Пъзели 48

• 21 896
  • 745
  •   1
Отговори
# 510
Трапезата и при мен е сложена в любими. Ще чакам отзиви дали е трудна:)

# 511
  • Свищов
Готова съм с Градината. Не беше толкова труден, а пъзелът ми е много интересен и занимателен. Сега обаче тук вали и е страшна тъмница, та ни снимката стана като хората, ни мога да прочета добре нещата, които са написани на пъзела. Дано днес по някое време просветне да си го разгледам подробно. Това за мен беше един от най-интересните и информативни пъзели. Много ми хареса.

Пиша на следващия в списъка.

И на мен Трапезата ми харесва, ама до нея не стигат финансите. Сега на ред са подаръците за малката, че тя е на 5ти януари рожденичка и смятайте колко ще олекне джоба и колко ще се нагуши Озон. Като нищо ниво злато да стана.

# 512
Трапезата е супер, не мисля, че има шанс да се окаже кофти Blush

Зори, за съжаление не ми е под ръка да снимам, дано някой друг да успее. И за Йода-та забравих да пиша, супер е, радвам се, че си го имаш вече Blush

Моето "зобене" го докарах до никъде. Рамката я наредих и реших да почна от клоните долу в ъгъла, че са по-малък участък. Иначе небето ме привлича, но не ми се сортира по форма от самото начало. Еми и с клоните не се справих съвсем Joy Частично са готови и това е Joy Довечера и утре сутринта ще чистя, че ще редим у нас и няма да ми остане време за друго Joy Трябваше май по-рано да почна, но пусто не исках да й бавя кръглия и за да мога да й го върна и първо него наредих.

# 513
  • София
Зори искаш ли и този при мен да го дам на Тони за да е една доставката Simple Smile

# 514
  • София
Момичета, днес ще пращам ММ по куриерски офиси. Понеже нямам място , а пуснах поръчка и сигурно ще пусна пак... който е имал запазен пъзел при мен, ще си го получи Simple Smile Ето късметлиите:
NalSi - Земята на Eurographics
Бухтичка - 2000 части CherryPazzi
FloridaM - северното сияние и пътуващото дзен дърво
Весето - пътуващи видри
Понеже няма много време, преди да тръгне човекът - в случай, че някой се е отказал от пъзела си, моля да ми го върне за моя сметка. Бих ви звъннала по телефоните, ама ми е неудобно.

След малко ще пусна и какво ще продавам.

# 515
Трапезата на баба и аз я имам Simple Smile като стигна до нея и я наредя ще я пускам да си търси нов дом:smile:
И саксийките с цветя на Кобъл и тях.

Само да успея да редя, че последния месец не съм пипнала пъзел....

# 516
Момичета, днес ще пращам ММ по куриерски офиси. Понеже нямам място , а пуснах поръчка и сигурно ще пусна пак...
Какви са те тези поръчки по никое време? Не се ли стискаме за черния петък сега Joy
Пращай, че тъкмо се бях зачудила какво става, да не сте го пратили отдавна и да не съм получила известие Satisfied
Готвя и аз една поръчка, но не озонска...ще се похваля ако финализирам, въпреки че тук няма много фенове на моите шарении Joy

# 517
  • София
Е, една от снощи - под (донякъде основателен) страх да не ги изкупят преди мен; и в следващите седмици със сигурност ще пуснат намаление и... място си трябва. Ти от къде си задебнала нещо хубаво?

Ето тези продавам, довечера ги пускам в Лицекнижието:
Скрит текст:

# 518
Тони, може ли петлите за мен Grinning заедно със Земята

Вчера отворих този https://www.ozone.bg/product/pazel-white-mountain-ot-1000-chasti … as-stamps-1262pz/
Това ми е първият на тази марка. Като го поръчвах не съм видяла, че частите са по-големи и рамката излиза малко извън масата, на която редя. Отдавна не бях попадала на пъзел с толкова много прах Neutral Face Иначе частите са нестандартни, картинката е хубава и се реди леко

Последна редакция: пт, 11 ное 2022, 12:03 от NalSi

# 519
Айде финализирах и отворих кутията на Пандора Joy
Получих сутринта блага вест по имейл, че Бъфало имат намаление на големи пъзели 1500-2000. Гледах, гледах, те в секцията сейл имат и други намалени. Сложих 4 броя в количката все шаренки дъгички, цената добре и накрая хоп - такси и доставки Confused Понабъбна сумата, почнах да махам и реших да заложа на 2, най-изгодно ми се видя. Но като тръгнах да финализирам ми предложи другите два пъзела под 2 долара и кой отказва пъзел под 2 долара, не и аз Joy
А изобщо не харесвам червено и не държа да го редя, мацката ако я иска някой ще я дам на цената, на която ми излезе до тук. 
Другия бих си го наредила принципно.
И сега големият въпрос е колко ще ме одрусат, пуснах ги до превозвач. Доколкото виждам има такса към 10 долара и по 15 долара на кг Cry Не съм сигурна колко тежат, те поне са в малки кутии...абе няма да е малко, но поне да пробваме и да знаем.

# 520
  • София
NalSi, върнах ММ от паркинга, ама успях да му набутам и петлите. Още се смея, ако щеш вярвай Joy
Бухтичка, ако беше в София... ех, щяхме да си поръчваме безумно Simple Smile На мен не ми се разправя с всичките администртаивни стъпки по покупката, иначе веднага бих се включила, ако на някой друг му се занимава Grinning Ако не те спрат никъде на митница обаче, сигурно и аз ще се замисля за нова поръчка от Щатско... все ще се намери какво Simple Smile

# 521
Тони, с превозвач е, те не доставят до БГ иначе. Превозвачът ще си ги освобождава, аз ще ги получа в Еконт. Най-вероятно на цената на златно кюлче и дори не знам дали ще е тази година Joy

# 522
  • София
Като поръчахме със Stensfild (т.е. тя поръча) пак беше с превозвач и май не ни обложиха с мито. Пъзелът 1000 части излезе 40-на лв, а ако помня добре, цената му беше към 16 долара в сайта. Което и тогава беше супер добра цена за такъв, който го няма тук.
Със сигурност и сега се намират подобни оферти, би трябвало твоите да са такива, предполагам; само нещо да не ти ги обложат с мито. Само че Stensfild ги пусна през Англия, нещо май доставката излизаше по-изгодно така (тя ще каже, като види дискусията). Интересно ще е какво ще споделиш накрая като пристигнат Simple Smile

# 523
Мацки, като наредя трапезата ще я пусна за пътуващ направо, с толкова много желаещи. Но имам да наредя едни други, които съм взела преди това на заем, та тя ще е след тях.

# 524
  • София
Не исках да се чувстваш задължена, затова пак предлагам - аз го купувам от теб и го пускам по веригата после Simple Smile Ако ли не - записвам се първа, пу Grinning

Общи условия

Активация на акаунт