🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 9 (30.10 - 06.11) 🐄

• 47 584
  • 1 033
  •   1
Отговори
# 225
На мястото на Чавдар и аз бих избесняла. Прав е колко много неща зависят от куиза. Не е само седмицата, но и цялата игра в бъдеще. Тотална излагация на Валерия. Можеше поне да изравни, а тя и 1 точка не взе.😑😑😑

# 226
Като победи Валерия на арената, беше Валкирия, воин, не знам си каква, сега Чавдар веднага започна да мрънка...
Ми ще мрънка, това не е малшанс, а глупост и незнание.
Че Яни, дето е завършил история, не взе точка, а имаше исторически въпроси, сега голяма работа станала. Малко двоен аршин прилагат пак.

# 227
И за Яни беше резил! Много несериозно подхождат към този куиз. Те не отговарят за време, бе, да му се не види! Ми ползвай си мозъка като те питат и цели три отговора ти дават, единия от които е верен. Чуй въпроса. Не отговаряй механично. Не разчитай само на тото. Те въобще не чуват какво ги питат, а па с тая Янтра и Тунджа, дето минавала до селото, което било до Ямбол... Нали, те градовете са опасани поне с по три реки, разбираш ли!... Беше такава тъпня!

# 228
Ама ме дразни тая вечер и мен Валерия. Не можело да не се помага Confounded Прави са Веси и Аксения.

# 229
Фермата 8: Да спасим Мажена! Simple Smile

# 230
В предишните имало ли е такива медузи като Коце от 7 и Мажена сега, които ги пазят като мекотелите на Фермата?

# 231
  • Вестерос
Не помня такова пазене да е имало.

# 232
Много съмнителни тия мини-мостчета. Финци пък за Евгени  - такива деца да имате, реализирани и разумни. Въйййй, верно ли? Реализиран?  Че и разумен?

# 233
  • У Диспансера ...♥♥♥
Нина пък не била готова, ама кой ще те чака се подготвиш😄
Яко дрис (по Калин), тая ферма 😄

# 234
Много от "старите" излязоха пак от образ, твърде лесно при това, ще вземе да им отиде прикритието, че не са чак такива "пичове". Simple Smile

# 235
Нина ми е барабар с Мажена. Че и по-дразнеща понякога.

# 236
Ох, встрани от темите, ама в тоя сезон на фермата няма ни един човек, който да говори чист и нормален книжовен български.
Разговор между Мажена и Лили, Камелия и Влад, Гьенчу, Валерия и те с тежък диалект.
Да живее разнообразието от култура и особености, ама така ми се слуша нормална българска реч. 🧐

# 237
Радо суровото месо ли подкара?

# 238
Ох, встрани от темите, ама в тоя сезон на фермата няма ни един човек, който да говори чист и нормален книжовен български.
Разговор между Мажена и Лили, Камелия и Влад, Гьенчу, Валерия и те с тежък диалект.
Да живее разнообразието от култура и особености, ама така ми се слуша нормална българска реч. 🧐
И аз това си мислех вчера и ми залипсваха гласовете на Дидо и Гуспата.

# 239
Аху-ихи, Лили пее, Генчо свири, Финци са разчувства … идилия. И все пак, предпочитам да ги гледам така и да създават настроение.

Общи условия

Активация на акаунт