Домът на Дракона (House of the Dragon), част от филмовата вселена на GoT - 45

• 30 217
  • 739
  •   1
Отговори
# 480
На мен пък Емонд ми е противен Grinning Винаги с тази устичка. Вкус...
Joy Смятам да ви заливам със снимки и фен арт на тема Емонд.. ПОмисли как ще отвърнеш на удара..Joy

Да не съм голословна:
Скрит текст:

Определено съм фен на Емонд и даже обмислям да се спретна като него за някоя фотосесия, само да ми пристигне бялата перука Grinning Харесва ми също и силното изражение на Юън Мичъл, въпреки че гледа само с едно око (с малко изключение). Бях готов да гласувам за него, но заложих на Пади и Ема. Нямам търпение да видя как ще се справи с повече екранно време.

# 481
  • Варна
Юън мога да си го представя и в ролята на Блъдрейвън.
Абсолютно същия вайб има, чак се чудя имат ли нещо общо двата героя /освен че са роднини/
Блъдрейвън е също слаб, източен, блед. Даже и той е с едно око, пък макар и червено...
Цитат
"How many eyes does Lord Bloodraven have? A thousand eyes, and one".
Close

П.П. Владислав, ако нямаш перука, може и така:
Скрит текст:
Чакаме снимки..

Последна редакция: ср, 16 ное 2022, 01:21 от Хексе

# 482
И аз гласувах за Пади и ще бъда разочарована ако не спечели наистина.
Не смятам, че някоя от жените заслужава Еми. Заради гласуването дадох глас за Ив Бест.

Последна редакция: ср, 16 ное 2022, 13:13 от gigi-gagi

# 483
Малко са ми опциите за гласуване. Stuck Out Tongue Winking Eye
Пп Благодаря за анкетата. Flowers Hibiscus
След дълго колебание гласувах за Пади и Ема. Не, че имах съмнения кой да получи наградата ми Joy Wink, просто имах повече от двама фаворити и между доброто трябваше да избера по доброто(според мен, разбира се).
Ако имах още гласове бих ги дала за Мат, Мили и Ив.
Оценката ми за сезона е 6 от 6.
Няма какво да си кривя душата, дори да е имало някои слаби/скучни сцени и пропуски, като цяло сезона за мен беше много добър и си заслужава високата оценка, както за атмосферата, която беше пресъздадена, така и за цялостната актьорска игра.

# 484
Брадичката на Емонд е като на баба Яга.

# 485
  • София
Емонд ми е определено грозен и противен, което не пречи реалният собственик на тази брадичка да е голям пич в ежедневието.

# 486
За Блъдрейвън и аз мисля, че става Юън Мичъл.

# 487
  • София
Емонд (Юън Мичъл) ми беше почти отблъскващ, докато не видях снимки с Люк зад сцената, на която са усмихнати. За пръв път ми стана симпатичен. Чертите му изобщо не изглеждат толкова отсечени.
И на мен ми идват малко опциите за гласуване. Бях останала с впечатление, че ще са две за мъж и две за жена, предвид, че при реалните награди има главна и поддържаща роля и може по двама да вземат награди.
Иначе за мен Мат Смит (чието име е объркано в анкетата) заслужава награда, но при наличието на осми епизод и Пади, просто е трудно човек да избере него при само един избор.
Същото важи и за Мили Алкок при наличието на Ема Дарси.
Но в крайна сметка моите гласове отиват за тях, защото Мили Алкок беше брилянтна в ролята и за мен тя в последствие в комбинация с Мат Смит бяха актьорите, които ме пристрастиха към сериала.
Аз съм много впечатлена и от играта на младата Алисент (Емили Кери). Повече ми допадна от Оливия Кук.

# 488
хахаха ще ме уморите с тази брадичка, колко сме различни като вкус Joy  Но все пак ми е странно да се гледат отделни фрагменти от лице или тяло, не се ли гледа цялостното, общото излъчване и облик на лицето на човек? А може би е, ако не харесваш някого и всичко те дразни, и ти се набива в очите.
Емонд ми прилича леко на Мат Смит, за когото харесвам Демън. Обожавам такива отсечени, остри черти, големи носове и тънки устни при мъжете, и крайно непривлекателно ми е кръгло лице и дебели устни с брада Joy

# 489
И аз си мисля, че Емили Кери се справи чудесно. Даже ми се струва малко недооценена на фона на всички останали. Аз се чудех между нея и Оливия Кук. Оливия съм гледала също в Панаир на суетата и реших да гласувам за нея.
Емонд (Юън Мичъл) ми беше почти отблъскващ, докато не видях снимки с Люк зад сцената, на която са усмихнати. За пръв път ми стана симпатичен. Чертите му изобщо не изглеждат толкова отсечени.
И на мен ми идват малко опциите за гласуване. Бях останала с впечатление, че ще са две за мъж и две за жена, предвид, че при реалните награди има главна и поддържаща роля и може по двама да вземат награди.
Иначе за мен Мат Смит (чието име е объркано в анкетата) заслужава награда, но при наличието на осми епизод и Пади, просто е трудно човек да избере него при само един избор.
Същото важи и за Мили Алкок при наличието на Ема Дарси.
Но в крайна сметка моите гласове отиват за тях, защото Мили Алкок беше брилянтна в ролята и за мен тя в последствие в комбинация с Мат Смит бяха актьорите, които ме пристрастиха към сериала.
Аз съм много впечатлена и от играта на младата Алисент (Емили Кери). Повече ми допадна от Оливия Кук.

# 490
Аз гласувах за Пади и Ема, въпреки че женските образи доста ме зачудиха. Там не намирам такъв ясен и категоричен фаворит, както е Пади/Визерис. Той безапелационно ще обере вота при мъжете, с основание.

Относно целия сезон, оценка, впечатление - напълно съгласна с мнението на Джаста Праста. Оценката ми е най-висока.

Не знам дали е целенасочено или случайно съвпадение, но Демън и Емънд са със сходни черти, особено така изкоментираната брадичка. И двамата са със силно изразена долна челюст и имат аналогично излъчване в сериала.

# 491
Eмонд на мен ми прилича МНОГО на Деймън.  Евала.

При мъжете ако имаше поддържаща роля, щях категорично да гласувам за Мат Смит, но понеже няма се ограничих до Пади Коседейн. Просто имаше 1-2 епизода (около смъртта на Лена), когато Мат Смит не бе на висота, докато Пади бе през цялото време,  но дори само за играта си в  8 епизод заслужава Еми.
Доста харесах и Рис Ифънс и Юън Мичъл като игра, но понеже са от зелените - няма пък да гласувам за тях.

При жените е по-трудно. Страхотно харесах и Ив Бест и Милик Алкок, а Ема Дарси - под ножа! но Мили е само 5 епизода няма как да е главна роля. Оливия Кук не ме впечатли, но може би защото ту я "почерняваха", ту я "избелваха". А сцената със стъпалата ме погнуси.

# 492
  • София
Ахам, чудесно е така. Наистина по-добре е една анкета с оценките ни за сезона да е за начална тема, а и така ще стане идеално, защото тази тема сравнително скоро ще се изпише, докато новата ще се задържи много, много дълго и ще събере максимум гласове. Simple Smile

Гласувах за Пади и Оливия. Simple Smile
Мили също е чудесна.

Последна редакция: ср, 16 ное 2022, 14:09 от Diavolo

# 493
Гласувах за Пади и Ема.
За Пади е очевадно - 8 епизод.
А Ема - въпреки странностите си - на мен ми хареса като зрялата Ренира. Понякога ми беше странна, или по точно студена играта и. Но като цяло съм доволна.

Последна редакция: ср, 16 ное 2022, 13:02 от ratridi

# 494
  • Варна
Приемам забележката за Мат Смит , но ако оправя името ще трябва да се гласува наново. Надявам се да ни прости това неуважение.
Нарочно оставих само по един глас, тъй като няма много предложения. Ясно беше че битката ще е между Мат и Пади при мъжете, при жените е по-непредвидимо.

П.П. Между другото ако смятате че някой друг от актьорите /актрисите трябва да е номиниран, кажете кой.

Общи условия

Активация на акаунт