от вас пила ли е медрол след трансфер ?
Прочетох ,че го изписват за да не отхвърли тялото ембриона мислейки го за чуждо тяло.

# 368
Май всички пият, ако не медрол, то нещо подобно от групата на кортикостероидите.

Аз пиех медрол в продължение на две години (естествено по схеми и препоръка на лекар), първо след всяка инсеминация и след това след всеки трансфер....

Прочетох ,че го изписват за да не отхвърли тялото ембриона мислейки го за чуждо тяло.

# 369
И аз пия при трансферите.

# 370
Аз преднизолон пия, х 1 на ден

# 371
Благодаря ❤
Голямо чакане, вече не се издържа 😩
Guler, Midi, roscheto - желая ви хубави, големи  ЧХГ-та днес Flowers Hibiscus
Нека Свети Мина, покровител на семейството,  подари на всички прекрасни новини!

# 372
Сладурки, стискам палци и се моля с вас, аз не набрах смелост за днес, друг път съм нетърпелива, този път много страхлива  🙏🙏🙏🍀🍀🍀❤️❤️❤️🤰🤰🤰🤰🤰

# 373
Аз преднизолон пия, х 1 на ден

Също Преднизолон 2х1 сутрин и вечер

# 374
Момичета, за съжаление аз приключих третия си опит с 14,13 чхг. 😢
Успех на останалите!!🙏🍀
Няма отказване, ще продължа напред! Имам още снежинки, които ме чакат.

Общи условия

Активация на акаунт