Yalı Çapkını ❤️Рибарче❤️Афра Сарачоулу ❤️ Мерт Рамазан Демир❤️Преди и След ❤️Тема 1

• 68 092
  • 741
  •   1
Отговори
# 255

Как така лелята не издаде Ферит,че не е бил при тях вечерта!Много ми се видя странно!Изобщо не  зададе  въпроси къде е бил!

Странно наистина....макари ,че ако се замислим... Thinking Ами не е за чудене въобще....ако съди по брат си...лелята ,де....жената си е в къщи ,а мъжа може да хайманосва където си иска.... той е свободна единица...
И друго ,което ме ядоса....как само излъга лелята ,че брат и е извикал лекар в къщи....нищо жена ,камо ли човек.... Rage

# 256
  • Яко в Матрицата...
Сейран е във фазата да обвинява за всички свои проблеми Ферит. Сякаш все още живее в деня, когато се сдоби с годеник вместо сестра си. От този момент всичко в живота ѝ започна да се руши. Ако Ферит се беше оженил по план за сестра ѝ, нищо от това, което ѝ се случи, нямаше да се случи. Нямаше да е женена за непознат, да спи във ваната в първата си брачна нощ, да са трима, че и повече в брака, да гледа как Пелин влиза в стаята през комина едва ли не, да прикрива щуротиите на Ферит, да живее в къща, пълна с лъжи, да се бори за това да учи... Не че е ясно дали баща ѝ щеше да ѝ позволи да го направи, но... не се знае. Ферит обърка живота и на двете сестри. Тя така си мисли, де... И може би има право донякъде. Заради това не му повярва за целувката. Ферит доста е поработил за славата си на женкар, сега славата му работи за него, или по-точно - против него. Разбирам я, не я оправдавам. Трябва да се събуди от дълбокия сън, в който е потънала. Не може така да хвърля в лицето на Ферит думи като: "По-добре да се върна в ада на баща си, отколкото да ти родя дете". Както писа една рускиня, ако така вървят нещата, след една година брак самооценката на Ферит ще е на дъното на Атлантическия океан...

Нали ви казах, поредната героиня, с която сценаристите показват какво мислят за женския род.

Последна редакция: нд, 13 ное 2022, 21:30 от Reni - BG

# 257
"По-добре да се върна в ада на баща си, отколкото да ти родя дете".

В момента,в който каза тези думи на Ферит в колата,Сейран като,че ли беше позабравила какво беше при баща и!Мисля,че си припомни,когато и викаше и я нарече безмозъчна!

# 258
  • Яко в Матрицата...
В момента,в който каза тези думи на Ферит в колата,Сейран като,че ли беше позабравила какво беше при баща и!Мисля,че си припомни,когато и викаше и я нарече безмозъчна!
Направо се беше пренесла в паралелна вселена...

# 259
# 260

GrinningGrinningGrinningGrinning
Галко, голяма любов между тези двамцата

Сейран от ревност не се чува какво говори. Сигурна съм, че и тя не си вярва, ама на...

# 261
  • Яко в Матрицата...
Галкааа, целуфан Kiss

Сейран от ревност не се чува какво говори. Сигурна съм, че и тя не си вярва, ама на...
Кой знае още колко ще се противи на чувствата си...

# 262
Както писа една рускиня, ако така вървят нещата, след една година брак самооценката на Ферит ще е на дъното на Атлантическия океан...

Ами там ще е, ако продължава с някои свои действия, които пречат на Сейран да му се довери напълно, а това изглежда е от значение за него. То, ако не беше не би повлияло на самооценката му... Цялата му показност с Пелин е изключително дразнеща. Благодарим му, че беше честен със Сейран за любовницата си от самото начало, но какво от това? Трябва ли да нахълтва в спалнята, когато и хрумне, да го прегръща и целува пред съпругата му, сякаш тя не съществува, да се влачи с нея на публични места и да и позволява своеволия, които са унизителни за Сейран.
Какво още да очаква Сейран? Да си легнат на спалнята, а тя на дивана?
Как се печели доверие и уважение, когато тъпчеш достойнството на жената до теб, макар и фиктивна, но иначе цялото ти семейство, включително и ти сте с големите изисквания към нейното поведение.
Сега, като се появят папарашките снимки от дискотеката, какво ще се случи с публичния образ на Сейран?  Или ще очаква от нея да го прикрива отново, както прави преданият Абидин, любящата му майка и влюбената прислужница.
Ето това е основната разлика, Сейран иска подкрепата му за неща като обучението й, подкрепа за сестра й, която е малтретирана от баща им, а той иска нейната подкрепа предимно, когато се издъни, за да не го навикват.

Сейран се държа много грубо с него, спор няма. Беше шокирана от признанието му, обидена, бясна и наранена. Не мисля, че мислеше трезво в този момент. Трудно и бе да повярва, че Суна, за която са чужди всички светски страсти е направила нещо такова, ако не е провокирана в съчетание с пиянството. Нормално е да се усъмни първо във Ферит, неговата репутация проговаря преди него. така си е постлал.... Думите и бяха тежки и преувеличени, точно като емоциите и в този момент. После, когато се срещна със Суна разбра истината и може би нямаше да се стигне до следващия им скандал, ако Феритчо си беше налягал парцалите.
Неговият ответен удар беше не- по- малко тежък и нараняващ от нейните думи.

За мен тази сцена е еднакво унизителна и за двамата. Няма виновен и невинен, няма слаб и силен, няма победител и губещ, няма заслужава си го или не... Виждам двама души, които изживяват нещо ново и много силно, но още не го осъзнават напълно. Когато го осъзнаят ще трябва да го приемат и примирят. После всичко ще си дойде на мястото.

# 263
Зад кадър.

Прекрасна ни са .

# 264
  • Яко в Матрицата...
Джули, така е, няма победител и победен в техния случай, а двама души, които се нараняват, защото не осъзнават, че имат чувства един към друг. Последната сцена е в резултат на гнева на единия и нараненото его на другия. Твърде млади и зелени са. Ферит си каза, че досега не се е влюбвал, според мен не и търсил онази единствената любов. Сейран какво ли толкова е преживяла с Йосуф? Откраднати мигове в градската градина...

Сейран не може да се довери на Ферит, заради Пелин и славата му на женкар, но и тя си посла така, че Ферит да ѝ няма доверие. Според мен проблемът е, че не знаят нищо един за друг, те не се познават. За Ферит е нормално някой да направи някоя глупост под влиянието на алкохола. Какво толкова, една целувка, при това едностранна! Но това е приемливо в неговия свят, не и в нейния. Макар и да се досеща, той не знае как са живели тези момичета. А може би и не иска да знае, нежното му сърце няма да издържи истината Joy

# 265
Сейран разказа на Ферит за реакцията на баща й на историята за целувката и той не й повярва. А дори не е чувал за заключения шкаф с храна. Това за шкафа с храната не го разбирам, но вероятно това е символ на тормоза. Просто не може през цялото време да ги влачи за косите и малтретира.
Все така не разбирам лелята. Явно Кязъм като е мъж, нищо че й е племенник, командва.

# 266
Привет!

Изгледах и аз епизода малко по нощите. Grinning
Та .. Сейран ме дразни с поведението си и не я разбирам. Ферит този път го съжалих наистина. Особено в сцената в колата, където тя му каза, че не иска деца. Явно доста е отвратена от него. И въпреки всички обиди, които изсипа, като оплете конците, търси неговата помощ. Не го оневинявам - от женска гледна точка и солидарност се очаква да подкрепяме Сейран и да не търпим женкаря Ферит. Реално същият този жалък тип й "спасява задника" всеки път и във всяка ситуация. Дори смятам, че много добре усеща накъде клонят изблиците на Сейран, подмятанията, рева и крясъците. Когато беше на терасата с Пело, после физиономията му бе малко тип виновен, а и той самият не бе очарован от посещението й. Дори тя досажда повече от очакваното - ето, че не отговаря на обажданията й вече няколко пъти. Определено съм съгласна на 100% с мнението, че сълзите на Сейран вечерта при майка й бяха от пораждащата се ревност. Всички видяхме яда и бързината , с които написа съобщението. Въпрос на време е кой ще си признае първи пред другия за това, което се случва помежду им, и докога ще си затварят очите. Интересна ми е идеята на Халис ага да остави противняка Юсуф в имението, знаейки цялата история. Той мрази да го лъжат, да не зачитат думата му, а те правят точно това под носа му. И играта на котка и мишка става все по-интересна - само дето дядото е котката, и отдавна е врял и кипял в такива интриги, а мишките си мислят, че го заблуждават.
Суна не знам да я съжали ли човек, да не я понася ли .. С тази лабилна психика и грешка след грешка. Там за мен няма полезен ход, поне не и на този етап. Лелята не я разбирам - от една страна ревна, като я видя в стаята колко е зле, от друга им втълпява как няма друга възможност за брак, и че мястото на жената е до мъжа, сакън да не мръдне някъде, ами само като горката Есме. Ами, не предизвиква у мен съжаление до този момент, нищо, че е голямата любов на агата. Малко човечност никога не е излишна. Особено, като виждаме, че тя има влияние върху решенията на онзи малоумник Кязъм. И въпреки това не го прави.
Сцената накрая си беше абсолютно отражение на отношенията им до момента - Сейран само напада, Ферит реши да отвърне и то по нейния начин. И съответно тя без малко да си го получи. Колкото и да съм изненадана от себе си, този път съм на страната на Ферит. Макар да е ясно, че няма да я докосне. Тъй като последствията само ще влошат и срутят и малкото изградено до момента. Да, те си пазят гърбовете, защото нямат на кого да разчитат. Но Сейран е израснала в толкова токсична среда, че освен бой и крясъци, май нищо друго не е видяла. А Ферит си е женкар и купонджия, защото това е неговият "начин" да избяга от задушливата атмосфера в този пишман конак, и вековните му традиции. Двамата не са се превърнали в лоши хора, въпреки обстановката. Не смятам, че бе редно да го обиди колко е жалък и използвач. Тя за секунди обърна палачинката и отиде да му се моли за Суна. Ако той не й помогне, тя ще си остане сама в конака и няма да може гък да каже, камо ли да се противопостави. Ферит ще влезе в правия път и това се вижда по действията му, помощта, която й оказва. Но нейната "благодарност" срутва всички мостове. Така че колкото и да се жалва, това с нощницата си го заслужи. Урок. А и ще се убеди по-нататък, че той не е толкова противен и използвач, както го описва. Иначе охоо, досега 100 пъти да й е налетял, а не е като да не му е дала поводи. Направо не мога да повярвам, че защитавам мъжки персонаж в сериал. Обикновено винаги съм женска солидарност, но ми стана жал за момчето сега. Grinning Cry

# 267
Ферит е като лъжливото овчарче. Той си вика не съм аз, ама те не му вярват, защото си го знаят.

# 268
Хаттуч навремето е била тормозена физически и от баща си, и от брат си - бащата на Кязъм. Той го спомена в серията, като каза лелята, че Суна ще полудее от тормоза.
И в описанието на лелята от официалния канал пишеше, че навремето и тя самата е бита и е приела боя като нещо естествено. По памет цитирам, може да не е било точно с тези думи.

# 269
  • Дубай
Хаттуч навремето е била тормозена физически и от баща си, и от брат си - бащата на Кязъм. Той го спомена в серията, като каза лелята, че Суна ще полудее от тормоза.
И в описанието на лелята от официалния канал пишеше, че навремето и тя самата е бита и е приела боя като нещо естествено. По памет цитирам, може да не е било точно с тези думи.
Мисля ,че някъде бях чела ,че и Кязъм е бил тормозен от баща им .
И явно заради това приема за нормално,както племенникът и ,така и тя да тормозят и издевателстват над Есме и момичетата .

Сейран и Ферит.Двама млади хора,които не разбират, какво се случва с тях . Объркани са ,емоционални са ,състоянието и на двамата-всеки има вътрешни чувства към другия,които не разбира и не може да изрече на глас и това ги обърква допълнително.Сейран разбира, че е целунал сестра и ,подчертавам сестра и,защото тя не мисли ,че Суна би го направила,а Ферит вече е ,като я запозна с Пело,затова изригна така срещу него,не ,че я оправдавам. Затова го обижда, наранява го ,защото не знае какво да се прави с тези нови   чувства,които бушуват в душата ѝ.
Сигурна съм, че Ферит няма да и посегне.Просто ще и докаже,че е не е такъв, какъвто го описа.

Добро утро☕Добре сте дошли на всички!

Общи условия

Активация на акаунт