Пъзели 48

• 21 920
  • 745
  •   1
Отговори
# 420
  • Варна
Реших да дам още един шанс на Corner piece. Веднъж съм редила пъзел на марката и не останах твърде очарована, тъй като са по-лъскави отколкото ги предпочитам. Но картинките са много хубави, а тъй като марката е английска, цената е супер ниска. И ще накупя поне 4-5. Снимки ще има след ден-два Simple Smile

# 421
HighSpeed, аз от тък съм ги взимала преди
https://www.theworks.co.uk/c/toys-and-games/jigsaws

# 422
Момичета, от мноооого отдавна ви изпуснах, но от месеци не съм редила пъзели. Сега отново ми дойде музата.

Редих Vintage pencils на Galison, много приятен за редене, 1000 части

И вчера и днес един на Corner piece, едно английско селце - Castle Combe, 500 части. Снимките са зле, но все на лампа ги снимам, съжалявам. Чудя се кой да подхвана след това, складирала съм 20-ина Stuck Out Tongue Winking Eye

# 423
Колко хубави коледни има тук!
В нашия сайт нищо не ми грабва окото.

# 424
Едно птиченце ми каза, че името ми е споменато в темата, та пристигам. Grin За жалост агент 007 е за уволнение, цял месец не съм влизала и изостанах страшно много с темите за не знам кой път вече. Направо ме е срам, но причината е, че така да се каже бях повишена и съм на трудов договор с пълен работен ден, а с моя късмет хванах и трите най-натоварени месеца. Joy Лошото е, че нямам право да издавам никаква информация, но на въпроса на Зори мога да кажа само, че много, много скоро ще е ЧП.
Междувременно през мен минаха транзитно Слънчогледите, Плажа, Мистериозната кутия и Крайбрежния.

Благодаря на момичетата, които ги бяха пуснали като пътуващи, внесохте с тях много цвят в озонското ми ежедневие. Heart Eyes И трите пъзела бяха супер приятни и лесни за нареждане и положението беше Бела реди като "невидела". А за мистериозната кутия мога само да поздравя Бухтичка за старанието и идеята, има за всеки по нещо и спечели интереса и на двамата ми помощници, които държат да ги похваля Joy
Чакам с нетърпение да мине ЧП, че имам мноооого да наваксвам, то ще си проличи като почна да чета и ви спамя с харесвания.

# 425
  • София, България
Започвам по ред на номерата.
Иванита и Stensfild, ще ви пиша да ми изпратите Моливите и Оригамито и ще ги изтрия от Пътуващи, няма смисъл с месеци да задръстваме файла с пъзели, които вече никой не иска да реди.

HighSpeed, моят последен Корнър хич не беше хубав, определено прилича на Трефл, но пък картинките им са чудесни.

Йоанка, много интересен сайт си показала, ще го разуча, дано не си харесам нещо. Joy

Бела, много се радвам, че напредваш в кариерата, още повече успехи ти желая!

То за Черния петък си е ясно или ще започне сега от петък до понеделник и номер две следващия петък -понеделник или ще е изместено с една седмица от 18-ти.

# 426
Bella, честито! Аз досега се чудех как можеш току-така да издаваш инфо от кухнята.

Мона Лиза, надявам се не те обиди това, но да не би да работиш нещо, свързано с ръководене на хора и гонене на срокове 😆

https://www.ozone.bg/product/pazel-cobble-hill-ot-500-xxl-chasti … g-for-the-season/
Тази серия ми е много симпатична.

Последна редакция: ср, 09 ное 2022, 09:36 от Г-жа Шантал

# 427
Бела, честито! Чак ми се прииска и аз да работя при вас, но ако може от вкъщи:)

# 428
Привет
Преждите са готови. Благодаря R_Dew. Както го мислих за лесен се изненадах доста.

Общо взето всички сме финиширали в тъмните части.Blush

# 429
Скоро, скоро, значи като нищо да почнат и от тази седмица, че да застъпят промоциите на Комсед и Хиполенд. Хиполенд и те ще имат този уикенд, при тях има Клементони мисля.

Космическа феерия
1000 части
Black Sea Puzzle

# 430
Като си говорим за коледни календари, Озон са пуснали свой:
https://www.ozone.bg/product/koleden-kalendar-black-sea-ot-24-h- … ays-of-christmas/

# 431
  • София, България
Съмърче, ми тя работата е онлайн в озон, доколкото разбирам. Отделно ако си на 4 часа можеш да го съвместяваш с другата си работа. Бела направо да ни препоръчва и да почваме, може да ни плащат в пъзели. Joy

Много е хубав коледния календар на Блек сий.

Така както го е описала Бухтичка, аз залагам на Черен петък в озон още от този петък.

# 432
Бела да каже дали им трябват нови хора😁

# 433
  • Варна
Бухтичка, много е красив този пъзел Космическа феерия. Харесвам и пъзели на тази тема покрай внука ми. Наредихме няколко с планети, но малки, може би е време да се впусна самостоятелно на някой космически 1000-ник.

# 434
  • гр.София
Мона Лиза, снощи писах на Иванита за моливите и очаквам включване.
Приключих пътуващия Трефл. Много ми хареса. Фен съм на пъзелите с нестандартни части Grinning

Ще видя кой е следващия в списъка и ще пиша.

Общи условия

Активация на акаунт