Домът на Дракона (House of the Dragon), част от филмовата вселена на GoT - 45

• 29 774
  • 739
  •   1
Отговори
# 195
Феникс, да. Визерис трябваше да приеме предложението на Демън да се оженят с Ренира.

Относно Ото, аз не разбрах защо Визерис го възстанови като Ръка. Трябваше друг да избере след смъртта на Стронг.

# 196
  • Варна
Относно Ото, аз не разбрах защо Визерис го възстанови като Ръка. Трябваше друг да избере след смъртта на Стронг.

Доколкото си спомням, след смъртта на Стронг на Визерис просто не му се занимавало да избира нова ръка и си привиква Ото.
Като изключим драпането за власт за потомството, съветите му явно стават.

# 197
Ръка жена не е имало за цялата история на Вестерос.Това е още по-есктравангтно и от Жена-кралица.  що се отнася до жена-владетелка тук -таме има изключения например  в Дорн или в Долината (пример - Джейн Арин, Лиза Арин и пр.). Церсей дори бе регент на синовете си.
Номерът с жена-Ръка определено нямаше да мине. Царята заповядва, но Ръката управлява.

# 198
  • Вестерос
Лиза Арин действаше от името на сина си, не от свое.

# 199
Ръка жена и аз не знам, освен това за нито една подходяща не се сещам. Дори Бриен не става, твърде голям идеалист.

# 200
  • Somewhere far away
Flowers HibiscusИмаме си рожденик днес! Gift Heart

Последна редакция: пт, 28 окт 2022, 17:53 от Deathcrush

# 201
  • Варна
Ръка жена и аз не знам, освен това за нито една подходяща не се сещам. Дори Бриен не става, твърде голям идеалист.

Кралицата на Тръните ставаше.
Джеерис е назначавал Ръка, който не бил кой знае какво, ама жена му била много умна и реално тя е била Ръката.

# 202
Ами добре - тогава Деймън. Той така или иначе вече беше съпруг на Ренира и беше ясно, че ако Визерис иска нея на трона, значи и той ще и бъде опора и ще участва във властта.

# 203
Визерис можеше още в началото да събере Ренира и Демън и да ги остави те да правят наследници. Пък той да си остане сам или пък да се ожени за Лена и след време децата им да се вземат с Ренирините и готово.😁 Това всичкото, ако се престорим, че по онова време братята нямаха търканията, лордовете харесваха Демън и всичко беше цветя и рози. 😅 А и най-важното - сериал има да се прави все пак.😂
Предпоследния и финалния епизод ми харесаха, имам някои забележки, но не са големи. Нямам търпение за сезон 2.

# 204
  • Варна
Визерис можеше още в началото да събере Ренира и Демън и да ги остави те да правят наследници.
Със сигурност щеше да има война кой да е консорта.
Демън може да си пада по Ренира, но обича повече властта. Освен това има чувства помежду им и едва ли биха си прощавали изневерите.

# 205
Устройва ме историята такава, каквато е. Има драма, война, любов и предателства. От GoT ми липсва хуморът и малко повече прояви на доблест, рицарство и героизъм, но вярвам във втори сезон ще се появят такива, може би без хумора.

# 206
Чакам от второстепенните герои 🙂

# 207
Ха-ха, Хексе, ами то тогава пак до Танц щеше да се стигне. Само, че Черни срещу Черни. 😂 Както и да го въртим при наличие на повече от един претендент, винаги има възможност да избухне война между двамата или колкото са там. Малко излиза, че Визерис каквото и да беше направил, все е зле.😂

Аз сега като гледам героите от този сериал, си мисля как ли биха си взаимодействали с героите от ГоТ. Крал Демън, кралица Церсей, Ръка Нед, един куп дракони и идващи Бродници. Ей, това щеше да е ми е много интересно.😁😁😁

# 208
  • Варна
Оф, изтрих предния пост, че да не предизвиквам дявола.  Simple Smile Наистина липсват обаче по-светлите образи.
Ха-ха, Хексе, ами то тогава пак до Танц щеше да се стигне. Само, че Черни срещу Черни. 😂 Както и да го въртим при наличие на повече от един претендент, винаги има възможност да избухне война между двамата или колкото са там. Малко излиза, че Визерис каквото и да беше направил, все е зле.😂

Аз сега като гледам героите от този сериал, си мисля как ли биха си взаимодействали с героите от ГоТ. Крал Демън, кралица Церсей, Ръка Нед, един куп дракони и идващи Бродници. Ей, това щеше да е ми е много интересно.😁😁😁
На мен пък ще ми е интересно кого крал Бран дъ Броукън ще избере за свой наследник... М?Sunglasses

# 209
Никого, понеже там гласуват

Общи условия

Активация на акаунт