Кюретаж и забременяване след това - тема 88

• 23 583
  • 729
  •   1
Отговори
# 510
  • Sofia
Благодаря! Мислех,че гледаш само последния колко е бил и по него засичаш
О, не! Аз съм с много нередовен цикъл (вариращ от 21 до 70 дена, но най-често до 45). От години си записвах продължителността на всеки един цикъл и започвах с тестовете според най-късия.

# 511
Ох,много ви благодаря, добре,че писах...само че имам записани последните три цикъла...дано върши работа и това...
Последен въпрос по темата..те засичат ли 2-3 дни преди О? В смисъл да дава + резултат, защото нали препоръчват опити няколко дни преди самата овулация? Или дават + резултат само в деня на самата О?
Преди имах бетон цикъл от 28 дни и почвахме опити " на око" около ову( винаги си я усещах) и забременявах успешно и така. Ама сега с тоя нередовния....разминават ми се 2-3 дни, АГ каза, че това не било голямо отклонение,така че дано всичко е ок.

# 512
  • Замък сред облаците
В дните преди О с покачването на ЛХ дава бледа втора черта, която постепенно се насища. О предстои следващите 12-48 часа когато втората черта е еднаква или по-тъмна от контролната. Ето пример:

Горещо препоръчвам Premom приложението, безплатната версия е достатъчна. Аз ползвах тестовете на ClearOvu.

# 513
  • Sofia
Тестовете засичат пика (двете черти са еднакво наситени) на лутеинизиращия хормон. Неговата висока стойност кара фоликула да се спуска и съответно да има овулация. След пика на ЛХ, както е писала АА, до 12-48 часа се случва овулацията.

Последна редакция: пт, 20 яну 2023, 14:28 от Brin de muguet

# 514
Благодаря ви много Flowers Tulip

# 515
Както каза една моя позната - обичайте се, правете любов с кеф и удоволствие, а не по задължение и то ще си стане Simple Smile

# 516
  • На изток от Ада
Аз съм хванащала веднъж О с тестове имах дълъг мц . Забременях и това ми беше най дълъгата бременност 13 г с но с късна овулация ии в 11 гс ми изтекоха водите но от хапчета понасих около  2 седмици  ...  С терапия
Иначе след полож. За ову знаеш кога да правиш тест.

Последна редакция: пт, 20 яну 2023, 16:50 от nasito8988

# 517
  • София
Както каза една моя позната - обичайте се, правете любов с кеф и удоволствие, а не по задължение и то ще си стане Simple Smile

Това познатата да го казва на тези дето не са дебнели овулация,за да знаят кога да почват терапия и какво да спират почва от + тест Simple Smile

# 518
Малко позитивно мислене няма да навреди никому.

# 519
Ох,пак аЗ... Току що ми излезе изследването на фолат и витамини. Всичко е ок,ама фолата е много нисък. Искам бързо да го вдигна до другия месец. Някой пил ли е повече от една таблетка на ден ? Безопасно ли е?

# 520
  • София
Няма смисъл,ти след аборта какви изследвания си правила?

# 521
  • Замък сред облаците
Ох,пак аЗ... Току що ми излезе изследването на фолат и витамини. Всичко е ок,ама фолата е много нисък. Искам бързо да го вдигна до другия месец. Някой пил ли е повече от една таблетка на ден ? Безопасно ли е?

При дефицит се пият 800мкг.

# 522

Само тромбофилия и колпоскопия. Нищо не се откри.

# 523
  • София

Само тромбофилия и колпоскопия. Нищо не се откри.
А за инфекции пускала ли си микоплазма,уреоплазма,хламидии там разни микробиологии ...
Нали при теб беше приключила бременността с изтичане на води ,или се бъркам?

# 524
А да бе, и тея ги изследвах. Не, нищо. Здрава като бик. Явно просто слаба шийка...
Не успяха да изтекат. Имах оплакване в неделя сутринта, че течението ми изведнъж стана много воднисто, и се уплаших, че са води, но моята АГ не сметна за спешна ситуацията и отидох чак на другия ден и се оказа, че мехура е пролабирал... И вече беше късно за всякакви реакции.
Избива ме на агресия като се сетя колко немърливо се отнесе към ситуацията и последните прегледи преди нея. Как имах твърд корем и не знаех, че не е хубаво. Как не сметна за нужно 16 седмица да ми изпише магнезий и как не успя да види, че имам контракции 5 дни преди да се случи всичко това...

Последна редакция: пт, 20 яну 2023, 19:06 от НямаСмисъл

Общи условия

Активация на акаунт