Пъзели 48

• 21 899
  • 745
  •   1
Отговори
# 495
Честити да са ти! В този с пауна направо се влюбих!

# 496
  • Варна
Мишленце с коремче, добре дошла и приятно изкарване в темичката ни.
Neita, много интересни и красиви пъзели си купила. Че и с късмет да вземеш последните.

# 497
  • София
Честити да са ти! В този с пауна направо се влюбих!
И аз ще има да го сънувам тоз' паун!

Мона Лиза, ще ме запишеш ли после за трапезата? Аз ще предам към Евето Simple Smile
Челядинка, благодаря много Simple Smile Знам аз къде го има и колко струва, всичко знам - в Любими е. Просто гледам каквото мога да купя от тук, че е по-изгодно и пестим малко ресурс на природата. А знам и че ще е в отлично състояние Simple Smile

Имах няколко с ограничена наличност в Любими. И, по идея на Neita, си казах "я да ги поръчам преди Черния петък". Ако се чудите кой взе последната бройка на ето този - аз бях Simple Smile Компания ще му правят този и този.

Последна редакция: чт, 10 ное 2022, 21:22 от ToniShu

# 498
ToniShu, можеш да я питаш, дали го продава.
https://www.facebook.com/groups/146550162629/permalink/10160372155247630/

# 499
  • София
А, не, няма нужда - според мен Мона Лиза ще ми го продаде Simple Smile А с хората тук сме обменили толкова пъзели и така съм свикнала реден пъзел да не се различава от нов, че ако взема от друг човек и има дори нищожен дефект, ще ми е криво Simple Smile
Докато от тук и повреден да ми се падне, хич няма да ми пука Simple Smile

Последна редакция: чт, 10 ное 2022, 22:32 от ToniShu

# 500
Тони, вълка съм го редила отдавна:)

# 501
  • София
Щом не си го запомнила с нещо неприятно, значи е добра покупка Simple Smile Рядко харесвам вълчи пъзел - много често са ми като детски картинки нарисувани. Този го пожелах Simple Smile

# 502
  • София, България
Давам разбира се, за Тони и Евето как няма да дам.

# 503
  • София
Край, заформихме редичката Grinning

# 504
  • Варна
Тука вече и кътните зъби си знаем - кой продава, кой не. Сигурно като хиени изглеждаме за някой, който не ни е свикнал, когато започнем да си заплюваме пъзели на другарче 😋😋😋

# 505
  • Русе
Добре дошла, Мишленце!Дано ти е уютно сред нас❤️
Neitaстрахотни придобивки!Имала си късмет 🤗
Тони, може ли за мен цветята на КобълХил, ако са свободни?
Аз днес  ще от наредя някой от 500ч,че петък обикновено ми е натоварен

# 506
Тя Бабината трапеза и аз бих я наредила, та и аз на опашката.

Neita, тези пъзели откога си мечтая за теб, поздравления. Ако може да ги наредя ще съм много щастлива.

# 507
  • София
Весе след мен си ти Simple Smile уикенда замислям да наредя един с мини части за да мога да го местя напред назад.

# 508
  • София
Зори, тъкмо се чуех какво да ти пратя още с онези птиченца на Black sea, които ти пазя Simple Smile Значи ще са китките Simple Smile

Трапезата, според мен, ще е такъв пъзел, който ще се изчерпи в Озон, а доста хора ще искаме да редим. Затова, предлагам Йоанка да каже как й се е сторил като го нареди; пък аз ще го взема от нея, за да потвърдя и после ще го пусна да пътува, ако не е нещо кофти Wink

# 509
  • Русе
Зори, тъкмо се чуех какво да ти пратя още с онези птиченца на Black sea, които ти пазя Simple Smile Значи ще са китките Simple Smile
Благодаря,Тони Flowers Hibiscus! Има ли китки аз съм насреща Green Heart
Бабината трапеза не знам защо,но веднъж ми харесва,веднъж не.Ще съм благодарна някоя добра душа да снима рецептите,които са приложени към пъзела.Може да не го наредя,ама поне да сготвя един бобец с наденичка

Общи условия

Активация на акаунт