Пъзели 48

• 21 910
  • 745
  •   1
Отговори
# 450
  • София, България
Добре, нека да пуснат намаленията за Черен петък и ще пушнем датата спрямо срока на промоцията
Приказливка, много ми допадна първия ти избор, ако се паднеш на мен, той ще е:)

Стана ми много любопитно, отивам да гледам какво е избрала Приказливка.

Колкото за връщането на безлатната доставка на 30 лева, според мен няма да стане, веднъж като са я увеличили на 50, само нагоре ще върви.

# 451
  • София
Eurographics, 1000 части

И аз се съмнявам, че може да свалят цените обратно - веднъж поскъпне ли нещо, пътят е само нагоре. Ще правя поръчки много по-рядко.

# 452
  • Свищов
Градината вече е при мен, а в петък очаквам крайбрежния от Бела. На работа по средата на семестъра ми сложиха едни двойни часове, та вече вместо 3 дни, ходя 4 (без да броим неизменните изпити през уикенда). Отделно онлайн поне 2 пъти в седмицата карам вечер часове с дистанционни студенти, и време за пъзели няма много-много, но съвместявам.
Последно редих пъзела-загадка на Равенсбургер, който купих от Мона Лиза. Допадна ми, но като че ли на Джъмбо са по-готини. Все пак ако на някой му се намира пъзел-загадка от серията What if на Равенс за продажба да пише. У дома май този тип пъзели са най на почит. Днес ММ пак мрънка, че съм се записала за "шарения". Имах малко време преди обяд и почнах въпросната Градина и много ми допадна, но трябва да измисля подход за сортиране на частите, защото обичайното цветово в случая е абсурдно - много зелено и много надписи.

# 453
  • гр.София
Аз се чудя защо вчера, като поръчах една раничка на малкия, ми взеха 5лв.за доставка, а то какво било... Можех да метна и някой пъзел ако знаех Joy

# 454
  • София, България
Креми, става да извадиш буквите и да ги наредиш тях, защото си личи коя дума къде е. Иначе с другите части -картинка по картинка. Като тръгне става за нула време.

# 455
Бела, честит трудов договор. Пожелавам ти по-малко работа, по-високо заплащане. Heart Eyes

Озон и миналата година по това време вдигнаха минималната сума, но беше по приемливо от 20 лв. на 30 лв. и запазиха цената на доставката на 2.99 лв. Тази година направо ни сразиха. Sad

# 456
  • Варна
Купих Simple Smile

# 457
  • София, България
HighSpeed, последният съм го редила и е много хубав.

Vox, както винаги с точното определение, наистина ни сразиха.

# 458
  • гр.София
Всички са много хубави Heart Eyes

# 459
  • София
Пагодатааааа!

# 460
Anatolian Herbal world map 1000

# 461
HighSpeed, много ми хареса третия от долу на горе, със сладкарницата. Ако ще се разделяш с него после, имай ме предвид.

# 462
  • Русе
Bella,радвам се,че вървиш нагоре в служебен план.Blue HeartСамо успех ти пожелавам!
 Ozon,как не можаха да изчакат поне да премине Черния петък Unamused Аз много обичах да си купя два-три пъзела,зависи от цената докато стигна 30лв.След няколко дни,седмица правя още една поръчка....А сега направо ми се уби кефа.То е ясно,че на такива намаления правейки няколко поръчки надвишаваме 50лв,ама друго си е да ги даваш по малко,когато ти е кеф.
И аз съм на мнение,че няма да падне прага на цената за безплатна доставка.
High Speed,прекрасни пъзели! Честито Purple Heart Аз се нареждам за Secret Temple,ако някой ден решиш да се освободиш от него
Приказливка,този коледен пъзел го редих миналата година по това време и толкова си го харесвам,че съм го разделила в четири пликчета за следващо много бързо редене тази година

# 463
Факт е, понеже го вдигнаха близо двойно и се усеща по-кофти. Напомня ми на момента когато ни вдигнаха водата(на нас конкретно) с около 120% Joy И си мислеха, че всичко е ок Joy
Аз пък си мечтая, че може пробно да са го пуснали и ако преценят, че е по-зле да го върнат Joy Но съм наясно, че това е в сферата на фантастиката по-скоро Joy

# 464
  • София
Зори, след теб за пагодата се записвам аз (ако изобщо HighSpeed я продава някога) Simple Smile
Да знаете, че още не съм пратила видрите на Весето - ще се пробвам утре. Съжалявам, че ги бавя, просто седмицата започна стремително, но не в добрия смисъл Simple Smile Така или иначе, ако допустимото е 2 седмици за пътуващ пъзел, би трябвало 2-3 дни да не са голям проблем. Весе, извинявай!

Общи условия

Активация на акаунт