Дългото чакане след трансфер-тема 101

• 51 883
  • 784
  •   1
Отговори
# 645
Елиза 123.
Уж си записаха.
Аз им казах ЧХГ на 8ми ден 19.88,те му казали ЧХГ на 11ти ден - 15. Нищо вярно.
Просто аз сутринта се свързах с една, следобед ми вдигна втора, вечерта вече беше 3та и стана развален телефон.
Elsefi прогестеронът не съм го коментирала въобще с него, след като го отрича. Аз си вземам Дуфастон 3*1,Утрогестан 3*1,Циклогест 2*1, ще добавя и Пролутекс от четвъртък, когато ми го доставят. Утре пускам кръвен тест, вдругиден пак ще пусна, защото тогава ми е официалната дата за тест и докторът ще чака резултат от 14ти ден.
Направо от вчера сън не съм спала, и колкото и банално да звучи, ако вас ви нямаше не знам какво бих правила.

# 646
Зайче, на 11-ти ден чхг ми беше 60. На 13-ти ден 70, отписах го, ревах много… но продължих да вземам всички лекарства, след това чхг почна да расте с бясна скорост и днес имам живо и здраво детенце. Така че това, че понякога чхг е ниско и не се удвоява правилно нищо не значи. Затова е хубаво да се чака 14-ти ден от трансфер, резултатът е по-категоричен, но пусто му и нетърпение… няма как да стане..

# 647
Hope, да нетърпението е голямо.
Но когато започна и кръвотечението при мен, вече нямаше как да се сдържам с тестовете.
Да е живо и здраво детенцето и мноооого да ви радва и вие него Simple Smile

# 648
Момичета , днес ми е 7ми ден след трансфер на два 5 дневни ембриона .
Пуснах чхг и резултата е 0.07, прогестерона е 127.02 .
Има ли смисъл да продължавам лекарствата? Пролутекс 2х1 фраксипарин 0.3 1х1,  медрол 2х1, естрофем 3х1 и нош па 3х2.
Това ми е втори трансфер , на първият чхг на 7ми ден беше 3.27, а сега дори опит за имплантация не е имало ..
Отчаяна съм ..

# 649
Здравейте, сега се боцнах. 12 ден след ЗЕТ. Толкова ме е страх от пореден провал. Днес пък такива болки сигурно всеки момент ще ми дойде. Моля ви за стиснати палчета. 5 ти трансфер ми е.

# 650
Здравейте, смели момичета. Записвам се с отрицателен резултат <0.1. Дори и имплантация не е имало. Приключих с опити, с мои яйцеклетки, ще се насоча към донорски. Успех на всички!

Последна редакция: ср, 23 ное 2022, 11:27 от Book_79

# 651
Честито! Лека и успешна бременност!

# 652
Book_79, много съжалявам за резултата. Но е добре, че имаш план - с донорски би трябвало да е много голям шансът. Успех!

Valya2704, какво стана, излезе ли резултатът?

Dreamer Heart, дали не е рано още? Дали пък няма шанс? Не спирай лекарствата, а изчакай, според мен.

Zaiche88, как си днес?

Новини от мен: преди малко мина моят трансфер, за първи път ми е. Сложиха ми две петдневни ембриончета. Започва чакането. Simple Smile

# 653
Здравейте, борбени момичета и бъдещи мамчета. След загуба на бебче в 21 седмица,естествено забременяване, след изследвания се установи намален яйчников резерв и се наложи да почнем инвитро. На 18. 11 ми беше първия трансфер на 5 дневно замразено ембрионче бластоцит. Още на следващия ден след трансфер се почнаха едни болки в гърди корем, веднага но шпа и имах  и съвсем леко розаво зацапване , едва забележимо  на 21.11, 3 ден след трансфер и повече не съм имала зацапване . Въпроса ми от вчера вече нямам такова напрежение в корема, само в  гърдите,дали това е от но шпа? Пия 3 пъти по 2 таблетки. И другия ми въпрос възможно ли това леко розаво зацапване да е имплантация или е твърде рано?  За първи път имам трансфер и ми е много притеснено и не зная какво се случва и какво да очаквам. Простете за дългия пост

# 654
Съжалявам за загубата ви! Аз също имам загуба и знам каква е болката. Първо - установи ли се причина за загубата, това е наистина много важно. Не вярвам в тази седмица да е от намален ЯР.
Относно зацапването - някои момичета са имали. Нали приемате прогестерон, защото виждам, че сте писала нош па, но не става ясно за прогестерона. Колко яйцеклетки извадихте и колко ембриончета имате - разбирам, че не сте имали свеж трасфер, а директно замразен?

# 655
Пожелавам ви успех! Промяна в симптомите и зацапванията са често срещани, дано това е вашето бебче!
Аз също имах много странни усещания след траснфера, после изчезваха и си мислчех, че нещата са приключили. На 2 пъти имах зацапвания... абе голямо мислене му хвърлям и до ден днешен и все си намирам за какво да се притеснявам, но накрая всичко ще бъде наред!

Последна редакция: ср, 23 ное 2022, 12:29 от Celeste_10

# 656
  • София
Аз продължавам да нямам никакви симптоми Confused

Waiting_for_rainbow_baby, съжалявам, аз също имам късна загуба. Успех желая за едно пухено 🌈 👶

# 657
Здравейте, момичета.
Минавам да се запиша и аз.
На 21.11.2022 ми беше ЗЕТ на едно петдневно ембрионче.
За разлика от първият ми трансфер, сега имам тежест в корема, и когато седя по-дълго време на стол примерно имам придърпвания.
Според вас това нормално ли е или всичко е в главата ми.

# 658
Елиза 123.
Днес кървенето е кафяво, но го има. Чакам си утре Пролутекса.
Пуснах ЧХГ, чакам довечера резултат.
Притеснява ме, че през това време правя уринарни и втората черта взе да става по-бледа. Лоша работа.
Желая ти успех за трансфера. Всичко да е по план Simple Smile

# 659
  • Пловдив
Zaiche88 спри с тези уринарни тестове. Важен е кръвният, няма нужда от излишни притеснения. Ще чакаме резултата от теста.

Общи условия

Активация на акаунт