Пъзели 48

• 21 682
  • 745
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Днес ми е супер ден. Първо се запознах с Мона Лиза и си взех от нея 3 пъзела. После минах през Евето и там един пъзел. И накрая до озон за пъзела за неделя и още един от моите любими с мини части. 😀
Вчера вечерта започнах един Trefl и днес го довърших. Доста ме узори. Май доста ще се помъча в неделя на състезанието.

# 196
  • София
Какво взе с мини части?

# 197
Springbok - 1000части, нестандартни.
Първи досег с марката - като го отворих бях категоричен, че ще ми бъде и последен. В последствие се оказа, че качеството е добро, дебел картон, здрава сглобка, добри цветове.

# 198
Хмм, аз не бях категорична, но първият ми досег си остана единствен с тази марка Smile

Не можах да намеря човек, който да е влязъл на тестовете вечер, явно са очаквали, че ще е в четвъртък както обикновено Smile
А аз си мислех да си сложа напомняне на телефона и си викам да бе, като го сложа и само за това ще мисля и изобщо няма да ми е нужно. И не го направих. Но напълно очаквано като излязохме навън и тотално изключих, а то беше толкова топло и приятно времето, че пак едвам я прибрах.

Lupine Family
1000 части
Trefl

# 199
  • София
Какво взе с мини части?
Този на Master Pieces
https://www.ozone.bg/product/pazel-master-pieces-ot-1000-chasti-rainbow-candy/
Скрит текст:

# 200
Ох, този и аз съм си го сложила в любими, много ми харесва Blush

# 201
  • София
Харесва ми, сложих го в любими да чака черен петък.

# 202
NEW YORK PUZZLE, 1000
Saturday Afternoon

Скрит текст:
За по-любознателните посочвам марките и моделите на колите:
синята: 1950 Chevy Styleline Deluxe
жълтата на първа линия: 1950 Oldsmobile 98 Sedan
зелената: 1950 Cadillac Fleetwood Sixty Special
черната: 1950 Buick Special Sedan
жълтата в дъното: 1950 Pontiac Chieftain Eight Deluxe
Ама да не си помислите, че съм ценител познавач на коли Simple Smile Не съм, от МПС-тата с историческа стойност разпознавам само автобусите Чавдар и Икарус Simple Smile
На кутията има обяснения на колите и лого на GENERAL MOTORS, та реших да ги споделя Simple Smile
Ако някой си го хареса, да пише.

# 203
  • София
Много е хубав, ама това небе как се реди....Аз се сдобих с Алиса, а Долината на виното замина към R_Dew.
Schmidt, 1000 части

Мислех, че ще е отвратителен, но не беше. Небето го редих като много тъмен градиент. По план следват 2 коледни.

# 204
Небето за ден беше готово - бавно и славно, по нюанси:)

# 205
  • София
Аз повече пъзел с мини части сигурно няма да подхвана Simple Smile
Днес завърших втория Corner piece и започнах пътуващите видри - засега ми се струват мнооого приятни Simple Smile

# 206
Привет и от мен. Ние снощи по нощите се прибрахме в БГ. Чуствам се супер изморена, всеки ден правихме по 18-20 хил крачки. Децата издържаха геройски. Надявам се да се възстановя днес и утре да мога да започна някой пъзел. Големи красоти сте редили междувременно.

# 207
  • София
Добре дошла! Снимков репортаж в Скрит текст, молим Wink
Предлагам тогава уикенда да се търсим с теб Wink

# 208
  • София
Красота! За пръв път внукът да се впечатли от пъзел, даже го снима. За мое учудване се реди леко. Като изключим жълтия фон, който никак не беше "дзен", останалото е много приятно.
Благодарности на Евето за това, че го пусна да пътува, че ме убеди да го пробвам и че го е разделила на рамка, горна и долна част (последното беше основният ѝ коз в агитацията Grinning)
Пиша на Тони и ще започвам пътуващите на Шантал.

# 209
  • София
sali браво, аз казах че не е труден Simple Smile
Малкото се тръшна болен и нямам време за нищо.

Общи условия

Активация на акаунт