Дългото чакане след трансфер-тема 101

• 51 919
  • 784
  •   1
Отговори
# 555
Момичета аз съм голям карък. Четвърти ден съм след трансфер и сутринта се събудих с болки в гърлото, а не съм излизала от вкъщи след трансфера. Писах на док и ми каза че мога да пия парацетамол и да си взема нещо за смучене. Но не мисля че има смисъл да пия парацетамол, ако нямам температура. Дайте някакви идеи? И също така щом може нещо за смучене значи би трябвало да може и спрей за гърло нали?

# 556
Cherry tree, има едни таблетки Isla - с исландски лишей. Мисля, че са подходящи за бременни. За спрей не съм сигурна.
Бързо оздравяване!

# 557
На мен са ми давали тантум верде спрей при положителен тест за гърло, симптоматично лекуваш. Взимаш лекарства за бебета подходящи и смело напред!

# 558
Elsefi, Благодаря за подкрепата Heart
На 6 я ден ми беше 6.77mlU/ml
На 8 я ден е 19.89mlU/ml.
Според калкулатора ми се удвоява на всеки 29часа,което означава, че на 9ти ден днес след обяд ще ми е близо 40,а краят на 10 ден ще е към 80 (поне аз така разбирам, не съм доктор). Но какво мислиш за прогестеронът ми? И за кървенето?
Как процедирате, когато не можете да откриете никой в Клиниката  в събота (а тя ми е на 100км)?
Да чакам ли до понеделник?
Времето не е ли е от значение?
Извинявам се за многото въпроси, но не знам какво да правя.
Благодаря ви

Последна редакция: сб, 19 ное 2022, 11:42 от Zaiche88

# 559
  • Пловдив
Аз на твое място бих почнала да пия дуфастон 3х1, освен това, което слагаш вагинално. Няма да навреди. Аз самата  в момента го пия, отделно 3х1през устата утрогестан, отделно 3х2 вагинално утрогестан. За мен дори вагинално те отчитат. Аз съм само с външни хормони, защото моите да стопирани и с тази терапия на трансфер прогестеронът ми бе 35. А ти вероятно би трябвало да произвеждаш и собствен. Ако не се свържеш, почни да пиеш, няма с какво да ти навреди и вдругиден пак тест.

quote author=Zaiche88 link=topic=1493872.msg45602981#msg45602981 date=1668844169]
Elsefi, Благодаря за подкрепата Heart
На 6 я ден ми беше 6.77mlU/ml
На 8 я ден е 19.89mlU/ml.
Според калкулатора ми се удвоява на всеки 29часа,което означава, че на 9ти ден днес след обяд ще ми е близо 40,а краят на 10 ден е е към 80 (поне аз така разбирам, не съм доктор). Но какво мислиш за прогедтеронът ми? И за кървенето?
Как процедирате, когато не можете да откриете никой в Клиниката  в събота (а тя ми е на 100км)?
Да чакам ли до понеделник?
Времето не е ли е от значение?
Извинявам се за многото въпроси, но не знам какво да правя.
Благодаря ви
[/quote]

# 560
За гърло може да се използва всичко на пазара по време на бременност. Иначе Ангал си има проведени тестове и си е показан по време на бременност и кърмене.
Нека темата се напълни с много положителни резултати! ❤️❤️❤️

# 561
Здравейте!
Вчера ми беше 12-ти ден след трансфера с чхг 369.
От трансфер насам винаги съм имала придърпвания долу ниско, снощи обаче бяха дости силни, направо като менструални болки. Днес се събудих без напрежение в гърдите и нещо ми е много притеснено. В понеделник пак ще пусна чхг, а в четвъртък трябва да ми бъде първия преглед. Много съм притеснена, защото това ни е втори опит инвитро и за първи път имам положителен тест. Но след тази болка от снощи сърцето ми е на топка. Някоя да е имала подобна ситуацията, нормално ли е?

# 562
Elsefi. Трябва ли ми рецепта за тези неща?
Ако не, веднага отивам да ги купя.
Благодаря

# 563
Без рецепта са.

Нирвана, ако няма кървене и болките са спрели, мисля че всичко е наред. Гледай да почиваш повече няколко дена. Много момичета са имали такива моменти с по силни болки. Не се тревожи.
За изчезналите симптоми е писано много в темата. Не са критерий.

# 564
Elsefi, нямаш си представа колко съм ти благодарна.
Силна прегръдка.
Отивам да ги купя

# 565
  • Пловдив
Мисля, че искат, но настоявай. Кажи, че имаш проблем и спешно трябва да почнеш, а лекарят ти днес почива. Би трябвало да ти дадат без проблем. И почивай повечко. Стискам палци всичко да е наред, искрено ти го желая!

quote author=Zaiche88 link=topic=1493872.msg45603034#msg45603034 date=1668845275]
Elsefi. Трябва ли ми рецепта за тези неща?
Ако не, веднага отивам да ги купя.
Благодаря
[/quote]

# 566
  • София
На мен Дуфастона ми го дадоха без рецепта. Няма да навреди, пий го 3х1, докато се свържеш с лекаря си.
Аз днес ходих пак за тест. 10ти ден е след трансфера и резултата е 265.9 , дали да направя и още един за всеки случай в понеделник?
Записах си час за 30.11.
Да видим дали ще го докарам този път до края

# 567
Не съм имала кървене. Дано си права, едвам чакам понеделник за следващия тест. Благодаря ти много за отговора.
Без рецепта са.

Нирвана, ако няма кървене и болките са спрели, мисля че всичко е наред. Гледай да почиваш повече няколко дена. Много момичета са имали такива моменти с по силни болки. Не се тревожи.
За изчезналите симптоми е писано много в темата. Не са критерий.

# 568
  • Пловдив
Акси, колко ембриончета ти върнаха?
quote author=Axenia link=topic=1493872.msg45603152#msg45603152 date=1668847187]
На мен Дуфастона ми го дадоха без рецепта. Няма да навреди, пий го 3х1, докато се свържеш с лекаря си.
Аз днес ходих пак за тест. 10ти ден е след трансфера и резултата е 265.9 , дали да направя и още един за всеки случай в понеделник?
Записах си час за 30.11.
Да видим дали ще го докарам този път до края
[/quote]

# 569
Взех лекарствата без проблем. Почвам да ги пия.
Axenia - честито и успех до края и след това Heart
Всички сте прекрасни.
Благодаря ви, че ви има

Общи условия

Активация на акаунт