Кюретаж и забременяване след това - тема 88

• 23 946
  • 729
  •   1
Отговори
# 180
Честито на момичетата, видели втора чертичка и много съжалявам за новите попълнения в темата! Да ви питам на вас колко време ви казаха да изчакате с опитите за бебе след процедурата?

# 181
  • София
На мен доктора ми каза, че това ще може да каже след като отида след един месец на контролен преглед и види дали ендометриума.

# 182
molzi, благодаря. Много съжалявам, че минаваш през това. За всеки минал по този път ми е мъчно. Знам какво е да искаш да имаш дете. При нас и двата пъти стана от раз, естествено. Първият път на втория месец, втория на първия месец. Обаче не се стига до раждане на бебе.
Аз пак да кажа за цената, беше ми любопитно. Сега съм в Щерев, чакам си реда за анестезиолог, казаха ми ако е по здравна каса 600 лв., без 1 115 лв. Казах им, че искам са нощувам тук, само ако се налага по медицински причини. Докторът можел да ми каже в понеделник след манипулацията. Отказах се да ползвам клиниката пътека.

Редактирам, защото сега видях поста на hoaxy. Не ми хрумна да питам в сряда. Бях смазана психически. Ще питам в понеделник и ще пиша.

# 183
molzi, благодаря. Много съжалявам, че минаваш през това. За всеки минал по този път ми е мъчно. Знам какво е да искаш да имаш дете. При нас и двата пъти стана от раз, естествено. Първият път на втория месец, втория на първия месец. Обаче не се стига до раждане на бебе.
Аз пак да кажа за цената, беше ми любопитно. Сега съм в Щерев, чакам си реда за анестезиолог, казаха ми ако е по здравна каса 600 лв., без 1 115 лв. Казах им, че искам са нощувам тук, само ако се налага по медицински причини. Докторът можел да ми каже в понеделник след манипулацията. Отказах се да ползвам клиниката пътека.

Редактирам, защото сега видях поста на hoaxy. Не ми хрумна да питам в сряда. Бях смазана психически. Ще питам в понеделник и ще пиша.

А тази цена като е така висока включва ли и изследване на плода?

# 184
  • София
Minnie.Mouse много съжлявам че минаваш през това! Правила съм два кюретажа през последната година в Щерев, нищо не ти трябва. Ако имаш допълнително здравно можеш да възстановиш голяма част от сумата

Няма смисъл хайде бегом до някоя лаборатория и да честитим официално!

# 185
Благодаря, Мацето!
Katstyr, не попитах. За пръв път ми е, не бях подготвена какво да питам. Не очаквах такъв развой на бременността. Не знаех до сега и колко струва такава манипулация. Едва снощи открих темата. Ако беше предната вечер, щях да имам вече вашите коментари и да питам днес. Тогава се бяхме отдали на скръбта си. Което ми е по-важно всъщност Simple Smile Докторът ми каза, че ще се изследва плода, но не разбрах дали тук. Записвам си да питам в понеделник. Вече излязох от клиниката.
Казаха ми, че трябва да дойда в 10:30. По-добре е от 8 ч. Вечеря до 20 ч. предната вечер, вода докато си легна. Също като котарака, когато го водих, за да го кастрират Grinning

# 186
Няма смисъл  дано наистина е това, за което се надяваш! И аз бих отишла да си пусна кръвен ако имам съмнение.

# 187
  • На изток от Ада
Няма смисъл пусни кръвен най-добре

# 188
Относно Щерев - тази цена включва само процедурата. След това ти дават материала и сама си го носиш в Геника, там на място лаборантите обясняват какво може да се изследва, насочват те и избираш, в Щерев правят хистология, но моята АГ ми каза, че масово тя не дава никакъв отговор защо се е случил абортът. Относно времето - на мен АГ ми каза да минат три цикъла и разрешава нови опити за бебче, но преди това пак си ме вика на преглед, за да е сигурна.

# 189
Благодаря, Нат! И аз така разбрах от това, което ми каза доктора, но понеже някои организационни неща не ми каза, каквито са и не бях сигурна дали съм разбрала. За нощувките той каза една, старшата сестра ми каза две, ако ще минавам по здравна каса. Докторът каза да ида в 8 сутринта, сестрата в 10:30 ч. Дребни неща са, но пък реално от него очаквам компетенции в друга област Grinning
Материалът е в непрозрачен съд, нали?
Тази хистология какво представлява, какви отговори може да даде, може ли да ми каже някой? Простете лаишкия ми въпрос, това е първата ми манипулация в болница, евър.

И друго искам да питам. Постоянно ми тече кръв от носа. Не е да се стича, но като го почиствам сутрин и вечер, винаги има кръв. Не съм имала до сега проблем. Възможно ли е да е заради миседа?

Благодаря на всички от сърце за вниманието и извинявайте, ако съм досадна.

# 190
И аз искам да се представя.
На 11.11 направих аборт по медицински причини в 13+6 г.с.
Детето имаше тежки и многобройни увреждания. Беше момиченце, точно както исках аз.
Седмица след това и кърмата ми дойде. Това доста зле ми повлия, не очаквах да се случи, мислех си че е рано за кърма.
Днес 3 седмици по-късно все още тестът е положителен и леко зацапвам. Според гинеколога това е нормално, мен ме дразни ужасно.
Днес ходих отново на лекар. Покрай всички изследвания откриха, че ваксината ми против варицела не действа и днес ми поставиха нова.
Имам зелена светлина за опити за ново бебе след 6 седмици. Утешавам се като cи завършвам бебешките чорапи, които бях започнала да плета. Все си казвам, че ще ми потрябват.

Вие колко време чакахте за цикъл? След колко време спадна ЧГХ?

Мини, аз живея в Германия. За процедурата няма нужда да се притесняваш. Извикаха ме за аборт в 13:00 и ме изписаха в 14:30.
В петък беше аборта, в понеделник бях на работа. Болки почти нямах. Само психически не ми беше добре в болницата. Ревах общо взето през цялото време докато бях будна. Добре че много бързо ме приспаха.
Желая ти успех и бързо възстановяване.

# 191
  • На изток от Ада
6 седмици не са ли малко ?
Моят цикъл последните 2 пъти последните 2 аборта дойде на 35 и 44 ден . Като съм кървяла следователно 1 и 2 седмици.

Последна редакция: пт, 02 дек 2022, 18:25 от nasito8988

# 192
6 седмици не са ли малко ?
Моят цикъл последните 2 пъти последните 2 аборта дойде на 35 и 44 ден . Като съм кървяла следователно 1 и 2 седмици.

nasito8988 благодаря за бързият отговор.

Не знам дали са малко 6 седмици. Първоначално ми казаха 3 цикъла, но после ми обясниха, че това е заради лошото ми психично състояние по време на аборта (имат явно предвид това с реването). Казаха, че има нови проучвания и няма нужда да чакам. Сега са 6 седмици заради ваксината.

# 193
  • Вече с постоянно местожителство на село...
Както бях писала и аз преди две седмици за моя аборт, на мен ми казаха поне 3 цикъла, днес пуснах изследвания за витамини и всичките са под нормата, така че аз вярвам че при мен това е бил проблема за синдрома! Сега си поръчах 7 от общо 20 добавки за да мога да стартирам бебе правене с високи нива на ниските ми резултати сега…

# 194
MercelinessSquid, съжалявам че и ти минаваш през това.
На мен, когато ми казаха, че сърцето е спряло, се разплаках. Цяла вечер плаках и не ми се спеше. Това беше сряда. В четвъртък бях унила, но не съм плакала. Днес не съм се натъжавала. Това нормално ли е? Или ми има нещо?
Даже днес в документите за хоспитализацията, видях че са писали, че съм в добро психическо състояние.

Общи условия

Активация на акаунт