Домът на Дракона (House of the Dragon), част от филмовата вселена на GoT - 45

• 30 221
  • 739
  •   1
Отговори
# 465
  • Somewhere far away
Мерси за новата анкета. И аз гласувах ! Grinning

# 466
В анкетата за Емитата гласувах за Мили Алкок - защото заради нея харесах Ренира и смятам че направи страхотен образ, направо се сля с него.
 /всичко си дойде на мястото, когато я смени Ема Дарси Trollface /
И за мъжка роля гласувах за Юън Мичъл - героят му има основна роля да съм "зелена".
 Обсебена съм от Емонд, намирам Юън за ужасно привлекателен като мъж, точно в тази му роля Flushed
/направо е роден да играе принц Таргариен/.
И за да не ме сметнете за повърхностна и че съм заслепена от външността Joy ,
да кажа, че харесах героя още докато беше тийн, Лео Аштън също направи много хубава роля.

Ако не беше Юън, гласът ми отиваше за Мат Смит. Този актьор изнесе сезона на гърба си.

Аз пък ще си призная, че харесвам Деймън главно заради Мат Смит. 😁

# 467
  • "Нищо човешко не ми е чуждо, който ме надмине не е човек" Макбет
Аз гласувах за Оливия и Пади. Ако имах още право на гласове щях да ги дам за Мат и Мили.
Едмонд и мен ми харесва като излъчване и аз към вас момичета.

# 468
  • Вестерос
На мен пък Емонд ми е противен Grinning Винаги с тази устичка. Вкус...

# 469
И аз! Simple Smile
Аз гласувах за Оливия и Пади. Ако имах още право на гласове щях да ги дам за Мат и Мили.
Едмонд и мен ми харесва като излъчване и аз към вас момичета.

# 470
гласувах за пади и за ив
ако имах още един глас, щеше да бъде за оливия

# 471
  • Somewhere far away
Аз пък не харесвам такива прекалено големи долни челюсти затова и няма как да го харесвам Емонд.  може да е и щото имам комплекс. Поради факта че  аз имам малка глава и малка челюст и като видя човек с такава издадена и силно изразена долна челюст ми е все едно от друга планета!

# 472
  • Варна
На мен пък Емонд ми е противен Grinning Винаги с тази устичка. Вкус...
Joy Смятам да ви заливам със снимки и фен арт на тема Емонд.. ПОмисли как ще отвърнеш на удара..Joy

Да не съм голословна:
Скрит текст:

# 473
Персонажът е интересен, но актьорът понякога застава, както едно време беше модерно за селфи - прави муцунка. 😁

# 474
  • Някъде в Матрицата
В анкетата гласувах за Пади и Мат. Знам, че трябваше да избера мъжки и женски персонаж, но не се въздържах и цъкнах един глас за Мат. Ако имах повече опции, щях да дам глас за Мили.

# 475
  • Варна
Персонажът е интересен, но актьорът понякога застава, както едно време беше модерно за селфи - прави муцунка. 😁
Има нещо анималистично в цялото му излъчване.
Скрит текст:

# 476
  • Somewhere far away
СЪгласна. определено има нещо супер грешно и супер привличащо в него , но в същото време ми напомня за моята малка брадичка и  това веднага ме кара да не го харесвам, да се сравнявам и веднага ме кара да завиждам.

# 477
Пади Консидайн и Ив Бест.
и друите са добри, но тези са неземни прости.

# 478
Не е към актрисата, а изцяло към персонажа и сценаристите, но онази сцена с дракона не мога да простя. Беше изключително дразнещо и обяснението в следващия епизод, че не иска да започне война. 😑 Та от там не мога да харесам Ренис и съответно и актрисата

# 479
Пади Консидайн заслужава де що има награди. За другите актьори можем да по спорим, защото за главна женска съм си заплюла Ивон Страховски за Прислужницата.

Присъединявам се категорично. За Пади гласувам с две ръце, но дамите в тоз филм имат още да поработят, за да достигнат Ивон Страховски.
И все пак отличавам Ив Бест без да гласувам за нея.

Общи условия

Активация на акаунт