Кюретаж и забременяване след това - тема 88

• 23 586
  • 729
  •   1
Отговори
# 495
  • На изток от Ада
Много сте смели . Мойте аборти са в 8 -11 г с  Аз си мисля, че мн съм преживяла....

# 496
Диди, редно е да виждаш разлика като тренираш, все пак е и протеин. Аз също виждам разлика в косата и ноктите си, но за бременност не бих рискувала Simple Smile Естествено всеки сам решава...

# 497
  • Варна
Разликата я виждам в ставите. Правих много тежки тренировки и ми беше свършил колагенът. Адски почнаха да ме болят коленете докато ми дойде новата опаковка. Дойде, започнах я и буквално след 3 дни болката изчезна.

# 498
  • София
Много сте смели . Мойте аборти са в 8 -11 г с  Аз си мисля, че мн съм преживяла....

А малко си преживяла и ти. Ние поне сме избутали и родили по едно. Важно е финала да е щастлив, всичко се преживява.

Аз не виждам никаква разлика нито в коса нито в нокти от колагена, ама аз си имам гъста коса и хубави нокти и без колаген. Единствено съм се опъпчила яко, ама е сигурно че прекалих с Б12.

# 499
  • Замък сред облаците
То са 3 вида колаген и не всеки върши работа, трябва здраво четене по темата, аз нЕам нерви.

Наси, и теб не ти е никак малко с 4 аборта дето вика Мацето.

# 500
  • На изток от Ада
Мда не е лесно , но ппоне в малка седмица са . Аз се надявах за В Надежда ама чаак май  или по скоро юни ще ходя ....  Почивка или мотане ... Изпълнявам и това е, може би ще идем при друг за 2 мнение ама кога . Калчев  или някой друг ... Ей значи ами не е мн отзивчива док . Аз ли искам мн , късмет ли нямам. Като ида там е мн уважителна , но не ми отровори защо сега пия хапчетата... е как да ходя до 12 гс в Надежда при нея ? Пак мн писах  ....

# 501
Насито, няма значение коя е седмицата, винаги е тежко. Аз имам два аборта. Един в почти 7-ма и един в почти 12-та. Този в ранната седмица го преживях по-тежко. Дали защото беше първи, дали защото имах и други проблеми тогава, не мога да кажа. Ти си преживяла четири и продължаваш да се бориш. Респект!
И недей да си омаловажаваш болката, заради седмицата или нещо друго.

# 502
  • София
Всичко си е неприятно,когато не върви по план 😣
Всеки си представя една хубава бременност ,изпълнена с щастливи моменти,ама не винаги е така.Важното е крайния резултат ,всичко останало се преживява и ЗАБРАВЯ!!!

# 503
Момичета,я да питам и тук. Тестовете за О от деня на края на цикъла ли ги почвате? Защото на опаковката пише примерно тестване от 5-ти, 6-ти ден.... Ако броим началото на МЦ то аз 5 и 6 ден още съм си в цикъл. Предполагам се брои пети и шести ден от края на цикъла? И се правят пет дни тестове, значи точно около 10-14 ден да може да се хване О?

# 504
  • Sofia
Денят, в който започваш да правиш тестове за О., зависи от продължителността на цикъла ти (21-28-35 дена). Колкото е по-дълъг цикълът ти, толкова по-късно започваш с тестовете.
Би трябвало да е описано в листовката.

Например :

Последна редакция: пт, 20 яну 2023, 12:17 от Brin de muguet

# 505
Да,да. Май не съм си задала добре въпроса. Какво имат предвид под шести ден ? Шести ден от началото на кървенето,или шести ден от края на цикъла? Би трябвало да е от края

# 506
  • Sofia
Да,да. Май не съм си задала добре въпроса. Какво имат предвид под шести ден ? Шести ден от началото на кървенето,или шести ден от края на цикъла? Би трябвало да е от края
Цикълът започва с първия ден на менструалното кървене. Минава през кървене, фоликулярна фаза (където започват да се образуват фоликулчетата), овулация, лутеална фаза и завършва в деня преди следващото менструално кървене. Един цикъл трае от 21 до 35 дни (обикновено). Краят на цикъла ти съвпада с началото на следващия цикъл.

Имат предвид 6-ти ден от началото на цикъла - брои се от първия ден на менструалното кървене.
Никой не го интересува колко точно продължава кървенето - при всяка жена е различно (при едни кървенето е 3 дена, при други, като мен, продължава и до 14 дена).

Но за тест от 6-ти ден, означава, че цикълът ти е с продължителност 21-22 дена.

# 507
Благодаря ти. Стана ми ясно. Напоследък всеки месец е различно, имам и анемия и като че ли от нея се промени и самия цикъл . Ще следя стриктно таблицата. Flowers Four Leaf Clover

# 508
  • Замък сред облаците
Значи щом варира хващаш най-късия цикъл, например ако е бил 23 дни почваш на ден 7 от началото на менструацията.

# 509
Благодаря! Мислех,че гледаш само последния колко е бил и по него засичаш

Общи условия

Активация на акаунт