Пъзели 48

• 21 933
  • 745
  •   1
Отговори
# 405
  • София
За мен от предположените, всичко друго, само не Бавария - това, според моите способности, няма редене Joy От Лондон-ът поне водата може да нареди човек, ама другият с тия шарени листа и клони... цъ Grinning

Мона Лиза, наскоро бях в същата ситуация с пъзел, който аз бях продала; но си замълчах, понеже не е лесно първа да се пресрамиш Grinning

# 406
  • Русе
На мен Айфеловата кула ми се струва най-труден.Много небе,много нещо,докато Бавария има ясно разграничени цветове и даже ми се струва от лесните.Най-малко вероятния според мен е Венеция

Аз след двуседнична пауза отворих един Шмит,че отдавна не бях редила марката,ами страхотен е.Надявам се до края на седмицата да го завърша.

МонаЛиза, коледния Гибсън го има в Озон,но си мисля,че ако има някакъв черен петък може и повече да го намалят.Като казах Черен петък,май нямаме информация,дали и кога ще бъде.Bella....

# 407
Falcon, 1000 части🧩

# 408
Е кога, кога, може би още от следващата седмица ще почнат. Вие чакате ли ги? Аз се потрисам Joy
Аз мисля да чакам ако не са някакви последни бройки, в случай, че ги намалят още, поне да не е съвсем първия ден, че да успее да влезе в 7-дневната ценова защита.

# 409
  • София
На мен Айфеловата кула ми се струва най-труден.Много небе,много нещо,докато Бавария има ясно разграничени цветове и даже ми се струва от лесните.Най-малко вероятния според мен е Венеция

какъвто ми е късмета може и да е другия с кучетата LaughingLaughingLaughing
https://www.ozone.bg/product/pazel-trefl-ot-1000-chasti-doggy-friendship/

# 410
Е не, не, чак толкова не Joy Той е доста лесен този.

# 411
  • София
Ако се падне този, чак ще ме е яд, че не съм се записала и аз с някой Grinning Grinning Grinning Де тоз' късмет, Мимок... направо ти пожелавам да ви се падне (после всяка от нас ще ти подари по един пъзел, несъдържаш животни)!

# 412
Случка от преди малко.
Имам си една грижа и съм потънала в дълбок размисъл докато чакам детето да свърши тренировка. В един момент вдигам поглед и виждам в далечината подпряна на земята една кутия от пъзел Равенсбургер 2000 части Open Mouth Не можах да различа картината, може и да е стар и да не съм го виждала. Едно дете тича до кутията и хвърля по него някакви неща, които се пръскат на земята. Не мога да схвана какво става, но се оглеждам и виждам майка му да седи, а на масата пред нея долната част от кутията с частите. Така се въодушевих, че ми идваше да стана и да отида да я питам за пъзела, не срещам често други луди Joy
И после осъзнах какво хвърля детето…части от пъзела Scream Взимаше от кутията, бягаше и ги хвърляше на капака, а те се пръскаха на земята Scream Разбрах, че няма какво да си кажем с тази жена Joy

# 413
  • София, България
Случка от преди малко.
Имам си една грижа и съм потънала в дълбок размисъл докато чакам детето да свърши тренировка. В един момент вдигам поглед и виждам в далечината подпряна на земята една кутия от пъзел Равенсбургер 2000 части Open Mouth Не можах да различа картината, може и да е стар и да не съм го виждала. Едно дете тича до кутията и хвърля по него някакви неща, които се пръскат на земята. Не мога да схвана какво става, но се оглеждам и виждам майка му да седи, а на масата пред нея долната част от кутията с частите. Така се въодушевих, че ми идваше да стана и да отида да я питам за пъзела, не срещам често други луди Joy
И после осъзнах какво хвърля детето…части от пъзела Scream Взимаше от кутията, бягаше и ги хвърляше на капака, а те се пръскаха на земята Scream Разбрах, че няма какво да си кажем с тази жена Joy

Леле, направо физически усетих болката на пъзела

# 414
  • Варна
Ох, това ми напомни колко ми става мъчно, когато видя изхвърлени книги до кофите за боклук. Разбирам те, Бухтичка, било е тъжна гледка за теб, не за тази жена, разбира се.

# 415
На мен пък Бора Бора ми напомня на единия дървен пъзел. Тъкмо ако сте го редили, ще имате опит с палмите Wink

# 416
Лелее, Бухтичка, кошмар направо! Satisfied
Честито и на всички класирали се в пъзелманията! Бях сигурна, че ще успеете! За справка - час и половина аз само мога да сортирам Joy
И пак да кажа: пътуващите моливи са все още у мен. Който ги иска, нека ми пише, че направо пуснаха корени тук.

# 417
Аз също се включвам с напомнянка, ще Оригамито също още е в мен 🙂

# 418
  • Варна
Вихря се в ибей. Тия дни ще се похваля какво съм си взела.

# 419
  • София
Ако видиш нещо, за което те спира само цената - драсни ми Wink

Общи условия

Активация на акаунт