Дългото чакане след трансфер-тема 101

• 52 031
  • 784
  •   1
Отговори
# 345
Показа ми ембриончетата на монитора, каза че са сложени на идеално място и че възможно да имам зацапване, което да не ме притеснява. Но навсякъде където чета, не е хубаво да има болка или зацапване след трансфера. А и като се замисля едва ли би ми казал трансфвра не мина добре..
Стискам ви и аз палци за утре!
Да, симптомите не са задължителни - била съм бременна пет пъти досега и беше различно.

Midi24, а лекарят ти каза ли нещо - че не е минало добре?

# 346
Ех… Надявам се да грешиш и всичко да е наред.
Много искам при всички ни да се получи. Заслужаваме го!

# 347
Благодаря! Стискам палци и се моля за всички ни.

# 348
И мен ме е страх да ходя на тест, искам да си се чувствам бременна. Иначе утре може би ще отчете 9-ти ден. А с пикливи въобще не си играя. Един единствен имах останал от един комплект лентички за ову, най-обикновен и аз за спомен го направих, доста след кръвен и закъснение на цикъл. Но приключих в 9 г. с. и от тогава не става и не става. Забременах на първа инсеминация, не можах да се отпусна и зарадвам, много лесно ми се стори и то и приключих бързо, добре че не бяхме обявили.

# 349
И аз не искам да се занимавам с пикливите.. омръзна ми да виждам една черта и да се разочаровам..

# 350
Моят лекар пък ме предупреди, че може да се случи вечерта да получа леко кървене и на следващия ден и да не се паникьосвам и че е в реда на нещата...
Не зная как точно е протекъл при теб трансфера, но не се товари с негативни мисли.
Мисли позитивно Blush

Имах кафяво зацапване вечерта след трансфера.. по време на трансфера имах и болка

# 351
Благодаря ❤
Ще видим утре какъв е резултата и дали наистина това не е проблем
Моят лекар пък ме предупреди, че може да се случи вечерта да получа леко кървене и на следващия ден и да не се паникьосвам и че е в реда на нещата...
Не зная как точно е протекъл при теб трансфера, но не се товари с негативни мисли.
Мисли позитивно Blush

Имах кафяво зацапване вечерта след трансфера.. по време на трансфера имах и болка

# 352
Сладурки, стискам много палци и тази вечер си пожелавам вместо редовните кошмари да сънувам много бебета в родилното ❤️👶👶👶👶👶👶👶❤️🍀🍀🍀 Аз умувам още за утре и се чудя 🤔

# 353
Хайде и ти утре😅
Утре е късметлийска дата 11.11.22 дано ни донесе много късмет
Сладурки, стискам много палци и тази вечер си пожелавам вместо редовните кошмари да сънувам много бебета в родилното ❤👶👶👶👶👶👶👶❤🍀🍀🍀 Аз умувам още за утре и се чудя 🤔

# 354
Ще взема и аз да пусна един кръвен утре Rolling Eyes
Аз малко се филмирах, че кръвния вчера се е повлиял от Овитрел-а, понеже не е минало достатъчно време и сега ме е страх да пусна нов.
...ама така е .... който много бърза влиза във филма "е ли, не е ли" Thinking

# 355
# 356
Има ли сред Вас мацки с трансфер на 7-ми ноември 😇

# 357
Момичета, да ви попитам: 10 фоликула добре ли е като количество?

Успех на тестовете днес!

# 358
  • София
Момичета, аз не съм вярваща, но когато човек е в подобна като нашата ситуация се хваща за всичко.
Та в тази връзка,  Честит празник! Нека във всеки дом има любов, разбирателство, радост и детски смях! Ако има именници, честит празник и на тях!

Аз усещам някакви бодежи, не знам защо и от къде... при предният ми трансфер, не си спомням да съм имала, дори и да съм сигурно не съм им обърнала толкова внимание, защото тогава бях със свеж трансфер.

# 359
Момичета, да ви попитам: 10 фоликула добре ли е като количество?

Успех на тестовете днес!

Добре е. И ние имахме 10-11 и вече се радваме на резултата Simple Smile Успех!

Общи условия

Активация на акаунт