Пъзели 48

• 21 669
  • 745
  •   1
Отговори
# 165
Ммм даа, определено утрото ще е добро! Smile

# 166
Добро утро и от мен! Simple Smile
Най-накрая да покажа нещо готово и от мен Simple Smile
Магнолия, 1000

Това е пъзел САМО за дневна светлина, иначе фонът е почти невъзможен.
Ще се разделяме, няма как ...

# 167
Много ми харесва, но не трябва да купувам нови и не искам вече супер трудни пъзели:)

# 168
  • Варна
Neita, безбожно красив пъзел. Дано да го продадеш преди да се наканя да кажа, пу за мен. Щото, не че не купувам пъзели без да мисля колко са трудни, а съм малко кьорава и вечер дори лампа не помага.
Chibli, какъв е този голчо? Да бях по-млада, че да го взема при мен, двамцата да лежим, за да го завивам да не настине.
Аз снощи се поразшавах и седнала на една страна, започнах момите с полите. За първи път не можах първо да наредя рамката, но реших да не й се ядосвам. Редя каквото мога, а рамката - когато тогава.

Последна редакция: вт, 01 ное 2022, 09:49 от FloridaM

# 169
  • София, България
Florida, този пъзел е страхотен, но е доста труден. Наистина няма смисъл да започваш от рамката. Аз погледнах как са парчетата на червената рокля и май и на розовата, защото иначе нямаше да мога да го наредя.

# 170
  • София
Chibli, ако знаеш какви очи отворих Joy На фона на всички пасторални картинки реших, че съм сбъркала форума.

# 171
За разсънване е идеална картинката Simple Smile

ФлоридаМ, и от мен пожелания за бързо възстановяване! Благодаря ти за чувството за хумор!

# 172
О, Озон имат ъпргейд (поне за нашия град), дали са ми 2-часов диапазон, в който ще ми доставят пратката (пъзела за пъзелмания). Тръпна в очакване да видя дали ще го спазят Smile По принцип е удобна функция, както и да се траква доставчика, стига да се спазва обаче.

# 173
  • София
Chibli, ако знаеш какви очи отворих Joy На фона на всички пасторални картинки реших, че съм сбъркала форума.
Ти по какви форуми ходиш, освен този? Rolling Eyes Grinning

Евенце, нали щях да го купувам единия, бе, жена? Сега по банка ли да ти преведа парите? Или да направим sali гара-разпределителна и през нея и парите да си обменяме? Grinning

# 174
Едука 1000 части. Снимката е лоша, пъзека красив!

# 175
  • София
Ти по какви форуми ходиш, освен този? Rolling Eyes Grinning

Евенце, нали щях да го купувам единия, бе, жена? Сега по банка ли да ти преведа парите? Или да направим sali гара-разпределителна и през нея и парите да си обменяме? Grinning
Никакви, Тони, никакви. Явно остарях вече. Ей, на, Флорида се загрижи да го завива, а на мен и през ум не ми мина, ще го поболея Joy
Предложих на Евето да й платя пъзела вместо теб, но тя не се съгласи. Да я издам, че прави много хубави меденки, тематично оформени като тикви, духчета и черепчета.

# 176
  • гр. София
Не знам, дали е споделяно, но в озон има нови пъзели колекция 2022г  на MasterPieces, Castorland и Арт Simple Smile

# 177
Нали писах по-горе, че не искам вече трудни пъзели и да се посмеете - ето какво редя

Дотук вървеше, защото е Schmidt, остава само нощно небе и звезди🤭🌌

# 178
  • София
sali аз като наближи Коледа и коледни правя Simple Smile децата много ги харесват и имам почти колкото пъзелите формички за меденки
Тони пратих го за да имам предимство като пуснеш някой нареден пъзел да си направим замяна Simple Smile
А младежа от сутринта може и някой пъзел да го научим да нареди Simple Smile

# 179
  • София
Край! Вече пусна ли снимка, директно с въпрос дали не го искаш случайно Grinning

Общи условия

Активация на акаунт