Кой какво сервира вчера? Кой какво ще готви днес?

• 28 030
  • 757
  •   1
Отговори
# 105
З. Тостери с шунка и кашкавал.
В. Мариновано пуешко с лук, соев сос, задушено в йена с масло. Картофена  и зелева салати. Круши и ябълки за десерт.

# 106
  • София
Сандвичи с пастет за закуска, за вечеря телешко на тиган за ММ и пилешка супа за мен.

# 107
Ммм, за стартер на вечерята имахме хумус със сушени домати (от прИмоцията в Кауфланд тази седмица - много вкусен) и арабски питки, нарязани на триъгълници и печени като чипс в актифрай - гребеш с хляба в хумуса и ревеш, че ти отеснява панталона. Три вида сирене на дребни парченца - с песто, с билки и третото някакво оранжево. Чудесна комбинация.

# 108
Вчера - палачинки, супа топчета, картофено пюре, принцеси с кайма (слагам яйце, кашкавал и лъжица кисело мляко в нея) и замразени пилешки хапки на фраера. Днес съм почивка от кухнята. И Асан е човек. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 109
  • на последния етаж
Салата с риба тон, планирани чушки, постно зеле.

# 110
Днес сандвич с крема сирене и шунка, мюсли с кисело мляко и дояждаме печения врат от неделя със зелева салата и домати.
За вечеря - или леща яхния, ако се прибера навреме, или яйца и каквото има в хладилника.

# 111
Днес  имам двама празнуващи у дома. Замислила съм да им направя баница със сирене и лимонада, питка, зелева салата, боб в гювеч. Имам време до довечера:) Честит празник на всички празнуващи!

Последна редакция: вт, 08 ное 2022, 16:08 от Posledna roza

# 112
Леща
Херинга със сметана

# 113
  • София
Днес ще дояждаме пилешка супа и за вечеря винен кебап със салата цвекло/морков/ряпа.

# 114
Бъркани яйца с кашкавал
Отново доматена салата с маслини и сирене
Пържени филийки
Круши и ябълки

# 115
Снощи вечеряхме салата зеле с моркови и ребра със сладки картофи на фурна, днес ще правя яхния от зелен боб с картофи и баница.

# 116
Сандвичи с домашен пастет.
Свински вратни пържоли в плик, пържени тиквички с млечен сос, пюре от фава. За десерт печена тиква с мед и орехи.

Последна редакция: вт, 08 ное 2022, 14:02 от Пролетно цвете

# 117
  • Бургас
Баница
Бъркани яйца със сирене и кашкавал
Морковена салата с много копър и царевица,лимон
Гювечета

# 118
Закуската беше смути(кис.мляко,банан и праскова) с бисквити.
Днес вечерята е мойте измислени спагети,остана ми сметана от Жулиена и ще я използвам за макарони с гъби,сметана,бекон и кашкавалче. 🥰  И трябва да направя и обяд за мъжо 🤷🏼♀ - свинско с праз.

# 119
  • София/Испания
Днес имаме ориз с черен боб на мултикукъра,стана много вкусен./Бобът е от консерва./
Салата с домати,печени чушки , червен лук и сирене.
Пилешка пържола.

Общи условия

Активация на акаунт