Пъзели 48

• 21 622
  • 745
  •   1
Отговори
# 660
Дааа, точно тя.

# 661
Е, то нали всеки ден ще намаляват цени, те стоят още старите намаления, така и не ги махнаха. Предполагам, че ще има продукти, които ще са намалени с повече, въпреки че сега стоят с -20% например, защото това е още старото намаление.
Голямото им намаление 60% , са си старите 20%. Имах в любими само 3 пъзела, на които онзи ден  им изчезнаха намаленията. Гледам днес отново са намалени и.... о, изненада процентите са пак същите Joy

Явно Озон, за съжаление, са вече като всички останали търговци- включително и с предварителното вдигане на цени.  Толку пък да копираш останалите не бива- миналия месец вдигнаха цените, сега транспорта и безплатната доставка. То е разбираемо и неизбежно, но можеха да си позволят да  поизчакат, а не да правят лошо впечатление, ама някой трябва да помисли... Нещо с разширяване на бизнеса, човешкият им фактор закуца...

Докато намалението не стане 50% не ми го хвали Joy
Hands Plus1Hands Plus1Hands Plus1Grinning

# 662
  • Варна
Е, на мен нищо не ми пречи да си давам парите в чужбински сайтове след като озон се излагат.

# 663
  • София, България
То проблемът идва и от факта, че дори и на 50% пъзелите са по 18-20 лева вече. Ти като си надул цената на 30 лева за 500 части Мастър и го свалиш на 50%, пак е 15 лева за 500 части, айде мерси.

# 664
  • Варна
Мастърите тотално ги отписах с новите им цени.

С голям зор сложих пет пъзела в количката, но намаленията им са смешни и ще чакам до последно да видя дали няма да има някаква корекция. А очаквах да се чудя кое по-напред да награбя. Не знам дали да се радвам или не. В крайна сметка може да си самоподаря едно портмоне за около 80 лв, което заглеждам от месец насам. На цена е колкото петте пъзела. А можех на озон да ги дам, че и още в добавка.

Последна редакция: вт, 15 ное 2022, 09:33 от HighSpeed

# 665
Ще си редя каквото имам вкъщи, явно мислят за моето портмоне;)

# 666
Аз вече не знам кое е по-добре, да бях поръчала или да трупам цяла седмица. Днес добавих книги и неща за детето и сумата вече е двойна, до петък не ми се мисли Joy
А с двухилядника яко съм забила, подхванах небето и напредвам ужаааасно бавно.

# 667
Аз бих се радвала, ако слагате в скрит текст нещата, които ви се струват много изгодни, дори да не са пъзели;)

# 668
Бухтичка, едва ли напредваш по-бавно от мен. Снощи най-накрая ми дойде музата за пъзели и отворих Зебрата на Галисън.
Еми, това успях да наредя Grinning

# 669
По-малко части съм сложила вчера от теб, а не е като да не отделих време Joy

# 670
Ох, аз снощи започнах този. Ами предния, който ми се беше сторил труден ми се вижда като детска игра, спрямо този Sad Не знам дали ще успея да го завърша. Много е тъмен и картината е като с маслени бои, някак си замазан. За цяла вечер наредих рамката на пъзела, оградата на площадката и жълтата фигура отзад

# 671
  • София
Аз нищо няма да пускам сега на ЧП. Дори няма да отворя сайта. Особено щом намаленията са същите. На предишните намаления гепих един Голд с две мадами с паунови листа, че беше 8 лв и нещо, а марката не съм пробвала. Както и от новата серия на Трефл, Уестминстърското абатство. И пак сметката ми е трицифрена, ама то и заради памперсите на малката.

Минавам да се похваля, покрай състезанието ми дойде ищах да редя.

Блек сий, 1000
Градът на книгите

Много приятен пъзел и съм приятно изненадана от качеството. Само парчетата са твърде гладки за вкуса ми, но поне не са лъскави.

Трефл, 1000
View of Capadocia

Trefl, 1000
London street

От тия двата като качество не съм впечатлена, да не кажа даже че вторият беше потресаващ. Благодаря на Сали че ми ги зае, Кападокията все пак беше учудващо лесен и приятен.

Трефл, 1000, не му помня името, но е от новата серия.

Изненадващо лесен се оказа, само пристанището вдясно беше изнервящо. Благодаря на Весе.Весе, че ми го зае.

И последно едни африканки:

Анатолиан, 2*500

Бях забравила колко лъскав е Анатолиан. Но иначе бяха лесни и ги ударих за една вечер.

Да не си помислите, че това е наредено за седмица... Не, това от цял месец : grinning: Просто време не ми остава да пиша.

# 672
Като цяло коледните пъзели не са лесни, според мен.
Бухтичка, учудих се, че си започнала пейзаж. Сигурно затова не ти върви.

# 673
  • София, България
Само да кажа, че за малки дечица озон са заредили дрехи на Carter's и вчера видях намаления на клинчета, панталонки, пижамки, блузки, бяха много изгодни, а нещата са супер качествени. Намалени видях за размери от новородени до 7 години.
Eleyn, страшни красоти си показала!

# 674
  • София
Йоанко, 'що си съсипваш настроението с такива камикадзе пъзели, а? Grinning

vartoglava и krem4eto, във вас е надеждата да продължите екскурзията на Винарната. Няма да има зор да се бърза, защото нередилите го софиянки хич не могат да го вземат. Хайде, някой да ми прати данни за доставка, моля ви (може и Спиди, щом е пътуващ).

Общи условия

Активация на акаунт