Ще се помъча още малко преди това
Ама ако искам да додрапам до последно място на финал явно трябва по-сложни неща да почна да редя 

По принцип на мен ми трябва някаква форма, но ми се искаше по-стандартна някак

. Отделно ги редите за по няколко часа, а аз за няколко дни. Иначе във ФБ ви лайкам задължително. Браво на участниците в състезанията!!!

Нещо „изтрещях“ и взех да се мятам на нетипични за мен пъзели. ММ ме майтапи, че вкусът ми се развивал
Но е прав, вече не ми се редят пъзелите, които имам. Като ги разчистя, ще правя като Тони – ще купувам по няколко и след като ги наредя ще купувам нови.
, даже тогава май го нямаше в Бг. Като го видях си казах, че някой ден ще наредя този пъзел. И сега като се оказа с ограничена наличност нямаше как, взех го. Но не мисля, че ще е невъзможен. Струва ми се, че петолинието ще води доста добре, а ако изрязването е такова, че да се виждат всички линии, ще разпознавам и нотите. Та НГ при мен ще почне с предизвикателство 

Абе, като децата, куклите и парцалките бяхме
Ама то и пъзелът го предполага 😊
Непременно ги покажи наредени!
, даже тогава май го нямаше в Бг. Като го видях си казах, че някой ден ще наредя този пъзел. И сега като се оказа с ограничена наличност нямаше как, взех го. Но не мисля, че ще е невъзможен. Струва ми се, че петолинието ще води доста добре, а ако изрязването е такова, че да се виждат всички линии, ще разпознавам и нотите. Та НГ при мен ще почне с предизвикателство 
Препоръчани теми