Петокласници 2022/2023 - Тема 2

• 30 373
  • 748
  •   1
Отговори
# 195
По БЕЛ има различни учебници - човека е получил някакви линкове с клипове и обяснения, които можело да имат различно от изучаваното съдържание, ама да не се плаши Simple Smile Това е официално съобщение от учител по повод, че не разбират масово морфеми и други подобни чудеса.

# 196
  • here and now
Алис, за кой предмет става въпрос?
Стана ми интересно за разминаването в материала, както и броя на учебниците....В крайна сметка би следвало материалът да е един и същ и независимо как е поднесен, знанията да бъдат еднакви т.е. да няма проблем да направиш какъвто и да било тест...

Предмета не съм го споменала, защото не знам кой чете тук.
И други родители са забелязали същото, оказа се че не съм само аз със съмненията.

# 197
  • София
Поисках теста, след недомлъвки и увъртания реши да го даде на детето. Преди да се прибере от училище, гледам оценката в електронния дневник е променена. Попитах дъщеря ми и тя ми каза, че госпожата ѝ прегледала теста пак и два от отговорите били верни, а са ѝ били зачетени за грешни и затова е редактирала оценката. Това го видях и аз после.
Децата са с един учебник, госпожата с друг, а теста е от трети.
Детето си каза, че тя им казва неща извън материала в учебника, но не им дава време да запишат(Vache тук се оказа права).
Ще ѝ взема друг учебник, в който уж е дадено по-подробно всичко, да видим.
Резултата е, че детето не харесва предмета, не харесва и госпожата.
Благодаря за мненията!
ОО, това е ужасно! Децата и госпожата трябва да са с един учебник, теста може и тя да си го прави... направо не мога да понасям тази глупост с различните учебници. Уж един и същ учебен материал, а някои подробности ги има в един учебник, а в друг ги няма. И така ще ни принуждават на безплатните учебници да си купуваме на други издателства... егати безплатното образование, всички купуват допълнително помагала и децата ходят на частни школи и учители. Rage

# 198
Здравейте, има ли майки от Варна? Търся учител за частни уроци по КМИТ за помощ по Skratch.
И да си сверя часовника... Имате ли спомен в 4. клас да са вземали "Създаване и използване на собствени блокове и подпрограми"?

# 199
Пробвайте с клипове в youtube за кодовете, които Ви затрудняват. Скрач не е нищо сложно, само така изглежда Simple Smile

# 200
Здравейте, има ли майки от Варна? Търся учител за частни уроци по КМИТ за помощ по Skratch.
И да си сверя часовника... Имате ли спомен в 4. клас да са вземали "Създаване и използване на собствени блокове и подпрограми"?

Проверете Mindhub във Варна. Видях на страницата им, че има в квартал Левски, Център и Аспарухово.

# 201
Здравейте! Търся от кое помагало са тези тестове по ЧП? Някой може ли да ме насочи?

# 202
  • София
Здравейте,

Желая Ви весели празници и много успешна Нова година!!!!

# 203
  • Бургас
Моят днес ще са с намалени часове на занималнята и ще се прибере по рано.
Радва се,че ще са във ваканция с батко си и ще спят до късно.
Алармата сутрин хич не я обичаме.

# 204
  • Бургас
И девойката днес бяха с намалени часове, после парти. Чакам я всеки момент да се прибере и да разказва.
Класните минаха, поне за тях да не мислим през празниците. Оценки засега няма, сигурно да не ни развалят настроението Joy

# 205
  • София
Моя петокласник от партито днес не е особено очарован. Имало много музика, момичетата танцували и хорА. Но той след вчерашната ледена пързалка е с доста силна мускулна треска и е пропуснал танците. Момчешка работа. Сега пред плейстейшъна му е екстра. Rolling Eyes

# 206
Днес нашите учили само първите три часа, следваше коледен концерт и парти. Много е доволна от партито, имали томбола, подаръци, торта и питка. От днес нататък ваканция, спане и мързелуване / не че няма домашни за ваканцията /. А за мен само спане, мързелуване и готвене / ако и когато /...

Весели празници на всички!

# 207
  • Бургас
Нашето парти леко се е разминавало с предложеното по оферта, но важното е, че децата са се забавлявали. Девойката не беше единствено във възторг, че пускали и чалга.

Чак не мога да повярвам, че няма никаква домашна за празниците. Повечето учители качват в Школо, та не ме послъгва. В начален етап задължително имахме мини книжка с упражнения.

# 208
Нашите днес само тържество имаха без учене. Яли, играли, разменяли подаръци.....такива работи. Госпожата по математика им е пуснала домашно - "всичко от НОК и НОД, обикновени дроби да се изрешава". Моят е в шок!!!!

# 209
При нас днес разменяли подаръци и се черпили, с намалени часове, в 10:30 приключиха с училището. Няма домашно за ваканцията, за което сме много щастливи и двамата Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт