Yalı Çapkını ❤️Рибарче❤️Афра Сарачоулу ❤️ Мерт Рамазан Демир❤️Преди и След ❤️Тема 1

• 67 254
  • 741
  •   1
Отговори
# 600
Дори да е била с Юсуф, той ли е човека дето ще съди? Май забравя, че си легна с прислужницата насред кухнята мъртво пиян, да не говорим, че май и дете й направи. 100000 % това дете е в някакъв проблем, заради диабета му. На всичко отгоре и любовница има. Колкото и да обяснява, че е искрен с нея, като тя знае, не променя факта, че отношението е крайно унизително.
Дъното е да зададе така въпроса. Да не говорим, че направо подсказа на Юсуф, че те двамата не са били интимни.
Направо не искам да повярвам, че тази част от историята се е случила наистина на някого.
Скоро не ги виждам да се държат като истинска двойка. Тепърва ще има проблеми и сближаването им непрекъснато бива съсипано от Ферит. Докато не му уври главата, няма да се оправят.
Права е Сейран като казва "Повече не мога да лъжа за съпруга си и любимата му". Стана ми мъчно от кадрите, в които плаче пред огледалото от фрагмента. Кой знае какви още обиди е чула от Ферит
Пелин да хваща пътя, то и нейното положение е крайно унизително. 🙄🙄

# 601
  • Яко в Матрицата...

- Този път няма да стане. Иска ми се никога да не те бях срещал.
- Не искам нито един мъж в живота си. Ненавиждам ви всички.
- Ферит, пресата! Ферит.
- Този път е свършено с мен, Сейран!
- Трябва да съобщим на баща ти. Хайде!
- Баща ми не трябва да вижда тази новина.
- Нали разбираш, че този въпрос не касае само мен?
- Какво е това?! Ще поискам сметка от всички ви!  
- Не мога да лъжа относно моя съпруг и гаджето му.
- Трябва да направиш жертва. И заради него, и заради себе си.
- И разбира се, върна се към истинното си аз.
- И какво е истинското ми аз?
- Ето такова. Ферит Корхан.

Рейтингът е FlushedJoy

Total | (1) | 13,73 ⬆ (+1,05)
AB | (1) | 11,19 ⬆ (+0,62)
ABC1 | (1) | 12,56 ⬆ (+0,84)

Последна редакция: сб, 26 ное 2022, 09:30 от Reni - BG

# 602
Скоро не съм виждала такъв рейтинг на сериал.
😁

# 603
От снощи си мисля нещо друго.

Ами ако Юсуф е решил, че Сейран не е била девствена в първата брачна нощ? И е решил "да поеме отговорност" с идеята, че така Ферит ще я зареже и "ще му я върне"? Така де, честта е много важна. Корхан едва ли ще искат "развалена стока" (т.е. булка, която не е девствена). В снощната серия каза на Суна, че ще отведе двете сестри. (Изгледах го и с руски дублаж, за да съм сигурна в някои неща, които не разбрах добре). В смисъл, така видя начин да си върне Сейран. Глупакът мисли, че й помага. И че наистина е била с някого преди Ферит.

В ситуация, в която булката не е девствена, е нормално в подобни патриархални общества да се пита кой го е направил. Да, не ни звучи нормално, истинските мъже не правят така, но не и в патриархална култура.

Щом сватовете са отхвърлили Суна и са предпочели втората, значи първата е "бракувана стока" - т.е. може би не е девствена или нещо друго не й е наред. Така или иначе, първо трябва да се омъжи голямата дъщеря, после малката.

# 604
  • София
Турски сериали с превод- DIAMONDS Studio
Toni Helmy  · 12 ч.  ·
⚡ Научавайки новината, че сериалът "Yalı Çapkının" ще направи финала и ще бъде тъжен (Ферит ще се самоубие),
Скрит текст:
журналиста Сина Кологлу се опита да получи информация от първа ръка, тоест от телевизионния канал и продуцентите. Както беше информиран, не можеше да се говори за край. Да, историята е истинска, но краят все още не е написан и може да бъде много различен. Като цяло не се знае колко сезона ще има и как ще бъде краят на тази история. Сейран, Суна, Халис ага със сигурност ще стигнат до края на историята, но сюжетът ще бъде създаден, докато се пише сценарият. Като цяло всички слухове и клюки нямат основание.
А дано не! Ще съсипят всичко.

# 605
Но аз мисля, че Ферит ще ни изненада. Няма да се поддаде на моментния яд.
А, когато видиш рейтинга на нещо, както и, че се увеличава, най-нпрмално е да искаш да го съсипеш с бързи отрицателни статии. Но лоша реклама няма. Не искам фатален край, но знае ли човек.

# 606
  • au bout du monde
Ами ако Юсуф е решил, че Сейран не е била девствена в първата брачна нощ? И е решил "да поеме отговорност

Мислиш ли, че Юсуф ще я иска ако е била с друг, докато уж бяха заедно 🤣 да я спасява абсурд. Той е този който би я отхвърлил, ако му каже че не е била девствена.

# 607
Ами ако Юсуф е решил, че Сейран не е била девствена в първата брачна нощ? И е решил "да поеме отговорност

Мислиш ли, че Юсуф ще я иска ако е била с друг, докато уж бяха заедно 🤣 да я спасява абсурд. Той е този който би я отхвърлил, ако му каже че не е била девствена.
Юсуф я иска женена и хич не му пука от това. Женена предполага консумиран брак. В глупавата му глава, така ще докаже любовта си. Сега изобщо не мисли с кого е била и т.н. Това ще го решава после, ще я тормози цял живот и ще й натяква, че я е спасил и т.н. Сега просто иска Ферит да се откаже от нея.

# 608
  • au bout du monde
Все си мисля, че Юсуф не е толкова благороден.
Такъв ще му трясна на този да види едно спасение 🥴

# 609
О, не говорим за благородство. Видя шанс и го използва. Не е от хората, които особено много мислят. Реши, че Сейран очаква това от него, че трябва да потвърди и така ще стане нейният герой. И че след това признание тя ще тръгне с него, ще зареже Ферит и ще избягат. После ще й държи сметка с кого е била и ще й го върне.

# 610
Вчера гледах онлайн и началните надписи съответно и ми направи впечатление, че има само един сценарист. Може би на това до някаква степен се дължи успеха на сериала. Забелязала съм, че като са повече и стават пълни простотии след летящ старт.
Ние в действителност се хвърляме да укоряваме Ферит, че с неговото минало, не може да говори на Сейран нищо, но си го гледаме от нашата гледна точка. Реално в рамките на неговото семейство не е ок предполагаемите интимни отношения на Сейран с друг мъж. Да не говорим за липсата на консумиране на техния брак. 😁

Явно като бивш плейбой за него е непонятно някоя жена да не го иска. И с това до голяма степен го привлича Сейран. Вижда я като плячка, освен всичките й други качества. И сега търси оправдание за нежеланието й да бъде интимна с него в подобен сценарий.

# 611
  • Дубай
Привет, момичета 😍
Благодаря за чудесните анализи!
Аз мисля,че Юсуф много добре разбра Ферит, какво го пита и какво имаше предвид.Наясно е ,че Сейран е непокътната,както и че не са консумирали брака ,затова и го излъга, за да накара Ферит да я мисли за непочтена и омръсена.
Феро не може да разбере че не всички  са като него,да си ляга със всяка и навсякъде без чувства,затова Сейран го привлича ,защото го реже постоянно.
Браво за рейтинга!

# 612
Е, а дали Сейран разбра що за екземпляр е довлякла на главата си?
Защо сега реве, аз не съм учудена от реакциите на нито един от двамата.

# 613
Ами, ако Пелин беше снахата? Омърсена или чиста щеше да е? Какво става с традициите?

Ами, ако Феро провокира Серо с този въпрос към Юсуф? Т.е. Сейран трябва да доказва честността си.

# 614
При този дядо няма как да е Пелин. Тя не се приема от Агата.

Общи условия

Активация на акаунт