Пъзели 48

• 21 915
  • 745
  •   1
Отговори
# 435
Минавам да ви кажа само, че безплатната доставка на Озон вече е над 49.99 лв. Simple Smile

# 436
Честито! То се очакваше...

# 437
Уффф, определено ще намаля покупките, особено на пъзели...

# 438
  • София, България
Еййй, поне 40 лева да го бяха направили, а те от 30 на 50. С това разбира се удрят по-скромните купувачи и не мисля, че ще принудят някой, който е събрал 30 лева поръчка да купи нещо за още 20. Най-много просто нищо да не купи.

# 439
  • София
Бела, честито за работата! Все така напред и нагоре!
Аз съм от тези, които нищо няма да купят. Вчера заглеждах една детска играчка за 18 лв. и се чудех с какво да я комбинирам до 30. Е, вече не се чудя, ще я търся на друго място.

# 440
Еее, това беше грубо Confused
При мен и сумата за доставка е вдигната, преди беше 2,99 мисля, сега е 4,99.

# 441
Така само ще ме пренасочат към физически магазини.

# 442
Да, това също е лошо, преди поне преглъщах 2,90 за доставка, сега - 4,99.
Че доставка офис-офис вчера платих 4,35лв. без да имам корпоративни отстъпки.
И много хитро така преди Черния петък, когато хората ще надвишават 50лв. И няма да се усетят. Много тъпо, Озонци! Ако не направят взимане от магазин в Пловдив и аз се преориентирам.

# 443
  • София, България
Не, не че няма да поръчваме, просто ще намалим спонтанните поръчки, допоръчванията преди края на промоцията и т.н. Реално даже съм доволна, ще поръчам доста по-рядко и само на промоция.

# 444
Реално погледнато, ако се замислим за другите магазини, масово ако има безплатна доставка искат 50-80-100 лв. Просто се изравниха с другите магазини. Но определено сега бих се замислила дали да си пусна поръчка за 2 пъзела, по-скоро бих пропуснала

# 445
Привет

Щом ЧП ще е така скоро в Озон, вероятно трябва да се активизираме и да попълним табличката с коледните подаръци Simple Smile

Аз отивам ....

Аз доколкото си спомням те правеха Cyber week и започваха още в понеделник с някакви намаления и всеки ден с натрупване добвяха нови.
Залагам на другия понеделник Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 446
Нали изчакваме черен петък, за да попълним с пъзели на допустими цени. За сега само се записваме, а вече линковете, като пуснат намаленията

# 447
  • Варна
Мда, предпразнично Озон ни сюрпризираха доста неприятно. Вече няма да има среднощно спонтанно да купя 2 пъзела, понякога 2 пъти в месеца. Сега ще купувам веднъж на два месеца ще се надявам, че след празниците могат да върнат по-ниския праг за безплатна доставка.

# 448
Нали изчакваме черен петък, за да попълним с пъзели на допустими цени. За сега само се записваме, а вече линковете, като пуснат намаленията
Не знам дали ще успеем да се запишем, да се изтегли кой на кого ще подарява и да се поръчат преди да са свършили Simple Smile и всичко това за 2-3 дни ....
Аз си попълних Smiley мисля, че и редовната цена се вписва в препоръчаното ограничение.

# 449
Добре, нека да пуснат намаленията за Черен петък и ще пушнем датата спрямо срока на промоцията
Приказливка, много ми допадна първия ти избор, ако се паднеш на мен, той ще е:)

Общи условия

Активация на акаунт