Дългото чакане след трансфер-тема 101

• 52 888
  • 784
  •   1
Отговори
# 615
  • Пловдив
Абе как ще казват при положителен резултат да спира лекарствата? Направо съм възмутена. На 11 ден, ако не се лъжа, си в 4 г.с. Ако не се лъжа резултатът си е в референтните за тази седмица. Трябва да намеря таблиците. Нека ти кажа - моя приятелка на 10-ти ден имаше резултат 10. Опитът и беше в надежда. През ден си биеше прегнил. Мислехме, че е от него. Обаче да ти кажа ли, не спря да се удвоява до 1900 стигна и за съжаление направи спонтанен аборт. И от Надежда казваха, че и е нисък резултата, но не спряха да и дават лекарства и да чакат да видят какво ще се случи. Нито ще си първата, нито последната, на която е тръгнало по- бавно ЧХГ- то, някои са и родили здрави детенца. Докато има шанс - бориш се. Прегръщам те и знай - в теб в момента има живот. Гали коремчето и мечтай…

# 616
Ilsan_89 и аз подозирам, че комуникацията куца. Не за пръв път ме подвеждат на регистратура. Не знам дали не им писна от мен днес, защото почнах да им звъня от 9.00ч около 7 пъти и все нямаха връзка с докторът и накрая в 19ч ми казаха това. Утре ще настоявам да ме свържат с него.
Celeste_10 задължително ще пусна тест, да. Винаги съм имала изключително здрава психика, но точно след тези думи рухнах-признавам.
Axenia- мисля, че намерих начин да се сдобия с Пролутекс, ако нещо ме спъне, веднага ще пиша. Много благодаря Heart
Elsefi- силни прегръдки от мен. Много надежда ми вдъхва още от самото начало на общуването ни. Следвам твойте съвети от самото начало и мисля, че съветите ти са изключително адекватни. Ето я и таблицата

# 617
  • Пловдив
Zaiche88, сега изчислих, точно в началото на 4 г.с. си. Не знам дали се броят като при едтественото забременяване, но в общи линии смятам от първия ден на цикъла ти. Виж, аз не съм лекар, може и да не съм права, но да не дадеш шанс, при положение, че се удвоява, си е направо безумие. Вдругиден пак на тест Grinning

# 618
Тестът вдругиден е задължителен. Снабдяването с Пролутекс също (само не знам да приемам ли нещо за разреждане на кръвта, защото прогестеронът сгъстява кръвта).?А пък аз вече слагам Циклогест, пия Утрогестан и Дуфастон, а сега и Пролутекс, но при кървене аспирин протект е лудост да пия.

# 619
Леле Зайче, ще те побъркат тези от клиниката.
А лекарят ти... Като е трябвало да ти вземе парите за стимулация и трансфер е бил на линия, а после никакъв го няма. Егати. Worried
И моят на първият ми опит беше същият. Rolling Eyes

И аз мисля че трябва да изчакаш поне да се визуализира ембрито и нищо да не спираш за сега. После ако се види някакъв проблем пак можеш да ги спреш лекарствата.
Аспирин може да започнеш след като ти спре кървенето. Щом е вече кафяво, би трябвало да спира вече.

Последна редакция: вт, 22 ное 2022, 00:11 от geizer

# 620
Да. Преди да почнем инвитро,беше доста сприхав. Почнахме го и стана съмнително мил - чак се учудих, (помислих, че проблемът е бил в мен и не съм знаела как да си задавам въпросите и това го е изнервяло, а после съм се научила как да говоря). Но не, всъщност явно просто после се е радвал на паричките. Не знам, не искам да злословя. Със сигурност е помогнал на едни, на други не. Не казвам, и че е виновен. Но очаквах нещо такова да ми го каже той и да обясни. Може би съм го изнервила, че съм пуснала да изследвам прогестерон. Отделно ми каза да направя тест на 14ти ден, а аз правя още на 8ми. Ще остана с много въпроси, ако утре не ме свържат с него.
Благодаря на всички. Ще поддържаме връзка.
Лека и спокойна вечер ви желая Heart

# 621
Толкова пари им наливаме. Могат поне лично да говорят с нас когато има някакъв проблем. И на въпросите ни трябва да отговарят.
Не е във тебе вината. Твое право е да си изследваш и простатен маркер ако искаш. Ама ха. Изнервен бил. Пък като взимат парите не се нервят, нали.

Една приятелка във Атина така му тегли една на нейния репродуктивен и отиде при едно обикновено АГ. И  прогестерона ѝ оправи (и тя с кървене) и живо и здраво детенце роди.

# 622
Geizer, за жалост май репродуктивните са си живи търговци. Не искам да обиждам никого. Може би има и свестни хора.
Аз все повече се замислям, дали да не отида при обикновено АГ в градът ми Sad

# 623
Има и свестни, да. Аз след първия си намерих друг, препоръчан от познати, и съм много доволна.
        Стискам много силно палци да се развият успешно при тебе нещата, на пук на докито и клиниката. Kissing Heart

# 624
  • Пловдив
Zaiche88, насочи се към лекар в твоя град. Нямаш ли си по принцип гинеколог, при който си ходиш? Само не давай да ти правят вагинален ехограф, така или иначе е рано да се види на ехограф каквото и да е.

# 625
Прегледите ми до 10г.с. Бяха с вагинален ехограф, вкл. и при зацапването, защото трябваше да се види каква е причината. Не я стряскайте излишно, в началото с коремен нищо не се вижда, не случайно се използва вагинален. В опитни ръце няма нищо страшно.

# 626
Зайче, и аз мисля, че не бива да спираш нищо, имаш шанс. Пробвай с инжекции пролутекс, както те посъветваха някои от момичетата.
Успех, мила, стискаме палци!

# 627
До 12 седмица всички прегледи са вагиналния. Трудно, дори невъзможно ще се види нещо с коремен. Да не говорим, че сега със сигурност и с вагинален няма да се види нищо, след около десет дни тогава се ходи на преглед. За сега си пий лекарствата, включи инжекции и утре пак тест.

# 628
Elsefi.
Имам АГ тук, но нищо не разбират.
Аз като ходих при него и казвах, че пробваме да имаме деца и не става вече доста време-го попитах някакви изследвания на хормони, на витамини, не трябва ли, АГто каза, че не трябва. Само цитонамазка ми направи и преглед и каза, че съм здрава. Пък то нищо не се получаваше. И затова направо, аз сама си отидох на репродуктивен.
Елиза 123, ще си взема Пролутекс, да и няма да спра. Изнамерих телефона на репрото. Не ми го е давал той, но ще го притеснявам малко. Няма как

# 629
Момичета, чудех се дали на четвърти ден има смисъл да звъня, за да питам как са ембриончетата? Вчера звънях, три бяха спрели да се развиват, а останалите ги чакаме до утре. Ембриологът каза, че пети ден е критичен. Т.е. ако днес всички са живи, утре може да няма нито едно.
Няма смисъл да звъня днес, нали?

Общи условия

Активация на акаунт