Какво ви дразни във форума?

• 17 189
  • 461
  •   1
Отговори
# 225
  • Ямбол
На въпроса "Какво?", а не "Кого?", отговарям, че нищо не ме дразни. Много му е хубав видът и е приятен за посещение. За писанията на някои вече е друга тема...

# 226
Едно едничко нещо ме дразни и то е спам-а. Нищо друго.

# 227
А аз отдавна питам-защо всички тук са зле настраени срещу новаците?!
Мен знаете кой ме дразни и що няма да си кажа,нали?

Тони,чак сега видях,че верно си зелен още с публикациите!Имам чувството,че те познавам от сто години/виртуално де/.Надявам се да дойдеш на коледния купон,да те видя и на живо FlutterЩом съм те запомнила,значи си казал малко,но качествени неща,а не като Свил,който обожава да спами. PeaceЕ, и Свил е готин,но прекалява с чатенето.

# 228
  • София
Ама много размита и грозна тема стана!
Уж всички сме широкоскроени личности, имаме си свое мнение, но приемаме и чуждото, а пък гледай какво стана - едни обидени, други неоценени и т.н. и пак "гриз-гриз" ще се изядем.
Моля, всички "ветерани", които се чувстват лично засегнати от моето  мнение да ме извинят, целта ми не е била да ги обидя, а да споделя какво понякога ме дразни. Казвам "понякога", защото мненията на същите тези хора, доста често съвпадат с моето, карат ме да се замисля или пък просто ми харесват.
А относно това дали се чувствам оценена или не - има кои да ме оценява и това не са участниците във форума.
Peace Peace

# 229
Ей, къде ги тези префектни майки, съпруги, работнички, колхознички?! Ама тук като напишеш 2 изречения и вече изглежда, че си перфектен. Ако не се похвалиш сам, кой да го направи Wink
Абе много малко се дразнят че не се чете, ама то масова практика. Или се чете колкото да се хванеш за някаква дума и да правиш свободни съчинения върху нея. Shocked
И личните нападки - като те нападне някой дет не ти е видял и очите мама мия, само защото не си рецитирал "всеобщоизвестните" истини ... че и се чуди с какво да те обиди - като нищо не знае, измисля.
И захващането за анонимните ме дразни - то защото не можеш да се регнеш с по още 1,2,5,100 ника или някой сериозно мисли, че 30 000 отделни личности има тука. Mr. Green
И най-конкретно дразни ме най-употребяваната дума "широкоскроен" и лепването и върху себе си най-вече. Mr. Green
А най-общо казано - проблемът е че мнооого жени има тук ама мнооо. Та като си го напомням това, хич не се дразня вече. Grinning

# 230
Както казва pipince - бе, хора, вие семейство и приятели нямате ли си??

Днес си тук, утре не.
Ай, сиктир от истерични писъци на неоценени, неодобрени и както казва една съфорумка недоклатени персони...

Мацки, не копирам целите ви мнения, но
много ми допадна как сте се изказали.
Чесън, не бой се, аз съм те забелязала,
гледах снимките от последната форумска
среща, имаш излъчване на печена мадама.
Няма да разводнявам с излишни лиготии,
само казвам публично, че ми хареса.
Люската, подкрепям с две ръце изказването ти.
Права си, че всичко е преходно. Преходни са
и душевните състояния. И физическите. Като
нищо истеричните писания могат утре да
разцъфтят, обичани, че даже и да изчезнат.
Мрежата в много случаи замества личния живот.

# 231
Лиска, Люска и останалите "оценени", къде прочетохте някой да реве, че е незабелязан newsm78
Верно, аз съм от невзрачните потребители, лигнята не ми е в стила, дори да харесвам някои от форума. ТАка, че ви е простено да не сте ме забелязали, а да се пъна да ви направя впечатление- не виждам причина. Ако искате си мислете, че завиждам, дреме ми. МА като гледам как някой скокнаха, не е ясно кой на кого и от какво  се дразни.... Аре, спирам, че много се "разревах" нещо Wink

# 232
Лиска, Люска и останалите "оценени", къде прочетохте някой да реве, че е незабелязан newsm78
Верно, аз съм от невзрачните потребители, лигнята не ми е в стила, дори да харесвам някои от форума. ТАка, че ви е простено да не сте ме забелязали, а да се пъна да ви направя впечатление- не виждам причина. Ако искате си мислете, че завиждам, дреме ми. МА като гледам как някой скокнаха, не е ясно кой на кого и от какво  се дразни.... Аре, спирам, че много се "разревах" нещо Wink

Венера, и ти си забелязана от мен.
Много харесвам името ти.
А иначе и мен не ме интересува кой
се пъне и кой не, важното е да чета
интересни и полезни неща. Толкова.

# 233

Ама се напъна  Mr. Green
майтапя се.
Говорещи за разделение, пренебрежение и т.н. колкото искаш.
Не само в тази n-та по ред тема.
Кои са "оценените"  newsm78

# 234

Ама се напъна  Mr. Green
майтапя се.
Говорещи за разделение, пренебрежение и т.н. колкото искаш.
Не само в тази n-та по ред тема.
Кои са "оценените"  newsm78

аз и ти.
и те.

# 235
  • Варна
Става шизофренно.

# 236

оакахме хубавата тема.
кога ще дойдат ключарите?

# 237
[[Данче,"г-жа АДМИНИСТРАТОРКАТА" е тази,заради която го има този форум,така че дръж се прилично в домът и,моля!
[/quote]Коте,този сайт е за всички и спазвайки добрия тон /доколкото мога да ви изтърпя/ имам право да се изказвам когато си пожелая дори с риска в даден момент,да остана встрани като обикновен читател

# 238
# 239
Коте,този сайт е за всички и спазвайки добрия тон /доколкото мога да ви изтърпя/ имам право да се изказвам когато си пожелая дори с риска в даден момент,да остана встрани като обикновен читател
Аййй... че кой те кара зорлен да ни търпиш, бе пиле  Thinking Лош човек такъв  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт