Yalı Çapkını ❤️Рибарче❤️Афра Сарачоулу ❤️ Мерт Рамазан Демир❤️Преди и След ❤️Тема 1

• 67 262
  • 741
  •   1
Отговори
# 585
  • Дубай
Хванах края, ами то се очакваше, че Йосуф ще се възползва от тази ситуация.
Сега Сейран трябва да вземе една сопа и да ги подкара и двамата Imp
Ужас ,значи е излъгал, че са спали ,гледка сега Феро какъв ще е обиден,да не вземе да я върне Сейран(знам ,че няма ,базикам се)

# 586
О, не съм сигурна, да изчакаме.
Едно не ми е ясно.
Да не стане от два стола на земята
 С какво право се сърди на Пелин, че й сметка й държи, в качеството й на държанка му дължи да е само с него?
Егаму и егоизма.
Всъщност поиграха добре, много време отделиха на ГГ, Сейран не крещя, смя се и накрая дърво.
А като се замислиш, че с тоя фасул тя мислеше да бяга... Ау ужас е не знам, но сега ще видим кой кон боб яде ли.

# 587
Проблемът с Пело беше, че излъга. Ако беше вдигнала и беше казала, че е навън с приятеи, щеше да й махне и да се развие както каза Сейран. Но тя крие.

Въпросът е дали Ферит ще повярва на фикуса. Според мен не, но ще го използва 🤔

# 588
Да им завидиш на егото на тези мЪжЕ......хвани  ФерУ,  удари ЮсУф...или обратното ,без файда ....все на КУХО ....

# 589
Ами тя не е длъжна да е искрена. Излязъл някъде с жена си и сметка й държи. Ай сиктир .
Отделно от това мъжете са доста първосигнални и дори сърцето му да не вярва или да му се иска да не вярва, съмнението го гризе. Абе ще има дертове.
Ще е сигурен само, когато всичко е факт.

# 590
Чапкън-Уф  си направи сепуку.......по-голяма  излагация едва ли би могъл и най-големият му враг да му спретне ...Хай ,честито ....

# 591
Каквото си направим сами, друг не може да ни направи... аз затова не отмъщавам - няма как да измисля по-голяма гадост, от тази, в която другият може сам да скочи 😎

Такъв въпрос е доста... тъп, ама пуста ревност.

Фикусът Юсуф няма да коментирам. И той мъжко его извади, неизвестно откъде.

И Пело не е длъжна да е искрена, но лъже нарочно. Първо му пусна снимка саво с братовчеда, после не си вдига телефона. Да, Ферит е женен и тя може също да прави каквото си иска, но много я е страх да не го изгуби и се прави на вярна. И, както се видя от фрага, го изгуби. Не й съчувствам.

# 592
Юсуф разбра,че те все още не са консумирали брака си и затова излъга!
Той си мисли,че така защитава Сейран!

# 593
Тази  постъпка на Ферит не  е присъща  на мъж за какъвто  той се мисли .
Сейран няма  и не трябва да му прости това унижение......Божеее ,наистина не мога да повярвам ,че този  ПЪН го направи . Очаквах да премисли ...той се изложи даже и пред Юсуф.........Падение.....

# 594
Принципно.
Но в Турция не смятат така.
Затова и Ферит така се измени. Стана странно сериозен и натрапчиво весел. По- весел от когато и да било. В главата му се върти вероятно, че така ще върже Сейран да не бяга с това бебе та бебе. Но той като съпруг има всички права по право. Той може да забягва жената не.
И тъй сериозно взе да става, вместо да предизвика чувства, той бъдещия ага налага.

# 595
Ясно е , че главата му е центрофуга  на празен ход .

Обезсмисли всичките си добри постъпки до сега .

# 596
Ами ще намерят път един към друг. Фрага е повече от показателен. Пелин губи, дори идва при Гюлгюн, явно Ферит в яда си отива с нея някъде и става скандал, който излиза в пресата. Сейран пак е до него. Как ще се оправят не знам, но са рамо до рамо.
Казаха си всичко, което ги чопли, поотърваха се от хора, сега да видим.

# 597
Лека полека ще се появи и Юсуф във вестника Joy  Тогава Кязъм ще се спомине от естествена смърт Joy
 На какво се надяват Пелин и Юсуф?  Бутат се в живота на законни съпрузи.  
При всеки случай връзката на Пелин и Ферит ще стигне до никъде,обречена е.  Мисля,че тя много добре го знае. Въпрос на време беше да приключи,когато не му е удобна. Тя знае че той се увлича по Жена му.Joy
Не е  глупава,за да не види огъня в очите му по съпругата. Чиято ревност и наранена гордост е ясно проявена.
При Юсуф е по-зле, по глупав.Къде ще я заведе? Какво ще й предложи? Как ще се спаси от всичко което ще му се стовари на главата?  Като не му стиска,къде е тръгнал? Ще се напика само от баща й.Sweat Smile

Лека полека ще спрат   и ще  разкарат Пело и Юсу. А и фастъчетата горят на бавен огън едно за друго:joy:  Дано се светнат, преди да ги разведат дъртите:confused:

Последна редакция: сб, 26 ное 2022, 03:54 от Nina_richi

# 598
150 серии може да изгледаме,докато стигнат до взаимна целувка и още толкова до консумиране на брака!Сейран малко преигра в тази серия!Отдавна предрекох,че ще и се наложи да доказва,че не е била с Юсуф!А Ферит,според мен иска да я предизвика !Хем иска да се увери,че тя вече не иска Юсуф,хем иска по този начин Сейран да се отврати от него и да го махнат от имението!Много хитър ход според мен!Но това ще бъде и крачката назад в отношенията му със Сейран!Те,двамата,наистина нанесоха обида на Сейран,а уж я обичат!Единият  лъже,а другият иска чрез предизвикателство да бъде с него!

Последна редакция: сб, 26 ное 2022, 07:38 от usmivkata20

# 599
Турски сериали с превод- DIAMONDS Studio
Toni Helmy  · 12 ч.  ·
⚡ Научавайки новината, че сериалът "Yalı Çapkının" ще направи финала и ще бъде тъжен (Ферит ще се самоубие), журналиста Сина Кологлу се опита да получи информация от първа ръка, тоест от телевизионния канал и продуцентите. Както беше информиран, не можеше да се говори за край. Да, историята е истинска, но краят все още не е написан и може да бъде много различен. Като цяло не се знае колко сезона ще има и как ще бъде краят на тази история. Сейран, Суна, Халис ага със сигурност ще стигнат до края на историята, но сюжетът ще бъде създаден, докато се пише сценарият. Като цяло всички слухове и клюки нямат основание.

Общи условия

Активация на акаунт