Yalı Çapkını ❤️Рибарче❤️Афра Сарачоулу ❤️ Мерт Рамазан Демир❤️Преди и След ❤️Тема 1

• 66 427
  • 741
  •   1
Отговори
# 645
Последно сега Сейран била ли е с друг преди Ферит, че се обърках от последните коментари тук?  Joy

# 646
Потвърди ми се мнението,че Ферит нарочно зададе този въпрос на Юсуф пред Сейран!Той можеше да го пита и на другия ден и без Сейран да е там!Ехидната усмивка,с която погледна Сейран,след отговора на Юсуф ме накара да мисля,че съм права!Той искаше Сейран да спре да обича,уважава и да се доверява на това момче,защото в разговора му с баща и още повече се затвърди идеята му,че Сейран не го е искала заради Юсуф!А от своя страна Юсуф реши,че така ще спаси Сейран от Ферит,но не само това!Той неистова мрази Ферит и иска да му се подиграе,да го смачка и да го унизи с този си отговор!

# 647
Много му е грешно мисленето ,че Сейран не го иска заради Юсуф .
Тя изобщо  не е имала намерение да се  омъжва .
Целта ѝ е университета .

И ,ако той  искренно иска Сейран с тази стратегия се заби яко .
Има да чака кокошката да "изкукурига " и петелът да се" разквачи" ....до "някое" си пришествие ....
...
На нея ѝ трябва разбиране  от негова страна за образованието ѝ , пълна подкрепа  и тогава благодарността ѝ ще се превърне в любов ,точно тази любов ,която той очаква и заслужава ,защото и той вече ще е  различен от това ,което е сега . ....с теб ,но не и без ПеЛо......
За първи път му се случва жена да го отхвърля  ,но никой не е застрахован ,дори и да си от сой КОРХАН....

# 648
Цитат
За толкова време трябваше да прозре, че тя няма нищо общо с кифлите около него.
Hands Plus1
Рени, ами ... така си е и според мен. Даже в последната сцена бих казала, че постъпката му не се отличава съществено от побоищата на Кязъм ага. Беше си психологически шамар, от който ... боли повече от физическия. Нищо мъжко не виждам аз в подобно поведение. Въобще, май най-точно го описа майсторът-златар по повод проекта му за пръстена - има нещо ценно в него, но няма хармония, има хаос, който избива в ... на моменти някакво незряло, детско поведение.  А насреща си има истински смарагд. И като че ли ... има страх у него от непознатото, неясното, неочакваното, тайнственото.

# 649
  • Яко в Матрицата...
Последно сега Сейран била ли е с друг преди Ферит, че се обърках от последните коментари тук?  Joy
Според нея, не е била с Юсуф, според Юсуф, е била Simple Smile А ако се появи някой трети, Феро ефенди ще се побърка окончателно Joy

Катя, 100% съм съгласна. Ферит много се издъни... Проблемът е, че ще продължи да се дъни...

# 650
Много благодаря за бързия превод ⚘
Невероятни сте 😀

# 651
  • София
Последно сега Сейран била ли е с друг преди Ферит, че се обърках от последните коментари тук?  Joy
Според нея, не е била с Юсуф, според Юсуф, е била Simple Smile А ако се появи някой трети, Феро ефенди ще се побърка окончателно Joy

Скрит текст:

Катя, 100% съм съгласна. Ферит много се издъни... Проблемът е, че ще продължи да се дъни...
Sweat Smile

# 652
Привет....момичета! Hug
Изгледах серията с превод...и съм възхитена от гласа на Ферит....наистина ли той пее???
Не мисля ,че той повярва на Юсуф,просто доказа на Сейран  ,че нейния предишен възлюблен е голям боклук...
Ферит много тежко прие думите на Кязъм,не че е очаквал цветя и рози ,но не беше подготвен за тази тирада от грозни думи и подигравки...и после поведението на Сейран,шикалкавенето ,че няма обувки ...всичко това му дойде в повечко ...И си мисля ,че той много повече иска да бъде с нея ,защото вече е хлътнал с двата крака,отколкото мисли за дете,което е основателна причина да постави желанието на дядо му да има внук ,вместо да си признае ,че желае Сейран.И много правилно я попита дали има нещо да му каже за миналото си....тя или не го разбра ,или се направи на глуха....и последва Юсуф на вратата...и правилно....картите са хвърлени от Ферит,сега на ход е Сейран....
Едно нещо обаче ми направи впечатление,когато се доближат един до друг нещо им липсва....искра ,химия ,както обичаме да казваме....имам чувството ,че приятелството им в реала, им пречи да покажат привличане в сериала...май малко рима се получи.... Joy

Някой се е пошегувал у фейсо.... Open MouthJoyJoyJoy
Ферит и Сейран

Последна редакция: пн, 28 ное 2022, 22:51 от Svet_sz

# 653
Привет....момичета! Hug
Изгледах серията с превод...и съм възхитена от гласа на Ферит....наистина ли той пее???
Не мисля ,че той повярва на Юсуф,просто доказа на Сейран  ,че нейния предишен възлюблен е голям боклук...
Ферит много тежко прие думите на Кязъм,не че е очаквал цветя и рози ,но не беше подготвен за тази тирада от грозни думи и подигравки...и после поведението на Сейран,шикалкавенето ,че няма обувки ...всичко това му дойде в повечко ...И си мисля ,че той много повече иска да бъде с нея ,защото вече е хлътнал с двата крака,отколкото мисли за дете,което е основателна причина да постави желанието на дядо му да има внук ,вместо да си признае ,че желае Сейран.И много правилно я попита дали има нещо да му каже за миналото си....тя или не го разбра ,или се направи на глуха....и последва Юсуф на вратата...и правилно....картите са хвърлени от Ферит,сега на ход е Сейран....
Едно нещо обаче ми направи впечатление,когато се доближат един до друг нещо им липсва....искра ,химия ,както обичаме да казваме....имам чувството ,че приятелството им в реала, им пречи да покажат привличане в сериала...май малко рима се получи.... Joy

Някой се е пошегувал у фейсо.... Open MouthJoyJoyJoy
Ферит и Сейран

На мен пък точно в сцената, където той й каза , че много иска да е с нея и чак е болен .. ми се видя химия .. особено от негова страна.А Сейранката свенлива ,ама й заблестяха очите.
Със сигурност обаче приятелството им пречи доста.В едно интервю Мерт каза , че много се размиват един друг и това затруднява доста сцени.Но пък и , че в забавните така импровизират повече.

# 654
Свеее, тези котаци  са от нашия  двор  ,кога стигнаха в Стамбул ,ваайй.....?!?!

Ами  като толкова много я иска да си признае ,че я обича и да се откаже от махленските похождения по стълби ,дувари ,тераси .....и насред спалнята им ....
Юсуф го дразни , а Сейран трябва да целува Пелин ...айде де... Излезе със Сейран ,получи снимка от Пело , цъФна в същото заведение , стричи му се дъвката ,като Пело му затвори и най-собственически отиде на тяхната маса иииии.....Всичко да става според неговите желания ,ееее...няма как !!!!!!!

Кязъм"бей" добре направи ,че го свали на земята ...щото нашичкия се рее някъде си  и той не знае къде ....Що забрави как се  ожени за Сейран ...знаеше  ли ,че е сестра на Суна ...хал хабер си нямаше .....

Изобщо няма право на претенции докато не влезе в правия път.Лъже на кубици ...били решили ДВАМАТА да имат дете ,тя няма да учи -по директивите на ИФАКАТ....

# 655
  • au bout du monde
Не съм гледала сериал, където главните герои да имат толкова екранно време. Направо не мога да повярвам. Как ми се искаше и други сериали да бяха така 😁Няма разни квартални пълнежи и слугински истории. То дори героите от къщата не ги знаем какво правят. Не се оплаквам. Където трябва ще включват по мъничко.

Сейран ми е много нагримирана. Иска ми се гримът да е по-лек.

# 656
Привет...

И аз съм от клуба на Феро,даже искрено го съжалявам.  Толкова му е голямо егото,не може да разбере,че може да не го искат.
Жал ми е,защото направи 1000 глупости от наранено его и чувства,след разговора с тъста,който го срина със земята.
Може да задава този въпрос,в правото си е,но без Юсуф. Ако тя тръгне да пита за тези 400 и кусур жени, какво ще прави?Joy  Панатам в сериала г-жа Сейран също ще рови в неговото  минало, да му мисли Joy
 Ако беше разбрал,че Сейран  не  е като заобикалящите го жени и  да промени държанието си,нещата щяхя да са други.
Мисля, че не е безразлична. Защо иначе ще е таза ревност и злоба към  Пело? Нали уж го мрази,но очите и говорят друго.
Дълъг и тлънлив, ще е пътя им един към друг.

Друго си мисля.Въпроса който зададе  Ферит е двусмислен. Юсуф дали не е имал предвид връзка? Всичко зависи от това как ще се изясни в следващия епизод, дали след това Ферит ще добави още едно изречение, а този умник пак ще го потвърди. Само ако добави: "Съжалявам, знаете, че съм малко изостанал, така че не съм разбрал правилно". Пак ще го избелят сценаристите,но едва ли,много добре знае какво го пита Феро.
И така...и двамата унизиха Сейран и себе си. Двама идиоти + баща й ... Сайран е права, какво да правят мъжете в живота й!?

Не очаквам да се отървем от Пелин толкова бързо и лесно. А и Ферит винаги тича при нея,когато  е зле.

# 657
Само аз ли не виждам любов от страна на Ферит към Сейран?
Виждам интерес,любопитство,желание да я има,настоятелност да има нещо ново,интересно,различно,настъпателност като мъж към жена!
Желанието му към нея е породено както от мъжкия нагон,така и от мисълта,че тя все пак му е жена!Да не споменавам вечният ловец ,който винаги се събужда в един мъж тогава,когато жената бяга!
Също виждам наранено его,както и инат-все да е на неговата,да стане това,което той е пожелал!но всичко това е полека,внимателно,без насилие и груб тон!
Но чак пък любов?!Не,не виждам такова нещо при Ферит!Още е рано!
Задавате ли си въпроса,защо изобщо Ферит пита Сейран за такова нещо?Кой мъж ще седне да пита жена си?Особено при турските нрави и традиции!!!
Може би ще разберем следващата серия,но няма да забравя как и каза,че я е накарал да облече нощницата,за да разбере колко тя го иска!
Може би сега пак,по негов си начин той иска да разбере колко Сейран иска Юсуф!

# 658
След последния епизод и аз да споделя как го виждам Ферит (доста от вас може да не са съгласни, но това е моето усещане за образа му ).
Ферит е едно непораснало дете, но при тоя контрол в конака никой не му е дал този шанс. Най-малкия в семейството и болен, той е получавал вниманието на всички. Избрал си е ролята на непослушен хлапак, който се забавлява с това, че прави непрекъснато издънки и ангажира цялото семейство да му оправя изцепките. Всички ги върти на малкия си пръст, даже и дядото. Видя се как привлича внимание по хлапашки изпратената целувка на лелята. Пело е почти същата като него и затова са заедно и се забавляват по един и същи начин. Досега стратегията му е била успешна, но Сейран не е живяла такъв свободен живот. Тя възприема нещата трезво и сериозно, благодарение на "възпитанието" на Кязъм.
Отчитам много грешки на Ферит, но той не знае как да постъпи. Тактиката му на лигаво и несериозно момченце не минава при Сейран. Затова и не може да разбере защо тя не го иска. Тук да покритикувам и Сейран, че тя никога не му каза ЗАЩО не го иска. Само повтаря - не те искам, не искам да ме докосваш! Но ЗАЩО!? Като е толкова принципна и смела, защо не му каже причината, напр.  - не те харесвам, не си мой тип, не харесвам това, че ходиш при Пелин и т.н. Дали тя така щеше да се държи, ако я бяха дали на някой с характера на Кязъм!? Разгеле накрая му каза, че му няма доверие. То това с доверието от нейна страна е много интересно, защото за бебето му няма доверие, пък като трябва да спасява сестра й, му има доверие. Доста избирателно ту му ИМА доверие, ту му НЯМА! Доста е объркващо държанието й и Ферит с право може да се чувства използван.
Да не споменавам, че тя хвърля тежки ОБЕЩАНИЯ и после се оправдава с него и не ги спазва!
И двамата много грешат, но още са много млади!

# 659
Цялото това дърляне  от негова страна е ,че той е свикнал там където посегне да го вземе /получи , ама тука ядец!!!!
...Влюбен е, толкова е влюбен ,че вече  с поведението си показва колко е "загубен" в пряк и преносен смисъл-иначе до сега бе овършал хармана .
Я се върнете в епизода ,когато я видя в Антеп  във фърънтЪ  и ѝ сложи второ име ..Антеп фъстък...и ако сестрата на Суна беше друга ,едва ли щеше да се ожени за нея .
Имаха си  оправдание ...кандидатката е несръчна.....дори вече бяха станали да си вървят.

А между другото -този разхайтен недорЯслЯк какво и къде  е учил?!?!?

Общи условия

Активация на акаунт