Най-мекото одеяло

• 1 486
  • 12
  •   1
Отговори
Здравейте, искам да ви попитам, кое е най-мекото одеяло, което сте успяли да докоснете?
Приятелката ми е фенка на меките одеяла и се чудя какво да и взема, но не знам нищо за тях.

Ще се радвам ако можете да дадете съвет/ предложите одеяла.

Приятна вечер.

# 1
алпака, но е мнооого скъпо

# 2
  • Враца
В Юск , има много "меки" предложения.
Миналата година взех за подаръци и много се харесаха.

# 3
Полиестерните също са меки. Като купуваш, всичко е меко, ама след пране не се знае.
Аз съм доволна от едно евтинко полиестерно на Панагюрище - купувано е преди 6 години и съм го съдрала (не буквално, де Simple Smile ) от пране, защото го ползвам като шалте. Не е мръднало и не задържа боклуци. 180/200 см струваше тогава към 40 лв.. е, не беше точно евтино на онези пари и предложения на пазара.
За сметка на това едно от Лидл , също полиестер, се скъса леко и всякакви боклучки, мъхчета и  котешки мустаци му се лепят и нямат чистене и от прането вече не е толкова мекичко.

# 4
# 5
# 6
Това одеало не е ли твърде малко и само за украса?

# 7
  • София
Има и големи.

# 8
  • Враца
От този тип, не съм виждала големи.
Само този размер .

# 9
  • София
Аз съм фен на микрофибърните одеяла. пера в пералнята и суша в сушилнята. Препоръчвам.
Но имат доста различна дебелина, от доста тънки до дебели зимни.

# 10
  • Банско
Ето тези са много меки и не са скъпи по 18 лв.
https://www.emag.bg/kuvertjura-eurofirany-lettie-poliester-70-x- … 275/pd/DXSH0JMBM/

# 11
Като показаното, т.е. мисля,че подобно имам от Мони Текстил...
220/240 - около 220-250 лв. Струваше преди 5 -6 год..
Много меко, и децата потвърждават😄😉

# 12
Ако искате да е от естествени материали, препоръчвам памучно от одеала.бг или вълнено мерино одеало пак от там. За моя изненада това вълненото изобщо не боцка и е много топло и приятно,  доволна съм. Само възглавници от там-не.

Общи условия

Активация на акаунт