Домът на Дракона (House of the Dragon), част от филмовата вселена на GoT - 45

• 29 707
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
  • Варна
Най-логично е поръчителят да е Демън.
Просто той има най-голяма изгода от смъртта на Ленор. В книжката се споменаваше и някакъв пишман годеник на Лена и как Демън се оттърва от него с благословията на Карлес за капак.
И за мен е Демън на 99 процента.

# 601
Днес попаднах на това. Явно плановете за вселената се разширяват

# 602
  • Варна
Днес попаднах на това. Явно плановете за вселената се разширяват
Скрит текст:
Teзи планове са отпреди последния сезон на ГоТ.
Доколкото знам, сериалите за Нимерия и Корлис са отпаднали изобщо.
Този е много малък според мен за Дерон, ама сигурно ще го натъманят някак.
"Този" на 15 е играл 8 годишен... хахаха.. Много го харесвам, едва ли ще наемат същия актьор, може пък авторът на гифчетата да е имал предвид Джойен и неговите видения при смъртта на Дерон.
Дерон трябва да е колкото Джекерис някъде. Визерис е искал да ги прави млечни братя, за да потуши враждата между Ренира и Алисент.
Е, тя и Ренира е обявена за наследница, когато е била на 8, не на 17, а с Алисънт имат солидна разлика в годините. Това са подробности, незначителни бих казала.
Все повече се замислям, че с черните Веларион от сериала си проправят път и за черни таргариени - все пак Таргариен и Веларион имат общо поколение още веднага след Егон Завоевателя. Че и черни Баратеони са възможни... И на практика всеки род, който се е свързвал с Веларион..

Последна редакция: пн, 28 ное 2022, 14:13 от Хексе

# 603
  • Някъде в Матрицата
Някъде ми се мерна, че са се отказали от Sea Snake. Или поне тези, продуцентската къща (може и да бъркам) са го свалили от сайта си. И така, този, чийто материал четох/гледах е решил, че историята на Морската змия отпада.
Другото, което вчера ми излезе във ФБ обаче е, че Джордж Р.Р би искал да напише новела за връзката между Харвин Стронг и Ренира. цък Ама като знаем, как се е разписал.....

# 604
Все повече се замислям, че с черните Веларион от сериала си проправят път и за черни таргариени - все пак Таргариен и Веларион имат общо поколение още веднага след Егон Завоевателя. Че и черни Баратеони са възможни... И на практика всеки род, който се е свързвал с Веларион..
Между другото, има и трети род, освен Таргариен и Веларион, който е дошъл от Валирия - Селтигар. Тях освен да ги направят жълти.Laughing

# 605
Някъде ми се мерна, че са се отказали от Sea Snake. Или поне тези, продуцентската къща (може и да бъркам) са го свалили от сайта си. И така, този, чийто материал четох/гледах е решил, че историята на Морската змия отпада.
Другото, което вчера ми излезе във ФБ обаче е, че Джордж Р.Р би искал да напише новела за връзката между Харвин Стронг и Ренира. цък Ама като знаем, как се е разписал.....

Не бих се изненадал ако напише. Половината му сюжет вече е готов, едва ли много нови неща ще добави. Мартин нееднократно е доказал че може да пише, просто явно не му се пише за основната поредица.

За десетте хиляди кораба не съм сигурен че отпада, май е на етап обсъждане

https://webcafe.bg/seriali/oshte-4-novi-seriala-po-game-of-thron … te-na-zimata.html

https://www.ploshtadslaveikov.com/dzhordzh-martin-odobril-snyag- … nof-po-tronovete/ Мартин отбелязва, че освен Сняг има три игрални спинофа в  развитие, всички от тях на ниво сценарий - останалите са Морската змия, Десетте хиляди кораби и "Сага за Дънк и Ег"

Даже май се завъртя имено на Наоми Скот за Нимерия

https://bg.eindhovenkemphanen.nl/akt-ori-koito-iskame-da-vidim-d … a-game-of-thrones

Последна редакция: пн, 28 ное 2022, 20:20 от Лорд Сняг

# 606
  • Варна
Между другото, има и трети род, освен Таргариен и Веларион, който е дошъл от Валирия - Селтигар. Тях освен да ги направят жълти.Laughing
хахаха... мисля че няма да се наложи. Лобира се само за черните актьори.. Wink

# 607
  • Варна
Дънк и Ег са си готови - т.е. без проблем може да се филмира. Кеф ти рицари, кеф ти дракони. Другите ще са пак полюции от типа на ДиД, ако няма книжна база, на която да стъпят. Та можем отсега да ги забравим.
В "Огън и кръв" има достатъчно за няколко сериала - като се започне през Егон, Мегор, кой-по-ред-беше дето си играе на война в Дорн, Блекфирите и т.н.

# 608
# 609
  • Варна
Татко Визерис дава винце на двегодишния Егон. После.. ама какво стана...

Последна редакция: нд, 04 дек 2022, 17:11 от Хексе

# 610
Вижда му се края на чакането 😁😁😁

# 611
Не вярвам.Докато не я видя на живо 😁.Какво стана с втори том на Огън и кръв някой знае ли?

# 612
Ветровете уж му е приоритет. Иска първо нея да пусне, пък тогава Огън и кръв, том 2.
500 страници може бая години да му отнемат, не ме обнадеждава това.

# 613
Той приоритети няма очевидно.500 страници са нищо,ако наистина е написал  ветровете значи половината грубо му остава.За 15 години толкоз,следващите 15 още толкова.За пролетта да не се и надяваме 😁

# 614
Не смея да се зарадвам, че да не се чувствам като глупак после. Ще ми се много да я завърши, но сякаш отдавна е загубил желание.

Общи условия

Активация на акаунт