Търсене и размяна на кодове/ отстъпки/ ваучери - Тема 4

• 68 843
  • 732
  •   1
Отговори
# 300
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Здравейте, търся спешно код за Букинг. Имам и един въпрос относно Букинг. Имам пари в портфейла, които ще ползвам в предстояща резервация. Има ли вариант и да приложа код за отстъпка? Благодаря предварително.

# 301
  • Пловдив
Има ли някой код за h & n
Кодове вече няма. Има програма за лоялност с трупане на точки, които осигуряват безплатна доставка, ваучери и намаления.

# 302
  • Варна
Здравейте, Ще бъда благодарна, ако някой има излишен код за Booking и желае да ми го предостави за ползване, на лично съобщение. Предварително благодаря 🙂

# 303
Да, но на мен днес ми звъннаха - цената жила “сгрешена” и можели да ми го приложат на преференциална- с 30 лв по-висока. Това е след направена поръчка.

Странно е това за Нотино, щото нещата в кошницата обикновено стоят на цените, на които са били като сте ги сложили.

# 304
Да, но на мен днес ми звъннаха - цената жила “сгрешена” и можели да ми го приложат на преференциална- с 30 лв по-висока. Това е след направена поръчка.

Странно е това за Нотино, щото нещата в кошницата обикновено стоят на цените, на които са били като сте ги сложили.
И на мен вчера.
Явно промяната е във връзка с"черния петък"
Една свещ от 28 станала 45 лева и не можело да ми я предложат на старата цена.Та сега търпеливо ще почакам да им свърши промоцията.

# 305
Силен им е черния петък на нотино. Днес дойде една поръчка, която направих уикенда на стойност 251.42 (ползвайки -18%)
От любопитство, четейки какво пишете, добавих абсолютно същите продукти днес и кошницата ми е на стойност 352.10. Тази безплатна доставка за черния петък излиза доста солено 😆

# 306
За мен това е изключително некоректно, при все, че всеки месец поръчвам оттам. Миналия месец - за 200 лв. Можеха за 20 лева да си замълчат и да не се излагат. Все пак не съм извършила измама, а съм ползвала код при цена в кошницата, запазена от техния сайт.

# 307
ИЬмам и един въпрос относно Букинг. Имам пари в портфейла, които ще ползвам в предстояща резервация. Има ли вариант и да приложа код за отстъпка? Благодаря предварително.
Да, можеш да ползваш парите си от портфейла и в същото време да приложиш код за кешбек.

# 308
Някой с ненужен код за Емаг, дали би ми го пуснал на ЛС, моля?

Имам за HM 2бр -10% на продукт, ако някой ги иска, да пише.

# 309
Ако има останал код за ХМ ще помоля да ми изпратите .Благодаря!

# 310
  • Пловдив
Моля, четете темата!
Кодове вече няма. Има програма за лоялност с трупане на точки, които осигуряват безплатна доставка, ваучери и намаления.

# 311
Да, но на мен днес ми звъннаха - цената жила “сгрешена” и можели да ми го приложат на преференциална- с 30 лв по-висока.

Лелеее, наистина ли се излагат по този начин?!
В моите любими няма увеличения, но все си мисля, че ще предложат и намаление, и безплатна доставка. Ако ли не-не съм останала без козметика.

# 312
Моля, четете темата!
Точно два поста по-нагоре потребителка предлага код за HM.

# 313
Има кодове на хартия за рециклирани дрехи и те не са свързани с лоялната програма - това за hm.

За да не е спам - 20 % в дъглас днес и утре.

# 314
Fashiondays - 4328-9404-7730-6948 (10%) Валиден до 31.10.2023г.

Общи условия

Активация на акаунт